פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים כשאתם מפעילים משחק חדש והוא שואל על איזו רמת קושי לשחק, באיזו אתם בוחרים? אני בהכי קשה.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים תלוי מה החלוקה במשחק.אם יש ארבע רמות, קל בינוני קשה וקשה מאד, אז אני הולך על הרמה השלישית.אם יש רק שלוש רמות סטנדרטיות אז אני משחק על בינוני.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אני בדרך כלל בינונית אבל לפעמים יש משחקים שיש לי הרגשה שאני לא באמת רוצה לשחק בהם הרבה זמן לדוגמה אני רוצה לסיים את סידרת RE ונשאר לי רק את 3 וקוד וורוניקה (עד שRE5 יצא למחשב ) אז בהם אני מחפש את הרמה הכי קלה שאפשרית או משחקים שנחשבים בינונים לדוגמה דאד ריזינג גירסת הWII רמות קשות אני בדרך כלל לא אוהב למרות שסימתי את COD4 ברמה הקשה ביותר בגלל איזה וויכוח אם אנשים ברשת בכל מקרה בדרך כלל הרמה הבינונית נותנת לי הכי הרבה הנאה מהמשחק
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אני בהתחלה משחק על הרמה הכי קשה. אם המשחק נהפך למתסכל מדי אני מוריד אותה.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים רמה נורמלית היא בד"כ גם הבינונית, כך שלא היית צריך לכלול פעמיים את אותה הגדרה.בנוסף- תשנה את כותרת הדיון לאינפורמטיבית יותר.כדי להנות ממשחק צריך לשחק ברמה בה לא יהיה לכם קל מדי אבל גם לא קשה בצורה מוגזמת.בד"כ הרמת קושי האחרונה נועדה להוציא את המיץ לגיימרים ועשויה להיות מרגיזה בצורה שתפסידו הנאה מהמשחק.לכן, אני נוטה לשחק על רמת הקושי אחת לפני הגבוהה ביותר.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר מתי שאני משחק משחקים אני לא ממש נהנה בגלל הרמת קושי הקשה ואני מתעצבן בגלל שאני מפסיד חחח...טוב כנראה שאני אעשה נורמאל או אחת לפני האחרונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.