עבור לתוכן

המחשב החדש שלי מה אתם חושבים?

Featured Replies

פורסם

atlon xp 2000

GF3-delox T500

WD 100 gb hd

bord : ASUS A7N-266E-L

Kingston:1024mb ddr ecc

sound card : CreativePLATINUM

(מארז)INTEL COLOMBUS3

ומסך :

sony :G-420

it all cost me like 10000 nis...

• תגובות 108
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לדעת בשביל מה אתה צריך יותר מ-256MB ? ולמה ecc ?

פורסם

"GF3-delox T500

WD 100 gb hd

bord : ASUS A7N-266E-L

"

אני מניח שהתכוונת לרשום DELUX, ודלוקס זה רק הכרטיסים של ASUS. לאסוס יש פילטרים 2D בינוניים ומטה, לא משהו. אבל הכרטיס עצמו מהיר.

בקשר לדיסק הקשיח, חבל שלקחת את מה שלקחת (WD) אבל לא משנה.. אם כבר במקום לשלם אלפי שקלים על זיכרון שלא יהיה לך שימוש בו, היית קונה דיסק קשיח סקזי מהיר במקום הדיסק הזה.

הלוח בסדר.

הזיכרון, למה לקחת ECC ? זה איטי יותר ב2%-3% מכל זיכרון אחר, כי זה מתקן שגיאות אוטומטית, זאת אומרת, זה רק לשרתים. זה לא יעזור לך בכלום. חוץ מזה אחלה מחשב.

לפעמים אני שואל את עצמי, למה אנשים שואלים "מה אתם חושבים על המחשב שלי?" אחרי שהם קנו אותו?!

הרי תמיד אבל תמיד מוצאים משהו רע שהיה יכול להמנע אם הם היו שואלים את זה קודם.

פורסם

it all cost me like 10000 nis...

ייקס...

פורסם

"ייקס..."

אל תגיד את זה..... זה לא מחשב גרוע. זה פשוט מחשב שבאותו מחיר הוא היה מוציא בערך 15%-20% יותר ביצועים (הוא היה יכול לקנות שני זכרונות מושקין High Pref. 256MB DDR PC2100 CAS 222 או לקנות MUSHKIN PC 2700 ולחכות ליציאה של לוחות KT333 (עוד איזה 3 שבועות), בקיצור הוא היה קונה שניים של 256MB של זכרונות איכותיים ומהירים. בכסף שהוא חסך מקנייה של 1GB זיכרון, הוא היה קונה דיסק קשיח סקזי ובקר בנוסף למה שיש לו עכשיו, והוא היה יכול לשנות ל SEAGATE את הדיסק IDE שיש לו. את הכרטיס מסך להרקולס ובכלל חגיגה).

פורסם
  • מחבר

אני שואל את זה אחרי בגלל שאני יכול להביא לאח שלי את החלקים שאני לא צריך ולקנות חדש...

(אח שלי גם רוצה לקנות מחשב אני יכול למקור לו).

פורסם

"ייקס..."

אל תגיד את זה..... זה לא מחשב גרוע. זה פשוט מחשב שבאותו מחיר הוא היה מוציא בערך 15%-20% יותר ביצועים (הוא היה יכול לקנות שני זכרונות מושקין High Pref. 256MB DDR PC2100 CAS 222 או לקנות MUSHKIN PC 2700 ולחכות ליציאה של לוחות KT333 (עוד איזה 3 שבועות), בקיצור הוא היה קונה שניים של 256MB של זכרונות איכותיים ומהירים. בכסף שהוא חסך מקנייה של 1GB זיכרון, הוא היה קונה דיסק קשיח סקזי ובקר בנוסף למה שיש לו עכשיו, והוא היה יכול לשנות ל SEAGATE את הדיסק IDE שיש לו. את הכרטיס מסך להרקולס ובכלל חגיגה).

:nono:

לא אמרתי מחשב גרוע...התכוונתי...להוציא 10 אלף שקל על מחשב??

אבל למי שיש כסף...

פורסם
  • מחבר

וזה עלה הרבה בגלל המארז שעלה 2350 שקל (מארז לשרת (אני בונה מערכת קירור מים על המעבד)).

פורסם

וזה עלה הרבה בגלל המארז שעלה 2350 שקל (מארז לשרת (אני בונה מערכת קירור מים על המעבד)).

:s05: :s05:

מארז ב2350 שקל ?

ואני חשבתי שאני השתגעתי כשקניתי את האנרמקס ב800 שקל :)

טוב שיש אנשים יותר מופרעים ממני .

פורסם

מפרט מופרז לדעתי

מה אתה צריך יותר מ-256 אולי 512 אבל 1024????

אתה גם לא צריך xp 2000 היית קונה 1600+

וגם ההארד דיסק לא נראה לי.... היית קונה של maxtor או seagate

פורסם

קניה מאד לא מדהימה חוץ מהסכום האדיר שזרקת על המחשב הזה. .הדיסק הקשיח לא משהו, כמות הזיכרון מופרזת ביותר, ליישומים רגילים מספיק 256 מגה, לעריכת אודיו ווידאו 512 מגה אבל ממש לא צריך יותר מזה, אתה גם לא צריך ECC. מסך של סוני ? חבל על הכסף. מארז ב-2350 ש"ח ? לא נורמלי :nono: , מעבד ? נו מילא.. אם כבר זורקים הרבה כסף אז לפחות לקנות את המעבד המהיר ביותר למרות שהמחיר שלו ממש לא מוצדק.

אקיצר, בתקציב של 6000-7000 ש"ח היית יוצא עם מחשב הרבה יותר טוב ויעיל אם היית מתייעץ לפני הקניה.

אבל תתחדש בכל מקרה ;)

פורסם

קניה מאד לא מדהימה חוץ מהסכום האדיר שזרקת על המחשב הזה

סליחה?!?!? זה לא אתה שלפני , לא יודע שבועיים 3 , היה איתו וויכוח למה הוא מוציא על מחשב חדש 15000 ש"ח על מחשב חדש?

פורסם

קניה מאד לא מדהימה חוץ מהסכום האדיר שזרקת על המחשב הזה

סליחה?!?!? זה לא אתה שלפני , לא יודע שבועיים 3 , היה איתו וויכוח למה הוא מוציא על מחשב חדש 15000 ש"ח על מחשב חדש?

חחח.. תעשה לי טובה.. בתור סטודנט שרוב הכסף שלו הולך למכללה כל שנה, אין לי שום סיכוי לגרד 15000 ש"ח למחשב..

פורסם

אבל היה את הוויכוח הזה לא?

(אולי זה לא היה אתה ואני אידיוט , תקן אותי אם אני טועה)

פורסם

אבל היה את הוויכוח הזה לא?

(אולי זה לא היה אתה ואני אידיוט , תקן אותי אם אני טועה)

אני לא זוכר כזה ויכוח, ובטח לא אמרתי לאף אחד לקנות או לא לקנות מחשב בסכום כזה. אם כבר מוציאים כל כך הרבה כסף אז לפחות לעשות קניה נכונה ולא לפוצץ אלפי ש"ח על זיכרון מיותר ומארז שעולה כמו מחשב שלם של אנשים פחות עשירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים