פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים חחח אחי אני על 86 במנוחה והמשחק היחיד שזה קורס לי בו( וזה בעיה במשחק ) זה TRINE על 70 אחוז מאוורר אני ב98 מעלות ויש לי את הגרסא הרגילה של ספירסה"כ אני מבין שהרה עומס נופל על הכרטיס שלי כי המחשב שלי דיי גרוע ובגלל זה זה ככה
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר אחרי 10 דקות במשחק בפרוטוטייפ הגעתי ל85 מעלות.....כנראה שזה היה ממשיך לטפס אם לא הייתי עוצר..יש לי עדיין אחריות על המחשב ועל הכרטיס בפרט,ללכת לחנות? ואם כן, להביא את כל המחשב או רק את הכרטיס?החנות היא TMS
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים אחרי 10 דקות במשחק בפרוטוטייפ הגעתי ל85 מעלות.....כנראה שזה היה ממשיך לטפס אם לא הייתי עוצר..יש לי עדיין אחריות על המחשב ועל הכרטיס בפרט,ללכת לחנות? ואם כן, להביא את כל המחשב או רק את הכרטיס?החנות היא TMSאכן...אם אתה יכול..תממש אחריות!תלך עם כל המחשב, אולי יש בעיה אחרת שגורמת לקריסות, 85 מעלותתת..ממש לא אמור לגרום לכרטיס כזה לקרוס..כרטיסים כאלה פועלים גם ב110!
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר לא אמרתי שזה קרס אחרי 85.....לפי דעתי זה היה מגיע גם ל90 ויותר אחרי שעה ושעתיים של משחק.בכל אופן,זה לא תקין.לא יודע להגדיר זמן באופן ספיציפי אבל הכרטיס היה ב20 מעלות יותר קר בעבר..
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים חפש נושאים מלפני שנה, הכרטיס הזה חם, אין לך הרבה מה לעשות לגבי זה, אצלי הוא מגיע במאמץ ל112, שום משחק לא קרס לי.זה שעם הזמן יצאו דגמרים עם קירור טוב יותר מהסטוק לא אומר שהסטוק פשוט לא עובד.
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר שמע קניתי בנובמבר את המחשב.אני לא זוכר כמה הם נתנו רק על הכרטיס.. ובקבלה לא רשמו ספציפית כמה זמן ..........אבל לפי מה שאני זוכר זה לא אמרו לי שיש פחות משנה על שום חלק..לכן נשארו משו כמו 3 חודשים לפחות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.