פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים שלום לכולם, נתקלתי בבעיה קצת מוזרה ולא ספציפית, כחלת מעבודתי נתקלתי במספר רב של מחשבים ניידים מסוגים וגרסאות שונות בעלות אותו ת.תקשורות אינטרנט אלחוטי.אך אותם מחשבים היו קולטים רשתות ואיכות רשתות (עוצמת אות) בצורות שונות למרות שהם מחזיקים באותה תו תקשורות... מדוע ? ואיך אני יכול לדעת איזה מחשב יקלוט לי יותר טוב ואיזה פחות טוב ?
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים אני מקווה שאתה מבין שקליטה של כל אות אלחוטי תלויה בעוצמת האות ומשתני ההפרעות האלקרטומגנטיות בסביבה.
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים מחבר אני מבין את זה אבל אני לא מבין למה לחבר שלי יש מחשב ישן של IBM ולי יש מחשב חדש של קומפק והוא קולט רשתות שאני לא קולט ובעוצמה מאוד יפה
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים בדיוק בגלל הסיבה שכתבתי בהודעה הקודמת.שלא לדבר על זה שציוד הקצה יכול להיות שונה ביכולות שלו בלי קשר לתקן התקשורת עצמו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.