פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים ובכן.. .המלצותי הם:סורק פשוט וזול שלפעמים יש לו בעיות דרייברים - MUSTEKסורק טוב מאוד בעל איכות מצויינת ומחיר סביר - HPסורק פצצה בעל איכות הכי טובה שיש ומחיר יקר - EPSONאבל אני ממליץ לך הכי הכי על ה - HPאני קניתי לאחרונה סורק חדש של HP4470Cואני מרוצה מאוד, הוא בכל איכות מצויינת, מהיר, יש לו OCR בעברית שזה מנגיב ..והכי חשוב המתאם נגטיבשזה דבר אדיר !!!!!!!!! אתה יכול לסרוק נגטיב !!!הוא עולה בסביבות ה - 750-800
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים מחבר סבבה אחיוואי אני גמורבא לי להקיא המון אני חושב שנרגילה הרעילו אותיטוב מחר נבדוק סורק מה נסגר הטריק של להוציא מחשמלאוקיי ביי עכשיו
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים מחבר IBROW NOW הטריק שלך לא עבד:< אני אשאיר את זה מחוץ לחשמל שבוע ואז ננסה שוב ואם לא יעבוד אז נקנה חדש. הנה התוצאות (נא לא למחוק את הטרד בסדר עמרי? ).
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים מחבר מבריזן ! למה לא הלכת למפגש ?לא היה לי איך להגיע או עם מי.. הייתי אולי הולך עם בן דוד שלי אבל הוא קצת בסקינ.ב. : הסריקה הזאת ממש נוראית... TRUE:<
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מחבר נכון שהייתי מתוק? ;DIBROW NOW.. אתה כאן? ספר לי עוד על הבעיה שהייתה לך ואיך תיקנת
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים אל תתקרבו לסידרה החדשה של HP יש להם פאק סידרתי (כנראה) ונאלצנו להחזיר שלושה סורקים בתוך חמישה ימים וכולם בני פחות משבועיים.אני לא יודע על משהו רישמי אבל אחרי מה שהיה שבוע שעבר אני יודע שאני לא מתקרב אליהם.ד.אכולם פשוט הפסיקו לעבוד (אין סימני חיים) יום בהיר אחד.
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים אני עדיין כאן (עכשיו)...לא הייתה לי בעיה, הייתה לידיד שלי בעיה וזה מה שסידר לו אותה...תראה אם כבר סורק זול אז שיהיה HP 2200C. אני לא שמעתי על שום בעיה איתם, אני מכיר אנשיפם שקנו את הדגמים החדשים ומרוצים מהם עד השמיים.
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מחבר מה עםשיש הוא MUSTEK USB ללא ספק כח (מקבל את המתח מה-USB) ועולה בפלונטר היום 364 ש"חהוא הכי זול היוםמישהו שמע עליו משהו?
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים לא. הדבר היחיד ששמעתי על MUSTEK זה שהם לא טורחים להוציא דרייברים לחלונות XP. לכן תבדוק לפני שאתה קונה.חוץ מזה, תברר מה המחיר של HP ScanJet 2200C (אני חושב שעדיף).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.