פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים זה קורה בזמן משחק. החלפתי את המאוורר שמטרתו לקרר את המעבד וניקיתי את המחשב פירמטתי ובכל זאת הבעיה נמשכת, ניסיתי לשחק על הגדרות נמוכות וזה לא עזר, אחרי שעה-שעה וחצי של משחק זה מופיע. פרטי המערכת: Microsoft Windows XP Home Edtion Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz 2.67 Ghz, 1.98 of RAM טמפרטורת המחשב ובזמן משחק: בזמן משחק:
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים זה לא קשור בשום צורה למסכים. הבעיה רוב הסיכויים קשורה יותר לכ.מסך.איזה כ.מסך יש לך ומה הטמפ' שלו במאמץ?איזה ספק כוח יש לך?
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים תבדוק ב ,power options, windows תחבה את זה שהוא לא יחבה את המסך אחרי זמן מה,עמ זה לא עוזר היה לי פעם מסך של lg היתה בעייה דומה מסך תקול
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר תבדוק ב ,power options, windows תחבה את זה שהוא לא יחבה את המסך אחרי זמן מה,עמ זה לא עוזר היה לי פעם מסך של lg היתה בעייה דומה מסך תקולכבר ניסיתי את זה, לא עובד.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מסך תקול מניסיון אלא מה שאמרתי לך ביצעת,תחבר את המחשב למסך אחר תשחק ועז גם תדע מאה אחוז מה תקול ומה לא
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר מסך תקול מניסיון אלא מה שאמרתי לך ביצעתחבל סתם לבזבז כסף, בכל מקרה אני רוצה לשמוע מעוד אנשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.