עבור לתוכן

[בעיה] רשת איטית חשד לפריצה

Featured Replies

פורסם

יש לי אינטרנט 2.5 mps שאותו בזק בינלאומי מספקים לי.

הבעייה שכל הזמן האינטרנט עובד לאט בכל מה שקשור בצפיות ישירות. לעיתים קרובות גם הגלישה איטית.

דיברתי עם בזק בינלאומי ועם בזק והם אמרו שאין בעייה עם התשתיות של בזק (כרגיל :kopfpatsch:) ושמומלץ להוריד תוכנת אנטי וירוס ולבדוק אולי זה כתוצאה מוירוסים.

אז הורדתי תוכנה והכל נחמד (המחשב נקי מוירוסים) אבל עדיין האינטרנט איטי מאוד בכל הקשור לצפיות ישירות.

יש לי מודם אלחוטי מדגם ROTAL - RTA אבל אני לא עובד עם האלחוטי. השאלה איך סוף סוף אני אוציא מהאינטרנט שלי ביצועים? כי אני גולש אצל אנשים אחרים עם מהירות פחותה משלי וזה עובד אצלם יותר מהר.

דבר שני האם עדיף להפעיל מצב אלחוטי על פני חוטי? ואיך אני בודק חשד אולי לפריצה למחשב או גלישה ברוחב הפס?

בקיצור: הנחיות !!! :nixweiss:

פורסם

כשאתה חווה איטיות....כנס לאתר בדיקה של בזק בינלאומי ותעשה בדיקת מהירות....מה אתה מקבל ?

פורסם
  • מחבר

אתמול נכנסתי והוא הגיע לחצי ממהירות ההורדה שאמורה להיות כ kps 300 . אני לא יודע ממה נגרמת האיטיות הזו.

גם אם אני נכנס לאתר של בזק ובודק את מהירות ההורדה כשאני בא לצפות בצפייה ישירה הכל נהיה איטי בטירוף!

דרך אגב איך אני מוודא שזו לא בעייה עם הניצול של המחשב ולוו דווקא עם האינטרנט ? ואיך אני מוודא שלא פרצו לי למחשב או משהו בסגנון?

והאם עדיף לשים אנטי וירוס בכל מקרה או לא? האם עדיף אלחוטי על פני חוטי? בגלל שיש לי ראוטר המאפשר מצב אלחוטי

פורסם

אתה במצב חוטי כרגע? ז"א אי אפשר לגשת לרשת בצורה אלחוטית כרגע?

פורסם

כנראה שאחד השכנים חוגג לך על האינטרנט.

קודם כל אם אין לך אנטי-וירוס אז הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה להתקין אחד ולתת לו לסרוק את כל המחשב.

דבר שני סביר להניח שבנתב שלך יש אופציה לכבות את הקישור האלחוטי אבל אני לא מכיר אותו ולכן לא יכול לעזור לך בזה, תבדוק בחוברת הוראות.

פורסם

^^

אז הורדתי תוכנה והכל נחמד (המחשב נקי מוירוסים) אבל עדיין האינטרנט איטי מאוד בכל הקשור לצפיות ישירות.

בקיצור: הנחיות !!! :nixweiss:

בכל מקרה, אם מישהו משתמש לך באינטרנט תבדוק את זה ע"י הפסקת השידור האלחוטי לזמן מה ותראה אם יש שיפור. אם אכן יש שיפור או שתשאיר את המצב ככה או שתאבטח מחדש את הראוטר עם ססמא חדשה, סוג אבטחה יותר מאובטח(אם אתה לא הגדרת מראש ככה) והסתרת שם הרשת בשידור.

פורסם

יש לו ראוטר של בזק, אז 99% שאין לו סיסמא.

פורסם
  • מחבר

עשו לי הצפנה ויש לי ססמא אבל לא הבנתי את הקטע עם ה "סוג אבטחה (יותר מאובטח)" אני מתקשר לבזק ומה אני אמור לבקש מהם?

פורסם

עזוב להתקשר לבזק,תעשה ipconfig, בCMD ותגלה מה הdefult gateway זו הכתובת של הראוטר.

אז תכניס את הכתובת של הראוטר לשורת הכתובות בדפדפן ותיכנס לראוטר (סיסמא וקוד בד"כ הם admin וadmin או Admin וAdmin)

שם תעבור על ההגדרות ותשנה שם וססמא בראוטר.אם אתה מסתבך אל תתחיל להסתבך עם סוגי הצפנות.

פשוט תשנה שם את הססמא (עדיף משהו מורכב).

אם שוב פורצים לך לרשת, תשאל פה (או שתתקשר לבזק) וננסה לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

התכוונת לשנות את הסיסמא ב wireless security ?... כי זה מה שעשיתי

פורסם

לא מכיר את הראוטר שלך, אבל סביר להניח שכן.

אם זה לא עוזר, אולי האבטחה שלך היא wep. אבטחה שנורא נורא קל לפרוץ.

חפש את הגדרות האבטחה ותגדיר שם WPA-PSK / WPA2-PSK או WPA2-PSK

אבטחה כזו בד"כ לא מתאמצים כ"כ כדי לפרוץ כי זה יותר מורכב.

אם זה לא עובד אז סביר להניח שלא חולקים איתך ברשת ואז באמת שאני לא יודע מה העניין...

פורסם

תנסה לבטל את אופציית הנתב שלך ותשתמש ברוטל כמודם בלבד לכמה ימים , כמובן תגדיר חייגן על המחשב ותראה מה קורה

יכול להיות שזה בעייה במודם , אבל לא תמיד

גם יכול להיות שמישהו גולש לך על הרשת בצורה אלחוטית , תבטל את האופצייה אם אין לך צורך בה ,

בנוסף אם מחשב אלחוטי כלשהו מוריד מאימיול אז הרשת שלך תהיה איטית להחריד

אני מכיר מישהו מהלימודים שלי בתור מהנדס רשתות שלא רק שהוא היה בנאדם שאוהב להציק ולעצבן

הוא היה אוהב להשוויץ בזה שהוא הרבה פעמים הצליח לפרוץ הצפנות של ראוטר מכל סוג שהוא

לכן , אתה לא יודע אם ומי יושב לך בצד השני של הרשת

תבטל לכמה ימים את האופצייה של האלחוטי , תעבוד כמה ימים עם הרוטל כמודם

פורסם
  • מחבר
תנסה לבטל את אופציית הנתב שלך ותשתמש ברוטל כמודם בלבד לכמה ימים , כמובן תגדיר חייגן על המחשב ותראה מה קורה

יכול להיות שזה בעייה במודם , אבל לא תמיד

גם יכול להיות שמישהו גולש לך על הרשת בצורה אלחוטית , תבטל את האופצייה אם אין לך צורך בה ,

בנוסף אם מחשב אלחוטי כלשהו מוריד מאימיול אז הרשת שלך תהיה איטית להחריד

אני מכיר מישהו מהלימודים שלי בתור מהנדס רשתות שלא רק שהוא היה בנאדם שאוהב להציק ולעצבן

הוא היה אוהב להשוויץ בזה שהוא הרבה פעמים הצליח לפרוץ הצפנות של ראוטר מכל סוג שהוא

לכן , אתה לא יודע אם ומי יושב לך בצד השני של הרשת

תבטל לכמה ימים את האופצייה של האלחוטי , תעבוד כמה ימים עם הרוטל כמודם

ה wireless אמנם דולק אבל אני משתמש בו כמודם בלבד

אנסה את זה אבל תצטרך להסביר לי איך מבצעים דבר כזה?

[br]פורסם בתאריך: 10.08.2009 בשעה 14:59:12

חפש את הגדרות האבטחה ותגדיר שם WPA-PSK / WPA2-PSK או WPA2-PSK

לגבי הגדרת האבטחה הזו - פשוט מגדירים כך ועושים apply וזהו נגמר?

הנה תמונה

31627778.png

פורסם

עקרונית אתה צריך להגדיר סיסמא שם (סעיף של pre-shared key ) וזהו.

פורסם
  • מחבר

אז למה בזק לא אמרו לי לבצע מהלך כזה שיגביר את האבטחה??...

האם הפעולה החדשה תפריע למהירות הגלישה או שהיא רק מגבירה את האבטחה על הרשת שלי וזהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים