עבור לתוכן

Antec300 או C590 ?

Featured Replies

פורסם

שלום רב

רציתי לדעת מה היתרונות והחסרונות של המארזים

C590

ו

ANTEC 300

כאילו מה עדיף מביניהם ?

פורסם

בדיוק רציתי לפתוח דיוק בין שני המארזים הנ"ל גם כן..

אז אני שואל את אותה השאלה בגדול - עם דגש על נושא הרעש, מי עדיף מבחינת רעש? ואם אפשר להשוות למידת הרעש של HEC 6A19 שיש לי (האם הם יותר שקטים ממנו?)

תודה

פורסם

האנטק 300 יותר כדאי וממש שקט...

פורסם

האנטק 300 יותר שקט מ-Hec 6A19? (השוואה מול מה שאני מכיר)

כי דווקא ראיתי בביקורות שרעש היא אחת מנקודות החולשה שלו (הדי בודדות), למשל:

One thing the Three Hundred also misses out on compared to a lot of its Antec counterparts and many other cases on the market, is any sort of sound deadening or vibration prevention. Many other cases give rubber grommets around hard drive screws, around the power supply etc but the Three Hundred has none of this whatsoever. So its likely little harmonic vibrations will find a way of appearing at some time when this is in operation.
פורסם

המארז עצמו לא מרעיש. מה שמרעיש הם המאווררים והרכיבים האחרים.

לא ל-ANTEC ולא ל-CM מבודדים רעשים (לדוגמא שכבת ספוג אקוסטי על הדפנות) כך שהבידוד שלהם הוא שגרתי לחלוטין ואין בהם משהו מיוחד.

אולם, בהנחה שיש לך רכיבים שקטים (קירור למעבד, ספק, כרטיס מסך) אני יכול להגיד שה-ANTEC כאשר מכוונים את המאווררים שבאים איתו (האחורי והעליון) למהירות הנמוכה וכשמוסיפים לו מקדימה מאוורר שקט הוא ממש חרישי. כאשר מעבירים את המאווררים שלו למהירות גבוהה הם בהחלט נשמע (אבל אין ממש מאורר שגם מסתובב מהר וגם שומר על שקט). היתרון ב-ANTEC הוא שאתה יכול לשנות את מהירות המאווררים בעזרת מתג (מצריך לפתוח את הדופן) וכך להתאים את עוצמת הקירור לשימוש. מעבר לכך ל-ANTEC שהוא בסך הכל מארז טוב מאוד אין עוד פיצ'רים מיוחדים. כלוב הדיסקים שלו לא ניתן להוצאה אלא קבוע במקומו. אין לו גומיות להשקטת הדיסקים הקשיחים, והוא לא TOOLESS לפי הגדרה, אם כי הוא מגיע עם כמות מספקת של בורגי אצבע כך שהרכת הרכיבים היא מאוד פשוטה.

אין לי ניסיון מעשי עם ה-CM אבל הבנתי שהמרחב הפנימי שלו קצת יותר גדול מזה של ה-ANTEC, כתלות בכמות וסוג הרכיבים שאתה מתכוון להכניס לתוכו זה יכול להיות משמעותי. אין לי גם מושג מניסיון עד כמה מרעישים המאווררים שלו.

לדעתי ה-ANTEC הוא מארז מומלץ מאוד למשתמשים ביתיים שהם לא גיימרים כבדים או שאין להם מספר רכיבים מאוד חמים, או כזאת שתגרום לצפיפות יתר במארז.

מביקורות שראיתי גם ה-CM מומלץ מאוד, אבל אין לי ניסיון אישי איתו (אני לא אוהב את המראה שלו ואת הלדים אז מעולם לא משך אותי להתנסות איתו).

לדעתי לא תתאכזב לא מזה ולא מזה. שניהם מארזים איכותיים למדי יחסית למחירם. תעבור על רשימת הפיצ'רים שלהם ואולי תבחין במשהו שיש לאחד ואין לשני שיכיריע את הכף.

עריכה: בקשר לביקורת שאת חלקה פרסמת. זה נכון שאין ל-ANTEC גומיות לספיגת זעזועים, אבל בעבודה עם הארד דיסק אחד, וספק כוח איכותי שלא "מתאמץ" לסחוב את המערכת ולכן המאוורר שלו מסתובב לאט, כלל לא שומעים ומרגישים ברעידות מיוחדות שאני לא מרגיש לדוגמא גם עם ה-6A19 שיש לי כמו לך. ל-ANTEC יש רגלי גומי די איכותיות שסופגות יפה את הרעידות הכלליות של גוף המארז כשהוא עומד על משטח מישורי ויציב.

שוב, הכל תלות בסוג וכמות הרכיבים שאתה הולך להכניס לתוכו.

פורסם

אין דבר שקט במארזים של HEC הישנים יותר 6A19/21 הם באים [אם אינני טועה המארז מגיע עם מאוורר אחד ]עם מאווררים פשוטים ורועשים ואפקטיבים בצורה נמוכה.

לי אישית יש את המארז 6A21 ושמתי בו 2 מאווררי SFLEX+MUGEN2 וקיבלתי מחשב חרישי טוטאלי.

ולשאלה המרכזית אני אישית היתי נוטה לכיוון של CM590

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לכולם לקחתי את ה ANTEC 300

והוא ממש ממש שקט המאווררים לא נשמעים בכלל

הדבר היחיד שעושה רעש עכשיו זה הכרטיס מסך [=

פורסם

עוד שאלה בקשר לantec... האם הוא יכול להכיל בתוכו כרטיס מסך GTX 260?

פורסם

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים