עבור לתוכן

בגדי RalphLauren / Lacoste / Tommy / Diesel בתאילנד

Featured Replies

פורסם

מישהו שהיה בתאילנד יודע על מקום שמוכרים בו את החברות האלה?

ואם יש רק זיופים שם אז מקום שיש בו בזיופים באיכות טובה?

וגם מקום של דיזלים טובים?

יש את אותם בMBK הזה?

צריך את התשובות זריז הטיסה עוד יום וחצי בערך...

תודה!

פורסם

בכל חור יש לך..

אתה תמצא בלי לחפש..

אם כבר אתה רוצה חיקויים אחד על אחד,כנס ל Ebay ותבדוק שם.

ראיתי חולצות מזוייפות של fred perry ב 7 $ מסין.ורסצ'ה מתיאלנד ב16 $..

השוק מפוצץ ב RalphLauren מזוייפים,Lacoste מזוייפים חוגג בתאילנד !

Tomy,חבל על הכסף,במיוחד אם מדובר בזיוף אחד על אחד.

עדיף שלא תוציא כסף על דיזל מזוייף,סתם זבל.אם תוסיף עוד 20 דולר ותקנה Levis אורגינל.

סליחה שאני חורג מהנושא אבל אני לא יכול לעמוד בזה,

רק שתדעו כולם,Tomy שונא יהודים וזאת לא שמועה !

מי שחושב שאני טועה,שיכנס בבקשה לחנות באתר ויראה שדווקה ישראל לא מופיעה בהרשמה !

הכוונה היא שאפשר להזמין מבגדד,אירן,תימן ! וכו'... ורק מישראל לא !

ויש עוד שמועות שהוא דיבר מגעיל על ישראל.

קישור:

http://israelmatzav.blogspot.com/2009/07/tommy-hilfiger-iran-and-north-korea-but.html#links

פורסם

אם תתחילו להגיד את כל האתרים שאין ישראל בהרשמה שלהם זה לא ייגמר , אז בוא נפסיק את זה עכשיו .

פורסם

בכל חור יש לך..

אתה תמצא בלי לחפש..

אם כבר אתה רוצה חיקויים אחד על אחד,כנס ל Ebay ותבדוק שם.

ראיתי חולצות מזוייפות של fred perry ב 7 $ מסין.ורסצ'ה מתיאלנד ב16 $..

השוק מפוצץ ב RalphLauren מזוייפים,Lacoste מזוייפים חוגג בתאילנד !

Tomy,חבל על הכסף,במיוחד אם מדובר בזיוף אחד על אחד.

עדיף שלא תוציא כסף על דיזל מזוייף,סתם זבל.אם תוסיף עוד 20 דולר ותקנה Levis אורגינל.

סליחה שאני חורג מהנושא אבל אני לא יכול לעמוד בזה,

רק שתדעו כולם,Tomy שונא יהודים וזאת לא שמועה !

מי שחושב שאני טועה,שיכנס בבקשה לחנות באתר ויראה שדווקה ישראל לא מופיעה בהרשמה !

הכוונה היא שאפשר להזמין מבגדד,אירן,תימן ! וכו'... ורק מישראל לא !

ויש עוד שמועות שהוא דיבר מגעיל על ישראל.

קישור:

http://israelmatzav.blogspot.com/2009/07/tommy-hilfiger-iran-and-north-korea-but.html#links

לא מצאתי חולצות של TOMY ב7 דולר :P

או לפחות כזאת שאני רוצה

פורסם

chrisbrown ו-nunatak, הודעותיכם נמחקו עקב SPAM. תקשיבו לו:

אם תתחילו להגיד את כל האתרים שאין ישראל בהרשמה שלהם זה לא ייגמר , אז בוא נפסיק את זה עכשיו .

פורסם

בMBK אין זיופים והמחירים בקניון כמו בארץ אם לא יותר יקרים.

זיופים יש לך בכל אי ורובם באיכות טובה, יש לי כמה דיזלים ב50 שקל משם שאני עד היום לובש והם כמו חדשים.

רק קח בחשבון שתאילנד היום זה לא תאילנד שמלפני 10 שנים, כבר ממש לא זול שם. המחירים קרובים למחירים של השווקים בארץ כמה שזה

אבסורד, רק הרבה פחות מגוון משם. אז אל תצפה לחזור עם מלתחות לארץ.

פורסם

לא יודע באיזה סרט אתה חי, אבל אתה מוזמן להראות לי מקום בארץ שאפשר לקנות בו זיופים של המותגים האלה (או בכלל חולצות...) ב-10 ש"ח, שזה בערך המחיר שהם נמכרים בתאילנד.

המחיר הממוצע שאני תמיד השגתי הוא בסביבות 250 באט (25 ש"ח) ל-3 חולצות.

אה, ולא קונים בגדים באיים. זה סתם יקר. תקנה בבנגקוק או בצפון, עדיף בצפון.

פורסם

לא, אתה חי בסרט :)

כבר שנים אין מחירים כאלה בתאילנד.

הם למדו את השיטה כבר ממזמן. מכנס בילבונג חיקוי ב600 באט, חולצות "לקוסט" ב800 באט..

גם אם תשב לו על הוריד שעתיים הוא לא יוריד לך באט אחד. תעבור באסטה באסטה זה לא משנה.

מחיר גלובלי בכל הבאסטות בלי הנחות.

היום תאילנדי זה ישראלי מלוחסן חביבי...

פורסם

אלא אם היה שינוי מטורף בחצי השנה האחרונה, אני לא חיי בסרט ולא נעליים.

אני יודע כמה שילמתי, וזה היה בסך הכל בינואר השנה :)

פורסם

אני לא ממש יודע מה קנית, ואני לא יודע אם זאת הייתה הפעם הראשונה שלך שם,

אבל המחירים עלו לעומת שנים קודמות בצורה פסיכית. ולא רק בביגוד אלא בהכל. זוועה!!

הוא רוצה לקנות בגדים והכל כמו זבל, שיטוס לסין, שם התרבות עדיין לא נהרסה.

פורסם

מה שקניתי זה בעיקר חולצות (בין 90 ל-120 באט) מכל הסוגים. חולצות לקוסט (ולמעשה זה ממש לא משנה איזה סמל היה עליהן, זה רלוונטי גם לכל שאר החברות) עלו שם 100 באט בממוצע. היה אפשר להשיג גם בפחות (ברור שהמחיר ה"ראשוני" היה 350, אבל הוא לא רלוונטי לכלום...)

מכנסיים היו קצת יותר יקרים, באיזור ה-250-350 באט (תלוי באיכות) לבילבונג למשל, אבל מצד שני זה מובן מאליו שמכנסיים יעלו יותר מחולצה.

שוב, אני מדבר על בנגקוק והצפון, לא באיים.

לא יודע מה היה "פעם" וגם לא כלכך מעניין אותי. ברגע שאני יכול לעלות על מונית ספיישל ולנסוע איתה 20 דקות בתמורה ל-10 ש"ח (כאשר פה בארץ אני משלם 50 ש"ח ל-5 דקות נסיעה) - זה מבחינתי זול.

כשאני משלם במסעדה את אותו מחיר שהייתי משלם בארץ - אבל בבאטים ששווים עשירית - מבחינתי זה זול.

פורסם

אז זהו שפה הטעות הבסיסית שלך.

שאתה עושה חישוב של כמה עולה בבאטים לעומת שקלים, אתה אומר אההה, לא נורא מזה 100 באט..כולה 10 שקל.

100 באט זה המון!! אתה יודע איזה סכום מטורף זה 350 באט בשביל מכנס קצר. תחשוב שלפני 5-10 שנים

אם זה מעניין אותך או לא, מכנס היה עולה 30 באט ולא 300 וזה ההבדל. ולזה אני מתכוון שאני אומר שמאוד יקר שם.

אם אני יושב במסעדה עם חבר ומזמין לאכול משהו פשוט כמו אורז שניצל וסלט ושתיה, והמלצר מגיש לנו חשבון של 600 באט!! בלי

בושה. אז אין מה לעשות אתה מבין שהדברים השתנו..

אני הייתי עד למשהו שאני לא אשכח בחיים..

שירדתי מהמונית לקוואסאן רצתי לקנות את האננס האגדי, התאילנדי שם היה ממש נחמד דיברנו קצת, כמובן שהוא מדבר עברית יותר

טוב ממני. בכל אופן קניתי אננס שעלה לי 10-15 באט בערך. בזמן שאני אוכל בצד מגיעות זוג בריטיות וקונות שתי מנות.

ואז היא שואלת אותו..

how mush?

והוא עונה לה..

100 bat!!!

ישר האננס שהיה לי בפה עף החוצה.... אני וחברים שלי בכינו מצחוק.

סתם המחשה לטמעות שהולכת שם היום.

הם פשוט איבדו כל פרופורציה אפשרית. אבל למה לא? הפראיירים לא מתים...

פורסם

זה לא חדש, הם תמיד אומרים מחיר ראשוני גבוה בערך פי-10 מהמחיר האמיתי... התיירים הלא-ישראלים בדרך כלל באמת משלמים את זה.. זה מצחיק פעם אחר פעם :P

סתם דוגמה, קניתי בקוואסאן 3 תמונות ענקיות כאלה (הפוסטרים האלה מבד, יש שם ליד בית חבד חנות גדולה שמוקדשת רק לזה, עם איזה 2 תאילנדים שמתיימרים להיות אילמים).

המחיר שהם ביקשו היה בערך 1,500 באט לגודל ממוצע, 2,000 לגדול ו-2,500 לענק.

בסופו של דבר קניתי ענק + 2 גדולים ב.... 2,500 הכל ביחד.

וברור לי לחלוטין שבשבילם 100 באט זה המון. אבל לא אכפת לי. אני מסתכל על זה במחירים שלי. קניתי 10 חולצות ב-100 שקל? אני מבסוט ומצידי שיקנה בזה וילה בתאילנד, שיהיה לו לבריאות.

פורסם

כן, אבל תשמע בשלב מסוים כבר אתה מתחיל להתעצבן...

אם זה בנהג מונית הנבלה שאני בטוח שהוא היה איזה גילגול דור שני לטרימפולטאי מעודכן, שלוחץ על הכפתור המוסווה שלו שמקפיץ את המונה

בקצב פי 2 מהקצב שהוא צריך לעלות, או שאתה הולך ברחוב וקופצים עליך איזה 15 נהגי טוקטוק ואומרים לך אני "שלומי התותח"

או אני "אבי סבבה" בואו ניקח אותכם אתה יודע לאן.....

או שאתה מגיע לצפון לשבט "ארוכות הצוואר" והם שרים לך שירי "עוגה עוגה" בשביל כמה באטים..

אין כבר אותנטיות...מה שעובר להם בראש זה רק איך הם דופקים אותך, ובשלב מסוים זה כבר מרגיז.

אני נשמע ממורמר אבל זה ממש לא ככה, אי אפשר שלא להינות שם, "תאילנדיות אכול כפי יכולתיך", נופים מהסרטים, מסיבות,חופש...

אבל כל פעם שאתה מגיע לשם אתה מרגיש את התדרדרות שהתרבות שם עוברת ומגיע לרמה שאתה כבר באמת לא יכול לסבול אותם.

במיוחד שאתה מגיע ממקום לא מתוייר כמו סין ששם אתה באמת נהנה מתרבות ומאנשים מדהימים שלא מסתכלים עליך ורואים "דולר"

אתה מגיע לבנקוק ומרגיש כאילו נחתת בת"א. פשוט הלם תרבות.

פורסם

מהבחינה הזאת אני מסכים, בכל פינה רק מחפשים איך לעשות עליך כסף. אבל ככה זה במדינה כלכך מתויירת... וזה חלק מהחויה, לפחות בפעם הראשונה אני מניח..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים