פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים מה? לאכתוב שם שאם אתה באינטרנט זנב, וגם יצא לך כל מספר חוץ מאחד בהגרלה של 0 עד 499, אז יש לך את הבעיה..אם אתה לא באינטרנט זנב, או לחלופין יש לך מזל מטורף, אז אין לך את הבעיה..עריכה: מ-0 עד 499, לא עד 500... newbie שכמוני..heheידעתי שלא הייתי צריך לעזוב את שיעורי התכנות :-/
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים מחבר מה אני עושה ?:\זה התחיל כבר מאתמול ככה, למישהו יש גם תבעייה ? (האינטרנט בסדר גמור ! )
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים מה אתה מתרגש....ידוע שיש בסרבר של אייסיקיו מלא מלא בעיות. במיוחד עכשיו שהתעבורה עולה והם ממש לא משקיעים בסרברים שלהם, ורואים את זה.היה יום אחד שראיתי איזה 15 איש מתנתקים פתאום(כולל אותי בסופו של דבר).לכן, זאת לא בעיה אצלך אלא בסרבר של אייסיקיו, ואין ממש מה לעשות לגבי זה.
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים מה אתה מתרגש.... ידוע שיש בסרבר של אייסיקיו מלא מלא בעיות. במיוחד עכשיו שהתעבורה עולה והם ממש לא משקיעים בסרברים שלהם, ורואים את זה. היה יום אחד שראיתי איזה 15 איש מתנתקים פתאום(כולל אותי בסופו של דבר).לכן, זאת לא בעיה אצלך אלא בסרבר של אייסיקיו, ואין ממש מה לעשות לגבי זה. :
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים מחבר זה קשור לזה שאולי לא הייתה מסומנת האופצייה של KEEP CONECTION ALIVE אצלי ? ???
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים זה קשור לזה שאולי לא הייתה מסומנת האופצייה של KEEP CONECTION ALIVE אצלי ? ???לא....ברגע שהאייסיקיו מתנתק מהרשת, האופציה הזאתי אומרת לו להמשיך לנסות להתחבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.