פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר עשרה ל4 ועדיין הבוט עובד (בניגוד לאתמול), כל הכבוד, בהחלט עזרת לי להעביר פה כמה שעות! אגב, גם אני דיי שומע רוק ומשתדל להימנע ממזרחית ומהיפהופ אבל לפעמים יש יוצאי דופן. שמח שעזרתי גבר.. מעכשיו זה יעבוד תמיד (: אם אתם רוצים איזה שיר מיוחד, תגידו ואני אוסיף לפלייליסט (:
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים שירים ברמה אח שלי הפצצת, אני שומע ברבע שעה האחרונה ונהנה מאוד. יש מצב לאיזה TOP 10 או משו כזה?... נ.באהבתי ת'ראפ הישראלי "אוהב איך שהיא זזה..." ואז איזה חירטוט בשפה זרה. תמשיך ככה ! אגודלים למעלה...חחח....
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר תודה גברררר... אני בונה לך עכשיו רשימה של TOP10... יהיה לך בכמה דקות הקרובות גבר...תהנה ותביא מאזינים (: עריכה: שמתי לך עכשיו לשעה הקרובה בערך, את השירים הכי טובים והכי חדשים (: , תיהנה
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר לא שומעים כלום..תתקין את הנגן!שאתה נכנס לדף..תרד לך מין שורה כזו למעלה, זה נקרא הרחבת פקד ACTIVEX, תתקין את זה ותעשה REFRESH, והכל יעבוד (:שתהיה לך האזנה נעימה (:נ.באם אתה בפיירפוקס, אני ממליץ לך להפעיל IE TAB, או שפשוט תיכנס ל IE ..
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר תוריד נגן פלאש!http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/בבקשה..תבחר מערכת הפעלה ודפדפן D:
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים שים קצת מוזיקה שחורה. מה זה החפירציה הזאת על הבוקר.. בכל מקרה מיקסים חמודים...
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר שים קצת מוזיקה שחורה. מה זה החפירציה הזאת על הבוקר.. בכל מקרה מיקסים חמודים... איזה מיקסים בדיוק?.זה בוט חחחחח אתה אולי מתכוון לרמיקסים...אני עכשיו אשים לך ספיישל שחורה..יעוף לך התחחתתתת ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.