עבור לתוכן

הומואים נמאסתם

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להראות על מה אני מדבר כשאני אומר שמצעד הגאווה מביא על קהילת הגאים שנאה ברמה לאומית בניגוד לכל מצעד/הפגנה אחרת בתחומי הקו הירוק:

- תהלוכות הדתיים | נעשות בחגים בעיקר מתן תורה וכאלה - לא מצריך חסימת חצי עיר וכח משטרה של 5000 שוטרים

- עדלאידעה בפורים נעשית כי זה פורים, חג רשמי בישראל של העם היהודי | כן מצריכה חסימת חצי עיר וכח משטרה מסויים של שוטרים כי כל העיר רוצה בזה ובאה לראות וליהנות.

- תהלוכות נכים | נעשות בגלל אי מתן קצבאות בלעדיהן הם לא יכולים להתקיים | לא מצריך חסימת חצי עיר, זעם של כל המדינה וכח משטרה של 5000 שוטרים

- תהלוכות ניצולי שואה | בדיוק כמו הנכים וגם כן לא מצריך חסימת חצי עיר, זעם של כל המדינה וכח משטרה של 5000 שוטרים

- ההפגנות למען גלעד שליט | מי שלא מבין למה זה כל כך חשוב, אין טעם להסביר | לא מצריך חסימת חצי עיר, זעם של כל המדינה וכח משטרה של 5000 שוטרים

עכשיו בואו נסתכל בפירוט על מצעדי הגאווה:

מצריכים חסימת חצי עיר כי זה חייב להיות גדול וארוך (גם בירושלים רצו שזה יהיה ענק עד שבאה מלחמת לבנון באותו שבוע ולחץ לאומי וההיגיון ניצח).

מעוררים זעם של כל המדינה עקב פרובוקטיביות שאינה יודעת שובע

דורשים משיכת כח שיטור של 5000 שוטרים ממשימות אחרות של בטחון פנים

אין בהם שום מטרה מהותית/קיומית (בלעדיו אנשים ימותו (קרי גלעד שליט) יגוועו ברעב(קרי הנכים/ניצולי שואה) או מטרה דתית/לאומית אחרת (קרי חג הפורים)

בזבוז משווע של כספי ציבור ונזק למשק וכל זה כדי לספק גחמה פרטית אישית על הרצון להתבלט ולעשות דווקא על האף האמור לעיל תוך כדי זריקת זין לכל כיוון תרתי משמע.

יש מבין למה המצעד הורס לכל הקהילה את המוניטין ומגביר את השנאה ? ולשנאה תוצאות באפלייה, ביחס ובהתנהגות.

בגלל זה הרוב לא שונא עדליאדות, תהלוכות דתיים, נכים, ניצולי שואה או את ההפגנות תמיכה בגלעד שליט. כשיש מטרה צודקת, כולם מבינים. כשאין, שונאים ובצדק.

נכון.

הקהילה צריכה לשדר שהם אנשים נורמלים לחלוטין עם נטיה מינית שונה.

במקום זה הם פותחים את מצעדי הגאווה ובירושלים.

זה משדר "אנחנו חבורה של ילדים קטנים שעושים דווקא לאמא ואבא"

וזה מושך שנאה מכל מי שיש לו טיםפה סלידה מהומואים.

הרי בשביל מה הם עושים את זה? בשביל מה.

אתה הומו ? אוהב לדפוק בנים ? יופי.

תעשה את זה בבית שלך כמו שאנשים סטרייטים עושים ואל תדבר על זה יותר מידי כי גם אנשים סטרייטים לא מתפארים במיניות שלהם בעיר בירה כל שנה ומניפים דגלעם בגלל זה. חוץ מהגרמנים.

קיצור כל הקטע של מצעד הגאווה זה חבורה של טמבלים.

האפליה והשנאה למיעוט כלפייהם זה באמשתם. הם כל שנה מציגים את עצמם באור מאוד שלישי והם עושים את זה מבחירה.

• תגובות 188
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מותק שלי, אנשים כמוני לא נכחדים. רוב האנשים אותם אני מכיר אשר לא גרים במקומות כל כך "מפותחים תרבותית" כמו תל אביב, לא סובלים את עצם המחשבה שיש

איזה גבר במרחק שעה נסיעה מהם שמבליט את התחת שלו בכיכר המדינה ומסתובב עם חולצות בטן ליד אנשים שכל מה שהם רוצים זה לחיות בסביבה טובה ולא זנונתית וזולה.

אני מכיר הומואים, יש הומואים שהם דיי בסדר, הם לא יותר מידי נשיים ולא מתבחיינים על כמה שהם מסכנים וכמה שהמזרחיים והדתיים עושים להם רע ומכנים אותם בשמות.

לדוגמא הבחור הגיי הקרח מ"פעם בחיים ירושליים" הוא לא מזיק לסביבה, אך הגבוהה הבלונדיני מאתו סידרה הוא בהחלט יתן מסר זול ומגעיל ואני ממש שם את הטלויזיה על מיוט כאשר הוא מתווקח עם כל מי שלא מסכים בדעותיו. השמן הוא דיי באמצע בין האובר גיי לנורמל גיי.

כמו כן בארה"ב פגשתי כמה לסביות שהם היו לגמרי בסדר, לא ידעתי שאתו אישה לסבית עד שיצא לנו לדבר על זה.

אך האובר גאוותנות והאובר רחמנות והאובר מיוחדות לרעה, זה מה שגורם לי לחשוב בצורה קיצונית על הגייז הכבדים.

למה צריך לעשות עצרת ראווטנית ומתוקשרת על שני הומואים שנרצחו? אני מבין ומסכים שגם הם בני אדם וגם להם יש זכות לחיות (למרות מה שאמרתי) כי בכל זאת אנחנו לא חיות, אך למה אין עצרת ראווטנית לרציחה של הילדה רוז? ועל כל כך הרבה ילדים בזמן האחרון שנרצחים על ידי הורייהם.

למה אין עצרת והפגנה על כך הרבה דברים שלא מתפקדים כראוי במדינה שלנו?

למה הגייז חושבים שאין למדינה שלנו דברים יותר חשובים להתעסק בהם, ולא הכל סובב בכך שקראו להוא הומו ולהיא גבר ולזה נושך כריות.

אני אדם מאוד לא פרמיטיבי ומיושן, אני לא מאמין כל כך באולד סקול אך עדיין יש גבול לכמה אדם יכול להרשות לעצמו.

פורסם

מעניין מה יקרה אם יגלו שזה היה רצח על רקע לאומני...

או שאחת ההומואים שם הוא עבריין וזה היה חיסול חשבונות...

או סםת שמישהו שם קינא שחבר שלו החליט שהוא מעדיף *** של מישהו אחר ויצא למסע נקמה...

הכל טררם, מיותר ומטופש כמו תהלוכות ה"נכבה" של הערבים והשמאלנים, ההפגנות בבלעין וכ"ו...

המוחצנות היא מה שפוגע בהומואים יותר מהומופובים למיניהם...

לבוא ולעשות דווקא ולהתפלא שמחזירים לך - זה ילדותי...

פורסם

אז זה המפלט שלך? הומופובים?

למה נראה לך שאנחנו הומופובים? כי ככה זה מפריך את הטענות ההגיוניות שלנו בצורה הקלה ביותר עבורך?

תשמע, על ראש הגנב כמו שנאמר, לא ראיתי באף שורה בהודעה שלי את הכינוי שלך.

בנוסף, לטענותיך יש את אותה כמות אמת והיגיון כמו טענותיו של שלמה בניזרי שהוא קופח במשפטו בשל היותו מזרחי,

עדיין לא ראיתי הודעה אחת עניינית ממך שלא מלווה בזריקת סטראוטיפ זה או אחר על הקהילה המדוברת.

מותק שלי, אנשים כמוני לא נכחדים.

בסופו של דבר כן תכחדו, זה אולי ייקח זמן אבל כמו כל נישה גזענית כזאת או אחרת במהלך ההיסטוריה

גם תורך יגיע.

פורסם

לוקח יותר מאידיוט אחד כדי לקבל ממני תגובה.

קצת באיחור, אבל כמה אידיוטים דרושים כדי שתכבד אותנו בתגובתך? שניים?

עשה לי טובה, אל תקרא לי אידיוט ואז תלך להתחבא מאחורי משפטי קש.

פורסם

יודעים מה התייאשתי.. אתם צודקים.

כל המקבלים בשקל לא עושים עלי רושם..

יודעים מה, אני חושב שהקהילה טועה, במקום לעשות עצרת היינו צריכים לעשות הפגנות זעם לשרוף פחי אשפה, צמיגים ולעשות כזה טרור שאנשים ברחוב היו

מפחדים רק להסתכל עלינו!.. חבל שלא..

אתם שואלים שאלות כמו "למה צריך מצעד?" ואחרי זה אומרים לנו שנסתגר בבית ..

אתם מקבלים כל עוד אנחנו "דומים" לכם, אבל לא אנחנו לא דומים..יש לא מעט שמתלבשים אחרת, מתאפרים, מדברים בצורה קצת שונה.. אתם לא יכולים

להגיד להם "אל תהיו ככה" אנשים לא עושים דווקה, זה מי שהם בין אם תקבלו או לא.

אבל עזבו לא מנסה לשכנע אף אחד, זו המציאות אתם יכולים לקבל אותה או לא זו כבר החלטה שלכם..

פורסם
יודעים מה, אני חושב שהקהילה טועה, במקום לעשות עצרת היינו צריכים לעשות הפגנות זעם לשרוף פחי אשפה, צמיגים ולעשות כזה טרור שאנשים ברחוב היו

עלית על משהו! :xyxthumbs:

לפי הנסיון מי שעושה בלאגן, שורף צמיגים לא מתעסקים איתו לדוגמה: הפגנות החרידים בירולשים,שכונות חרידיות שאפילו המשטרה מפחדת להכנס, מתנחלים, חלק מישובים של בדואים/דרוזים/ערבים

:xyxthumbs:

פורסם

יודעים מה התייאשתי.. אתם צודקים.

כל המקבלים בשקל לא עושים עלי רושם..

אתם מקבלים כל עוד אנחנו "דומים" לכם, אבל לא אנחנו לא דומים..יש לא מעט שמתלבשים אחרת, מתאפרים, מדברים בצורה קצת שונה.. אתם לא יכולים

להגיד להם "אל תהיו ככה" אנשים לא עושים דווקה, זה מי שהם בין אם תקבלו או לא.

אבל עזבו לא מנסה לשכנע אף אחד, זו המציאות אתם יכולים לקבל אותה או לא זו כבר החלטה שלכם..

אני מנסה להבין מה אתה רוצה ולא מצליח ....

הבנה ? עם כל הצער שבדבר תזכו לזה רק מ 25 אחוז מהאוכלוסיה

כבוד ? -----------כנ"ל ----------------------

מהסיבה הפשוטה שאצל הבן הממוצע זה מעורר גועל וגם אם תשרפו את חצי תל אביב זה לא ישנה את זה

שיוויון זכויות ? פה דווקא יש לכם סכוי לא רע בכלל ...אבל במקום הפגנות תפעילו לוביסטים זה יהיה יותר מוצלח

פורסם

אתה סטרייטופוב.

מי אמר לך להסתגר בבית?

תחיה כמו בן אדם נורמטיבי ובסופו של דבר יתייחסו אליך ככזה.

ואם יש כלפיך אפליה, תהיה חכם ותנסה לשנות את זה בלי לעורר כלפיך עוד זעם ובלי למשוך אש.

רוץ לכנסת, תפעל לשינוי חוקים, תמחה! אבל תעשה את זה בטוב טעם. זה הכל.

פורסם

אף אחד לא אומר לכם להסתגר בבתים

מה שאומרים זה דבר כזה: סטרייט לא מתמזמז עם מישהי באמצע תל אביב, גיי לא מתמזמז עם מישהו באמצע תל אביב.

העניין שהכי מרגיז במצעד הגאווה זה באמת כל האלה שהולכים כמו כוסיות, מה שלא הכי נראה לי משרת את המטרה של השגת זכויות להומואים. אם רוצים זכויות עושים הפגנה ומרימים שלטים וצעקות, לא רוקדים בחוטיני.

פורסם

אתה סטרייטופוב.

הו, אגדי ;D

פורסם

אף אחד לא אומר לכם להסתגר בבתים

מה שאומרים זה דבר כזה: סטרייט לא מתמזמז עם מישהי באמצע תל אביב, גיי לא מתמזמז עם מישהו באמצע תל אביב.

העניין שהכי מרגיז במצעד הגאווה זה באמת כל האלה שהולכים כמו כוסיות, מה שלא הכי נראה לי משרת את המטרה של השגת זכויות להומואים. אם רוצים זכויות עושים הפגנה ומרימים שלטים וצעקות, לא רוקדים בחוטיני.

וואלה? אף פעם לא נפגשת עם חברה שלך ברחוב והחלפתם נשיקה קטנה? אף פעם לא הורדת את חברה שלך ליד הבית והתנשקתם לפני שהיא הולכת? אף פעם לא ראית זוגות מתנשקים בקניונים/באמצע שדרה? מוזר משהו. אתה בטוח שהתכוונת לכתוב ת"א ולא "בני ברק"?

ושוב, מצעד הגאווה בירושלים הוא בדיוק מה שאתה מתאר - הפגנה, עם שלטים ונאומים(ואולי גם קצת צעקות), ממש לא אנשים ש"הולכים כמו כוסית".

פורסם

אין ספק שיש פה כמה הומופובים שהיו שמחים אם לא היו קיימים הומואים בעולם, הם מנסים להסתיר את זה אבל קשה להם.

אני מתעלם מההודעות שלהם לחלוטין.

פורסם

כמו שאמרתי קבלה בשקל - תהיה כמונו אל תחצין. זה לא עובד.

יש אנשים שבא להם לצבוע את השיער לסגול ולעשות גוונים ויש אנשים ששמלות זה הקטע שלהם, הם נקראים טרנסג'נדר.. זה מי שהם.

"אלה שהולכים כמו כוסיות" הם גם אנשים, אתם לא יכולים להגיד לאנשים איך להתנהג, ואל תגידו לי שהם "פוגעים" בכם.. אנשים שמתנהגים בצורה ברברית עם ניפנופי ידיים ומקללים וצועקים גם "פוגעים" בי חח

בקטע של "זה בטח הומו ואתם תאכלו אותה" :

מישהו נכנס לבית כנסת ויורה בכל מי שנמצא שם ונעלם..בואו נחשוב מי תגידו יכול לעשות כזה דבר? בטח איזה דתי שחזר בשאלה ..

אני סטרייטפוב בהחלט.. אני שונא 90% מהאנשים שחיים סביבי..

אני אגיד לך מה אני כן, אני כן מכבד מי שמאמין ב "חיה ותן לחיות" התירוץ של כסף זה בולשיט כי כמו שכבר אמרתי כל מה ששייך לקהילה הוא בעיקר התנדבותי!

תחשבו מזה.. ארגון שלם שכולו בהתנדבות ומזמנם החופשי של אנשים! אם שום דבר לא רע לנו בשביל מה צריך ארגון בכלל? הרי כולם מקבלים הומואים..

פורסם

וכמו שאני לא מתייחס להומופובים שכותבים כאן, מעכשיו גם אלייך לא אתייחס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים