עבור לתוכן

המלצות על לוחות אם מבוססי P55

Featured Replies

פורסם

אני מחכה אבל זה לא שביום ההשקה המחירים ירדו.. וגם אם כן לא יהיה מדובר בירידה של יותר מאחוזים בודדים..

פורסם

ביום ההשקה יהיו מחירים ברורים, אבל בהדרגה המעבדים יגיעו ליותר ויותר חנויות.. מה שיגרום לירידה, בנוסף לכך שאולי יצאו עוד דגמים שיורידו את המחירים של האחרים. זו אופציה, לא אמרתי שזה ברור שתהיה ירידה במחיר. לפחות לא עד ליציאת המעבדים השנייה ב-Q1 2010.

פורסם

הלוח P55 הזול ביותר עדיין מבטיח תמורה מלאה וטובה למי שאין לו צורך בOC או משהו מיוחד אחר נכון?

קצת קשה לדעת כי החברות עדיין לא פרסמו את המפרט הטכני של הלוחות האלה.

פורסם

עוד נקודה לכל אלו שממהרים לקנות את אחד משלושת המעבדים החדשים (שני i7-800 ו-i5-700)..

אל תשכחו שאולי ל-AMD יהיו מעבדים עדיפים. אל תמהרו לקנות לוחות אם למעבדים שאולי יהיו פחות עדיפים מהמתחרים.

פורסם

אני האמת כנראה יקח את ה920.. מעריך שהמחיר שלו לא ישתנה בהרבה אני פשוט מחכה בגלל הלוחות אם..

פורסם

920 זה 1366.

בעוד P55 זה 1156.

תושבות שונות.

פורסם

עוד נקודה לכל אלו שממהרים לקנות את אחד משלושת המעבדים החדשים (שני i7-800 ו-i5-700)..

אל תשכחו שאולי ל-AMD יהיו מעבדים עדיפים. אל תמהרו לקנות לוחות אם למעבדים שאולי יהיו פחות עדיפים מהמתחרים.

יש ל-AMD ליבה חדשה בקנה?

פורסם

היא שחררה כבר את המעבדים שלה.

פורסם

היא שחררה כבר את המעבדים שלה.

בדיוק, וזה לא ניראה טוב בשבילה.

כדאי שיוציאו ליבה או ארכיטקטורה חדשה מהר, אחרת ישארו רק כפתרון תקציבי.

פורסם

תחכה למבחני ביצועים ואז תדבר, זה ממש חובבני מצידך לדבר על חסרון של מעבדי AMD כשעוד לא ראית את המתחרים (i5,i7,i3 החדשים).

פורסם

תחכה למבחני ביצועים ואז תדבר, זה ממש חובבני מצידך לדבר על חסרון של מעבדי AMD כשעוד לא ראית את המתחרים (i5,i7,i3 החדשים).

כן.... מאוד....

ב-XBIT יש סקירה על הפנום האחרון ובאננדטק כבר מזמן עשו PREVIEW על לניפילד.

אבל ניראה, אשמח אם יתגלה שבכל זאת AMD תחרותיים. יעזור במחירים :P

פורסם

הביקורות של דגימות המעבדים החדשים לא שוות כלום. זו רק אינדיקציה.

חוצמזה שאם זה היה אמיתי - אתה עדיין לא יודע באילו דגמים מדובר, רק בכך שמדובר בליבת לינפילד. משמע שאתה לא יודע מה המחיר- ואתה לא יודע לאיזה מעבד מבית AMD להשוות.

בקיצור, אני רק אומר נחכה ונראה. לא אמרתי שהמעבדים החדשים פחות/יותר טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים