פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים שלום רב לכולם, אני חדש פה באתר.קראתי כל מיני כתבות, ויש הרבה מאוד, על HUB וDNS.אני מבקש שתעזרו להבין מה הם שני המונחים האלה ומבקש בצורה הכי עממית שיש, ז"א שיהיה הכי קל להבנה.כשאני התחלתי לברר מה זה אז מין הסתם נסחפתי לעוד כל מיני מושגים שכדי לדעת את מה שביקשתי צריך להבין אותם.תודה רבה.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים DNS ממיר כתובות אייפי לכתובת באותיות כי בני אדם לא יכולים לזכור כל כך הרבה מספרים הדרך הכי פשוטה שיכולתי להסביר את זה .
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר באמת הסבר פשוט ומובן אם יש למישהו להוסיף אני אשמח.וגם לגבי הHUB שעדיין לא הגיבו.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים בכמה מילים ובכלליות נמרצת (מאוד נמרצת)-HUB זהו מפצל רשת (ופעולתו דומה למפצל חשמלי ["משולש"]).כיום כמעט ולא משתמשים במפצל רשת מסוג HUB אלא במפצל מסוג SWITCH, שעושה את אותה הפעולה הבסיסית אבל בצורה "חכמה" יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.