פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים אני מחפש כונן אך ורק לגיבוי לא לשימוש יום יומיחשבתי על חיצוני עם יציאת E-SATA איזה חברות מומלצות סיגייט מאוד מרתיע אותי כי כבר נהרסו לי 2 כוננים של 500 פחות מחצי שנה שהיו משמשים לגיבויפנימי גם בא בחשבון במידה וזה יהיה דגם טובה יותר אמין חיצוני או פנימי?
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים חיצוני או פנימי זה לא ממש משנה.כשאתה אומר גיבוי אתה מתכוון לכך שאתה מגבה את המידע שבמחשב אל הדיסק הקשיח החדש. כלומר יוצא שיש שני עותקים למידע.. כן?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אין דבר כזה גיבוי רק בכונן אחד. משמעות הגיבוי הוא שיש עותק נוסף במקרה צרה, אם יש לך רק עותק אחד של המידע אז זה כלל לא גיבוי כי לעותק הזה אין "גב" שיהיה כשהוא יתקלקל.וזה לא משנה שאתה לא תשתמש בו כל יום, עדיין הוא יכול להתקלקל.לגבי eSATA, זה דווקא ממש זניח משום שלא תשתמש בו באופן קבוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.