עבור לתוכן

איך אני אמור להסביר את זה לספקית שלי?

Featured Replies

פורסם

שלום,

בזמן האחרון היו לי מלא לאגים במשחק רשת מסוים.

פניתי אל החברה שלו לקבלת עזרה.

הם עשו לי מלא בדיקות על המחשב וביקשו ממני להעביר להם נתונים.

עשינו מלא פעולות כדי להפסיק את הלאגים ובסוף, ששום דבר לא עזר הם שלחו לי את ההודעה הבאה:

"

From the test results it shows that your 2nd hop now is intermittently not responding at all. The best bet now is to contact your ISP and let them know there is a problem on their router:

93-172-64-1.bb.netvision.net.il ( 93.172.64.1 ).

"

אני מבין שהם רוצים שאני יתקשר לספקית שלי וידווח להם על בעיה אצלהם אבל אין לי מוסג מה להגיד...

כאילו אני יתקשר ושיענה נציג מה אני אמור להגיד לו?

איך אני אמור להסביר לו את מה שהם אמרו לי בעברית?

תודה מראש לכל מי שיעזור :)

פורסם

תגיד להם שבביצוע tracert לשרת המשחק אתה מקבל תוצאות בעייתיות בקפיצה השניה בחיבור

או שתגיד "יש לי מלא לאגים עם שרת זה וזה תעזרו לי"

פורסם

הפתרון הכי טוב הוא להתקשר ולהגיד להם שאתה הולך לעבור ספק בגלל בעיות בנתבים שלכם שעושים לי מלא לאגים במשחקים ושאתה לא יכול להמשיך ככה.

תגיד להם אם במהלך השבוע הבא הבעיות נשארות אז אתה עובר ספק.

פורסם

במקרה אני עובד בספקית אינטרנט.....

תראה הבעייה בלאגים של המחשקים היא בעייה ידוע לא רק אצלך , כמו שאומרים רוב הספקיות פשוט מגבילות את המשתמש ולא נותנת לו תעדוף לשרתים בחו"ל ולפינגים נמוכים , בגלל זה יש לך לגים.

אם עדיין הבעייה לא נפתרה לך , מה שאתה צריך לעשות, אני לא יודע איזה ספקית אינטרנט אתה , אבל בכל מקרה אתה צריך להתקשר לש"ל להגיד להם שאתה רוצה לעשות פרופיל gamers , הפרופיל עצמו נותן לך בעצם תעדוף לשרתים בחו"ל פינגיים נמוכים , וזה יפתור לך ב 100% את הלגים .

בהצלחה!!!

נ.ב

איזה ספקית אינטרנט אתה מחובר היום??

פורסם
93-172-64-1.bb.netvision.net.il ( 93.172.64.1 ).

כנראה שנטוויז'ן.

בכל מקרה, הרבה פעמים מכונות קצה פשוט מעקבות פינגים וטרייסים בגלל תעדוף נמוך לפרוטוקול.

זה לא קשור לבעיה עצמה, ולאו דווקא מצביע על בעיה בראוטר. הוא פשוט עושה דברים יותר חשובים

לפני שהוא עונה לאיזה tracert ממישהו...

פורסם
  • מחבר

במקרה אני עובד בספקית אינטרנט.....

תראה הבעייה בלאגים של המחשקים היא בעייה ידוע לא רק אצלך , כמו שאומרים רוב הספקיות פשוט מגבילות את המשתמש ולא נותנת לו תעדוף לשרתים בחו"ל ולפינגים נמוכים , בגלל זה יש לך לגים.

אם עדיין הבעייה לא נפתרה לך , מה שאתה צריך לעשות, אני לא יודע איזה ספקית אינטרנט אתה , אבל בכל מקרה אתה צריך להתקשר לש"ל להגיד להם שאתה רוצה לעשות פרופיל gamers , הפרופיל עצמו נותן לך בעצם תעדוף לשרתים בחו"ל פינגיים נמוכים , וזה יפתור לך ב 100% את הלגים .

בהצלחה!!!

נ.ב

איזה ספקית אינטרנט אתה מחובר היום??

אני בנטוויז'ן.

אז בעצם להגיד להם תעשו לי פרופיל גיימר? הם יבקשו כסף או שזה בחינם?

פורסם

הפתרון הכי טוב הוא להתקשר ולהגיד להם שאתה הולך לעבור ספק בגלל בעיות בנתבים שלכם שעושים לי מלא לאגים במשחקים ושאתה לא יכול להמשיך ככה.

תגיד להם אם במהלך השבוע הבא הבעיות נשארות אז אתה עובר ספק.

רק רציתי להודיע ,

אני נציג תמיכת אינטרנט של נטוויז'דין ולי בכלל לא מפריע כשלקוח אומר שהוא רוצה לעבור ספק

ככה אגב כל נציגי התמיכה

חלק מהתפקיד הוא לא לנסות לשמר את הלקוח

אנחנו נותנים רק תמיכה

ובתור נציג , לקוח שמאיים לעבור לספקית אחרת אני רק אומר לו אם אתה רוצה אני מעביר אותך לשירות , אם אתה רוצה תמיכה תגיד לי אני יתמוך בך

ברגע שאחד מכם יעבוד בעבודה כזאת אתם תבינו שאנחנו לא פתאטים כמו שאתם חושבים

פורסם
  • מחבר

רק רציתי להודיע ,

אני נציג תמיכת אינטרנט של נטוויז'דין ולי בכלל לא מפריע כשלקוח אומר שהוא רוצה לעבור ספק

ככה אגב כל נציגי התמיכה

חלק מהתפקיד הוא לא לנסות לשמר את הלקוח

אנחנו נותנים רק תמיכה

ובתור נציג , לקוח שמאיים לעבור לספקית אחרת אני רק אומר לו אם אתה רוצה אני מעביר אותך לשירות , אם אתה רוצה תמיכה תגיד לי אני יתמוך בך

ברגע שאחד מכם יעבוד בעבודה כזאת אתם תבינו שאנחנו לא פתאטים כמו שאתם חושבים

אם אתה נציג שרות בנטוויז'ן, אשמח אם תגיד לי מה להגיד להם כשאני מתקשר כדי שיבינו את הבעיה.

פורסם

תראה אני לא יודע איך מתנהליים נייטויזין , בקשר לפרופיל gamers , תבדוק אם יש להם את זה, וכמו שנציג של ניטויזין אמר בקשר לניתוק , ממש לא מעניין אותם אם אתה רוצה להתנתק פשוט הוא מעביר אותך לשירות לקוחות , פרופיל gamers , עולה בערך עוד 20 שקל , אבל אם אתה רוצה לא לשלם את זה, אתה אומר בש"ל שאתה רוצה להתנתק , ואז מה שהם עושים הם עושים לך הנחה אוו בחינם , אם תגיע לשימור אתה לא תתנתק כזה מהר תאמין לי.

שיהיה לך בהצלחה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים