פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אם בכלל....ואיך אני יכול לנעול את הראוטר עם קוד?כרגע הורדתי לו את האנטנה כדי שלא יקלטו....מה עושים?איך נועלים אותו ?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אחד הסימנים לזיהוי "פולשים" הוא לראות לפי מנורת הWLAN שעל הראוטר שלך, אם היא מהבהבת כל הזמן, סימן שמישהו "יושב" לך על הראוטר.פתח עמוד ריק בדפדפן וכנס לכתובת 10.0.0.138 וחפש שם את ההגדרות של Wireless.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים הכתובת לא בהכרח תהיה 10.0.0.138תפתח CMD ותריץ שם ipconfig ותעתיק ככתובת את מה שרשום כ defult gatewayשם חפש הגדרות wireless תגדיר סוג אבטחה טוב (WPA-PSK / WPA2-PSK או WPA2-PSK ) ותגדיר סיסמא מספיק מורכבת.בד"כ השם והססמא לכניסה לראוטר הם admin וadmin או Admin ו Admin .אם אתה רוצה מידע יותר מפורט תסתכל במדריך של הראוטר.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר הנורה לא תמיד מהבהבת ..נכנסתי לאן שאמרת ..ובחרתי בWPA-PSKאו משהו כזה...ועשיתי סיסמא...עכשיו עשיתי אישור..וזהו זה מספיק ?יש משהו אחרי זה רשום 0ואחרי זה רשוםAES ...זה בסדר?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אבירם, אני הייתי ממליץ לך להשתמש בWPA2..יותר חזק (: אחרי שאתה שם סיסמא, תעשה איתחול לראוטר וזהו
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אצלי הרשת מוגדרת ככה שהיא לא משדרת את השם שלה וככה צריך לדעת גם את שם הרשת וגם את הסיסמא.אם אתה רוצה להיות מאובטח עד הסוף (לא עד כדי כך נחוץ) תגדיר גם את זה ככה. דרך אגב, חלק מהראוטרים עושים אתחול לבד (לא שזה ישנה אם תאתחל ידנית...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.