פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים יש לי מחשב ישן עם DDR1 ולא מעוניין כרגע לשדרג. 512 אני יכול למצוא חופשי. את הOCZ אני יכול לקנות ב300 אני עובד הרבה עם פוטושופ ואני רוצה לדעת האם זה מורגש? מה לעשות ?
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים זה אמור להיות מורגש- מבחינת המהירות.רק מה הכוונה "מהירות 200"? אתה לא כ"כ ברור.. תפרט קצת. אולי תן סקרינשוט מ-CPU-Z.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים נשמע שמדובר במהירויות של DDR1. הוא שואל מה עדיף? 4X512MD DDR1 PC1600 (200MHZ)או2X1GB DDR1 PC3200 (400MHZ)התשובה מתחלקת למספר חלקים:1. לא כל צ'יפסט מקבל זיכרונות מעל לתדר שהוא "אמור" לפי הגדרת היצרן.2. זיכרונות של OCZ ידועים במספר מקרים גדול יחסית של חוסר תאימות לרכיבים אחרים, (לעיתים זה פשוט עניין של הגדרות שלא כל לוח תומך בהן)3. אני מבין ממך שכרגע יש לך שני סטיקים של זיכרון, קח בחשבון שלא כל שני סטיקים יעבדו עם כל שני סטיקים אחרים, ככה שלמצוא זיכרונות שיעבדו עם שלך עלול להיות פרויקט לא קל, יש לקחת בחשבון גורמים כמו SS/DS, CL ועוד...4. אלא אם כן החלטת לצאת למסע בארץ הOC, אין גם טעם בזיכרונות המהירים יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.