עבור לתוכן

שאלה הקשר התחברות ל YES

Featured Replies

פורסם

שלום, לא מזמן סגרתי עיסקה עם יס, לפני יס הייתי בטריפל של הוט (טלויזיה, אינטרנט, וטלפון) כאשר באו הטכנאים של יס להתקין את החיבורים והממירים הם אמרו לי שלא ניתן להעביר תכבל של יס דרך הצינור בחוץ שיכנס לתוך הבית מכיוון שבצינור ישנו הכבל של הוט, והוא ניסה להכניס בנוסף את הכבל של יס אך הכבל נתקע באמצע...אחרי כמה נסיונות התשובה שלו הייתה שלא מה שניתן לעשות זה לבטל את הטלפון והאינטרנט של הוט כך שהכבל של יס יעבור בצינור לבד בלי בעיה, השאלה שלי היא האם זה נכון, כי זה לא נשמע הגיוני שאי אפשר להתחבר ליס וגם להיות בטלפון והאינטרנט של הוט זה הזוי...או שהטכנולוגיה של החברות בארץ הוא נחות בצורה מדהימה או שהוא סתם אמר ויש דרך להעביר את שני הכבלים בדרך זאת או אחרת....

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

תגיד להם שיעבירו את זה ולא משנה מה, ולא אתה מתנתק.

ואז הם יעבירו.

פורסם

אם אתה מנותק מהוט אז מה הבעיה להשתמש בכבל הקואקסיאלי שלהם?

אני מניח שזה פשוט טכנאי שטח שלא התסדר עם התשתית אצלך בבית.

פורסם

לזה שמעליי, הבחור מנותק משידורי הטלווזיה אך מחובר לטלפון ולאינטרנט דרך הוט.

יכול להיות שהתעלה פשוט לא רחבה מספיק בשביל שני כבלים, אך אני לא בטוח.

פורסם
  • מחבר

אכן התעלה לא רחבה מספיק בשביל שני הכבלים...שמעתי על משהו בשם קומביינר מישהו מכיר?

פורסם

זה אפשרי, אבל אני לא יודע עד כמה זה איכותי ואם זה בכלל יעבוד. בכל אופן יכול להיות שהטכנאי של יס סתם היה עצלן או לא מנוסה, תבקש מהם שישלחו טכנאי בכיר יותר שיבדוק אם יש אפשרויות נוספות.

אתה גר בבית פרטי או בניין?

פורסם
  • מחבר

בבניין, ואם הוא לא הצליח להכניס את הכבל הנסיוני (שהוא דק פי כמה מהרגיל( אז הוא לא יצליח להכניס את הכבל הרגיל...אבל אין מצב שזה ככה חייבת להיות עוד דרך שלא מאבדת מהאיכות

פורסם

הוא לא הצליח להעביר אפילו את הסטלבנד? :o

אמרתי לך, לדעתי תבקש מיס לשלוח טכנאי בכיר. לפעמים הטכנאי הוא עצלן או לא מנוסה ולכן לא יודע לפתור בעיות שטכנאי מנוסה יכול. בלי להסתכל פיזית אף אחד כאן לא מסוגל לומר לך בוודאות מה לעשות. אם וועד הבית מסכים אתה תמיד יכול לזרוק כבל על הקיר מחוץ לבניין.

פורסם
  • מחבר

התחברות חיצונית? זה כרוך בחורים במקומות שונים בבניין זה לא אסטתי ולא נראה לי שהועד ירשה דבר כזה...כן הוא לא הצליח להעביר את הסטלבנד בהתחלה הוא עבר חלק ואז זה לאט לאט נתקע יותר ויותר כאילו זה הולך וניהיה צר יותר.. בתאכלס 2 כבלים רגילים לבנים אמורים לעבור בצינור הירוק הדק הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים