פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים שלום לכולםהתקנתי את speedfan כדי לנתר את הטמפ' של ההארדיסק שנחשדה כגבוהה והחשד שלי אומת, 52 מעלות בצל והלז הגיע אף ל59 בשמשההארדיסק מותקן בתוך מגירה ללא מאוורר, חיפשתי דרכים עוקפות ואין מפני שאני חייב את המגירה וכנ"ל לגבי מגירות עם מאוורר, לא מצאתי פה בצפוןועוד דבר, התוכנה הראתה בערך 75% כשירות להארדיסק ואפילו פחות, נראה לי הוא גוסס לאט לאטרעיונות? הצעות? ובלבד שאני לא אצטרך להזמין מרחוק או ביוקר.. תודה
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים גם לי יש את אותו ארד דיסק וגם את התוכנה אבל אני לא מוצא את הטמפרטורה שלו שמה.איפה זה? ???
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים שלום לכולם התקנתי את speedfan כדי לנתר את הטמפ' של ההארדיסק שנחשדה כגבוהה והחשד שלי אומת, 52 מעלות בצל והלז הגיע אף ל59 בשמש ההארדיסק מותקן בתוך מגירה ללא מאוורר, חיפשתי דרכים עוקפות ואין מפני שאני חייב את המגירה וכנ"ל לגבי מגירות עם מאוורר, לא מצאתי פה בצפון ועוד דבר, התוכנה הראתה בערך 75% כשירות להארדיסק ואפילו פחות, נראה לי הוא גוסס לאט לאט רעיונות? הצעות? ובלבד שאני לא אצטרך להזמין מרחוק או ביוקר.. תודה מגירות עם מאורר יש בכל חנות ומשלוח יעלה לך 30 שקל , אם השקעת 550 ב-HD לא נראה לי שתרצה לדפוק אותו בגלל עוד כמה שקלים... למה אתה חייב את המגירה ? אם היא אטומה היא תתחמם...ואם היא בתוך מארז חם , אז בכלל... רק שלשום נתקלתי במישהו עם אותו HD , שהיה על 60+ בעוד ש-10 דקות לפני בדקתי את שלי והיה על 27.....(בערב!) לכולנו אותו HD , מבין..אז יש כמה גורמים בהצלחה!
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר השאלה אם המאוורר הפיצי במגירות שכוללות אותו יעשו את העבודהכי המעלות שההארדיסק יושב עליהם הם פשוט בשמים וקוטלים את הדיסקאת המגירה אני צריך כי אני מעביר את הדיסקים כל כמה ימים ממקום למקום
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים אני לא מכיר את המגירה הנ"ל אבל אולי ניתן קצת לחורר אותה ( עם מברג או משהו דומה ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.