עבור לתוכן

המלצות על לוחות אם מבוססי P55

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוון להזמין כבר בשבוע הקרוב מחשב מבוסס i5 (כן, אני יודע שההשקה רק בספטמבר, אבל אפשר להזמין את הכל עוד קודם), וכרגע קצת קשה למצוא ביקורות ללוחות אם תואמים. אשמח לקבל כל מידע שהוא בנושא, והמלצות אם קיימות. דרישות - OC סטנדרטי, לא משהו מיוחד, ואם אפשר לציין אם תומך ברייד (לא מתוכנן כרגע, אבל סיכוי טוב שבהמשך).

פורסם

איך "אנחנו" אמורים להמליץ על משהו שאף אחד לא השתמש בו עדיין?

פורסם

כדאי לך לחכות קצת כי המחירים עוד יירדו

פורסם

תחכה בסבלנות שהמעבדים יצאו, אולי עוד ירדו מחירים או שיצאו לוחות יותר מעניינים ממה שניתן למצוא כרגע בשוק.

פורסם

גם אני לא יכול כבר לחכות ומת להזמין מחדש חדש כבר כמה חודשים , אבל מכן ועד להזמין עוד לפני שהגיע קצת מוגזם..

חכה שבוע שבועיים עד אחרי שיצא לשוק לך תדע איזה הפתעות יהיו.

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוון להזמין כבר בשבוע הקרוב מחשב מבוסס i5 (כן, אני יודע שההשקה רק בספטמבר, אבל אפשר להזמין את הכל עוד קודם), וכרגע קצת קשה למצוא ביקורות ללוחות אם תואמים. אשמח לקבל כל מידע שהוא בנושא, והמלצות אם קיימות. דרישות - OC סטנדרטי, לא משהו מיוחד, ואם אפשר לציין אם תומך ברייד (לא מתוכנן כרגע, אבל סיכוי טוב שבהמשך).

לא כדאי אם כבר להזמין i9?

פורסם

בשביל מה להזמין i9 ..

פשוט תזמין מנס"א את אחד המחשבים שלהם.

פורסם

די עם הספאם.

כמו שכבר אמרו, אין שום טעם להזמין מראש עכשיו, חכה עם זה עד שהמעבדים והלוחות יתבססו קצת בשוק.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שהבנתי ממספר חנויות שלאחר שייגמר המלאי המיועד לתאריך ההשקה הרשמי, במשך חודשיים לא יהיו פה מעבדים. מכיוון שאני כרגע בלי מחשב, קשה לי כבר לחכות, ולא מטריד אותי במיוחד לשלם 200-300 יותר. אני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל טיפשי יותר יהיה להיתקע אח"כ בלי מחשב.

אני מניח שאני אזמין בינתיים את המעבד, ואחכה לימים הראשונים שלאחר ההשקה כדי להזמין את שאר הציוד

פורסם

INTEL S 1156 - GIGABYTE GIGABYTE GA-P55-UD3

750 שקל וזה הדגם ''הכי זול''

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5540

שלל דגמי P55 של GIGABYTE ב- IQPC

http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1121

GIGABYTE GA-P55M-UD4

GIGABYTE GA-P55-UD4

GIGABYTE GA-P55-UD5

GIGABYTE GA-P55-UD6

האחרון עולה 1428 שקל

מה ההבדלים בין ה UD מישהו יודע ?

פורסם

הבעיה שהבנתי ממספר חנויות שלאחר שייגמר המלאי המיועד לתאריך ההשקה הרשמי, במשך חודשיים לא יהיו פה מעבדים. מכיוון שאני כרגע בלי מחשב, קשה לי כבר לחכות, ולא מטריד אותי במיוחד לשלם 200-300 יותר. אני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל טיפשי יותר יהיה להיתקע אח"כ בלי מחשב.

אני מניח שאני אזמין בינתיים את המעבד, ואחכה לימים הראשונים שלאחר ההשקה כדי להזמין את שאר הציוד

לא יודע מאיפה מגיעים הסיפורים האלה , אולי מחנויות שרוצות למכור במכירה מוקדמת ולהרוויח כסף.

נשמע למישהו הגיוני שאינטל תוציא סידרת מעבדים חדשים ואז תעלים אותו מהשוק לכמה חודשים?

מדבור כאן בכל זאת במעבדים של 1000 שקל ומעלה זה לא נגמר כולכך מהר ואין סיבה שגם אם יגמר לא יגיעו עוד.

פורסם

למה מוכרים אותם אם עוד לא השיקו אותם?

פורסם
  • מחבר

לא מוכרים עדיין, אבל יש חנויות שייתנו לך להזמין כבר את המעבד כדי להבטיח שתקבל אחד, ולקבל אותו בתאריך ההשקה.

פורסם

לא מוכרים עדיין, אבל יש חנויות שייתנו לך להזמין כבר את המעבד כדי להבטיח שתקבל אחד, ולקבל אותו בתאריך ההשקה.

מה שנקרא למכורים בלבד :-)

הלוח P55 הזול ביותר עדיין מבטיח תמורה מלאה וטובה למי שאין לו צורך בOC או משהו מיוחד אחר נכון?

פורסם

חבל על הכסף שלכם, תחכה להשקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים