פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים הנה הדיסק קשיח, שימו לב לחיבור! איך אני אמור לחבר אותו למחשב הסטנדרטי שלי? אולי אני צריך מתאם... [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים ע"פ החיבור נראה כמו דיסק SCSI,לא היה מזיק גם לרשום את הדגם : לדבר הזה בהחלט תצטרך מתאם, במידה ולא מדובר על מחשב שרת יעודי
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים חחח מאיפה מצאת דבר כזה ? זה דיסק SCSI HOT SWAPPABLE בנפח קטן יחסית במהירות גבוהה בעל 80 פינים לחיבורכדי לחבר למחשב רגיל : תצטרך בקר SCSI כולל כבר עם TERMINATOR בסוף ל 80 פיניםאם לא תמצא יש מתאם 80 ל 68 פין ומשם שוב כבל עם TERMINATOR ובקר מתאים תבדוק שבאמת זה 80 PIN 0 כתוב על המדבקה - או שתעשה חיפוש על הדגם ברשת
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר למקרה שמישהו לא הצליח לקרוא מה כתוב על המדבקה, הדגם הוא DDYS-T36950.אכן זה הדגם המדוברכדי לחבר למחשב רגיל : תצטרך בקר SCSI כולל כבר עם TERMINATOR הבקר בא כמתאם או ככרטיס הרחבה שחייב לחבר ללוח?אין איזה כבל מתאם כזה, שבצד אחד IDE ובצד השני SCSI ?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אכן זה הדגם המדוברהבקר בא כמתאם או ככרטיס הרחבה שחייב לחבר ללוח? כןאין איזה כבל מתאם כזה, שבצד אחד IDE ובצד השני SCSI ? - ממש לא!חיבור SCSI שונה מהותית מחיבור IDEמדובר עלממשקים מעולמות שונים לגמריSCSI - שרתים ותחנות עבודה (מיני מחשבים מה שנקרא לפני הרבה זמן)IDE\SATA = PCלקנות בקר יעלה לך לא מעט כסף - קח בחשבוןכל טוב,גבריאל
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר לקנות בקר יעלה לך לא מעט כסף - קח בחשבוןאז אני מבין שההשקעה לא שווה בגלל הנפח (למרות המהירות הגבוהה).בעצם כמה יכול לעלות קשיח כזה היום?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים חדש - בסביבות 140 $ שים לב - בדיסקים קשיחים כאלו לא הנפח חשוב - אלא מהירות הגישה\סיבוב אמינות...כל טוב,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.