פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים כמה זמן נמשך הטסט, 10 דק' כברירת מחדל?לא נתקע ?אם הכל עבר, אז 99% הבעיה לא בכרטיס המסך עצמו.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר כמה זמן נמשך הטסט, 10 דק' כברירת מחדל?לא נתקע ?אם הכל עבר, אז 99% הבעיה לא בכרטיס המסך עצמו.הבדיקה אמורה להסתיים?, ועברו כ-20 דקות בערך והמחשב רותח ובכלל 80 מעלות זה בסדר?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר תפסיק את הבדיקה, זה כבר ללא תועלת...80 מעלות לכרטיס מסך זה בסדר גמורזה עדיין לא פותר לי את הבעיה, ובכלל אני לא יודע איפה היא נמצאת..
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים תפסיק את הבדיקה, זה כבר ללא תועלת... 80 מעלות לכרטיס מסך זה בסדר גמור אם המחשב שלך שרד 20 דקות של FURMARK ללא בעיות, זו לא בעיית חומרה או התחממות. תחשוב על משהו ששינית לפני שהבעיה התחילה: דרייבר/תוכנה ... משהו גורם למסך לאבד אות מהמחשב ו/או להיכנס ל"תרדמת". מצטער, חשבתי שזה חומרתי
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר פירמטתי את המחשב, הורדתי דרייבר עדכני, זה הכל.. מה אוכל לעשות?? ממה שזכור לי שיניתי רזולוציה, זה יכול להשפיע?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים כתבת שאתה מקבל הודעה "Digital saving power mode".המחשב עצמו לא נכבה, נכון ? המאווררים מסתובבים, הנוריות דולקות, הרמקולים ממשיכים להשמיע קולות?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר כתבת שאתה מקבל הודעה "Digital saving power mode".המחשב עצמו לא נכבה, נכון ? המאווררים מסתובבים, הנוריות דולקות, הרמקולים ממשיכים להשמיע קולות?הכל עובד, לפני שזה קורה הכל מתחיל להיתקע כולל הקול ומופיע לי ההודעה הזו
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר ואחרי ההודעה גם המחשב נכבה? או המאווררים מסתובבים, הנוריות דולקות...כן.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים תעדכן BIOShttp://downloadcenter.intel.com/Filter_Results.aspx?strOSs=All&strTypes=All&ProductID=2782〈=eng&OSFullName=All%20Operating%20Systems
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.