עבור לתוכן

מחפש המלצה לכונן חיצוני 1TB

Featured Replies

פורסם

קראתי בדיון הסטיקי למעלה, ורציתי לשאול על המלצה לכונן חיצוני של 1TB, השימוש שאני צופה לו הוא שהתחלתי לצלם לפני תקופה לא גדולה, והכונן הקשיח מתמלא תמונות (משקל, ודברים חשובים על המחשב), וגם העובדה שהמחשב שלי בן 5 בערך (ועוד עובד מעולה, איכשהו), לא מוסיפה תחושת ביטחון.

אני מחפש כונן שיהיה עמיד לאורך תקופה ארוכה, בעיקר שיישב בארון, ומדי פעם ייצא החוצה לגבות מספר סטים של צילומים אחרונים.

באשר ל2.5 או 3.5, לא משנה לי, אם הבנתי נכון, 3.5 פחות נייד, יותר זול, ויותר עמיד, אז אני מעדיף אותו.

הבנתי שלWD, אחריות ארוכה יותר מלשאר, זה חשוב לי.

חיבורים? אני לא קראתי הרבה על הAHCI והזה שמתחבר דרך הלוח אם, אני מעדיף להמנע מסרבול, ולא אכפת לי לחכות יותר דרך הUSB.

אני גם עורך לפעמים בפרמייר, חשבתי על הדרך, אם יהיה אפשר לערוך דרך הכונן החיצוני, זה יהיה שימושי עוד יותר בשבילי. בצבא ערכנו על כונן חיצוני של מק, שאני לא זוכר את שמו (אבל זוכר איך הוא נראה), דרך חיבור FIREWIRE 400, שהבנתי שUSB2.0 לא נופל ממנו, אז כל כונן בעצם, יתאים לעריכת סרטים?

תודה תודה רבה!

פורסם

בצבא ערכנו על כונן חיצוני של מק, שאני לא זוכר את שמו (אבל זוכר איך הוא נראה), דרך חיבור FIREWIRE 400, שהבנתי שUSB2.0 לא נופל ממנו, אז כל כונן בעצם, יתאים לעריכת סרטים?

נכון.

אני מחפש כונן שיהיה עמיד לאורך תקופה ארוכה, בעיקר שיישב בארון, ומדי פעם ייצא החוצה לגבות מספר סטים של צילומים אחרונים.

כדאי שהמידע יהיה גם על המחשב וגם על הכונן החיצוני, כך יהיה לך גיבוי למידע לעת צרה.

כונן מומלץ? יש את ה-Seagate FreeAgent שמציע חמש שנות אחריות ועולה כ-520 שקלים.

פורסם
  • מחבר

שמעתי המלצות על סדרת הכוננים החיצוניים של WD, הכונן הזה עולה עליהן?

ואני כנראה לא מעודכן, חשבתי שהמחיר הוא עדיין באיזור השקל לג'יגה.. ;)

פורסם

שמעתי המלצות על סדרת הכוננים החיצוניים של WD, הכונן הזה עולה עליהן?

לא, אך גם ההיפך אינו נכון. אין העדפה לכאן או לכאן פרט לעניין לנתונים שנראים לעדיין (אמינות - לא.)

פורסם
  • מחבר

לא, אך גם ההיפך אינו נכון. אין העדפה לכאן או לכאן פרט לעניין לנתונים שנראים לעדיין (אמינות - לא.)

כלומר, סיגייט נחשבים יותר אמינים מWD?

ואגב, תודה על העזרה שלך :)

עריכה:

וחיפוש בזאפ הפנה אותי לשלושה דגמים של סיגייט להלן:

כונן קשיח חיצוני Seagate FreeAgent Desk 1000GB ST310005FDD2E1-RK

כונן קשיח חיצוני Seagate 1000GB ST310005EXD101RK

כונן קשיח חיצוני Seagate FreeAgent Go Extreme 1000GB ST310005FPD2E3

מה ההבדלים, בגדול?

פורסם
  • מחבר

נייק, סורי על ההידחפות לדיון מקודם, זה נראה כמו דו שיח איתך כרגע. (לא שזה רע ;))

על כל פנים, שאלה אחרונה אני מקווה:

ה Seagate FreeAgent Desk תואם גם לעבודה מול מחשבי מק?

ומה פחות טוב בעצם בדגם הזה של WD MyBook?

http://www.amazon.com/Western-Digital-Essential-External-WDH1U10000N/dp/tech-data/B000VZCEUI/ref=de_a_smtd

העובדה שהוא שנה אחת של אחריות לעומת החמש שנים של סיגייט?

המון תודה לך על כל העזרה :xyxthumbs:

פורסם

יש לו שנתיים אחריות ולא שנה, עד כמה שאני יודע.

פורסם
  • מחבר

אהה אוקיי, אבל חוץ מזה שניהם (או אחד מהם) מתאימים לעבודה גם מול מק (בנוסף לPC)?

וגם, העניין של האחריות הוא הגורם המכריע שבגינו אתה ממליץ לי על סיגייט?

פורסם

meish

תגובתך נמחקה. אם יש לך שאלה אז תפתח דיון משלך, אל תגנוב דיונים של אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים