עבור לתוכן

Connection Failed! כשמנסים להתחבר למודם | כנראה צריך ראוטר

Featured Replies

פורסם

יש לי מודם טריון של HOT, וקניתי לא מזמן מחשב חדש.

את המחשב החדש חיברתי דרך הUSB כאשר הישן מחובר דרך הרשת, יש לי HDCP אז הסידור הזה צריך לעבוד כמו שצריך (הוא עבד מצוין בימים שהיה לי מודם של מוטורולה) אבל המחשב החדש לא מצליח להתחבר לפעמים.

כשאני מנסה לעשות Enable למודם הוא כותב לי Connection Failed! ניסיתי לכבות את הFW של הווינדאוס וזה לא עזר.

אני חושד שזאת בעיה של המודם, שהוא פשוט עושה בעיות עם חיבור של שני מחשבים, אז אני אשמח להצעה איך לפתור את זה ו/או הצעה לראוטר בסביבות ה250+- עדיף פחות, לחיבור שני מחשבים נייחים ועוד 2 ניידים.

חשבתי על Edimax BR6204WG

תודה

פורסם

אתה עושה enable לכרטיס רשת שלך ולא למודם קודם כל.

אם לא התקנת דרייבר USB זה לא יעהוד כמובן.

אחרי שהותקן הדרייבר נוצר ממשק וירטואלי שאמור לבצע את העבודה.

פורסם
  • מחבר

התקנתי דרייור והאינטרנט כבר עבד כמה פעמים.

המודם מחובר בUSB אז בפירוט רשום ישר את המודם בגלל זה התבלבלתי.

פורסם

בכל מקרה אתה תקבל בonnection failed במקרים בהם שום דבר לא מחובר לכרטיס רשת והוא היה במצב disabled.

פורסם
  • מחבר

למה?

יש לי שני חיבורים בNetwork connection, אחד הכרטיס רשת שלא מחובר אליו כלום ואחד עם המודם שמחובר דרך הUSB.

אז אני מנסה לאשר את הUSB.

ניסיתי לאשר קודם את הרשת אבל עדיין אני מקבל את השגיאה כשאני מנסה לאשר את הUSB

פורסם

אכן עדיף לפתור את הבעיה עם התקנת ראוטר

הט6204 אמור להספיק לך. הוא ראוטר מצוין התקנתי כמה כאלו בכמה חברות שהשתמשו בו בתור AP עם המון תעבורה שעוברת ברשת והוא מעולה.

פורסם
  • מחבר

יש לכם רעיון איך אני יכול לעבוד לפחות בסופ"ש הזה עד שאני אקנה ראוטר?

יש אולי אפשרות לשתף אינטרנט (ICS) בין 7 לXP?

פורסם

יש לכם רעיון איך אני יכול לעבוד לפחות בסופ"ש הזה עד שאני אקנה ראוטר?

יש אולי אפשרות לשתף אינטרנט (ICS) בין 7 לXP?

אני מכיר רק עם השיטה הישנה שצריך שני כרטיסי רשת.
פורסם
  • מחבר

יש לי שני כרטיסי רשת וכבל רשת מוצלב (בנוסף לרגיל שמחובר למודם)

פורסם
  • מחבר

טוב עדכון

קניתי את ה6204, חיברתי אותו לשני המחשבים, אבל יש כמה בעיות:

במחשב שלי יש אינטרנט אבל במחשב השני אין (היה ופתאום אין)

ובנוסף הגדרתי הגנת WPA אבל כשאני מתחבר עם מחשב נייד הוא מראה שהוא מחובר (אפילו בלי הגנה בכלל) אבל לא גולש

כשאני לוחץ OK כדי לשמור הגדרות והוא מרסט את הראוטר הוא לא פועל שוב, צריך לנתק מהחשמל ולחבר בחזרה

יש לכם מושג מאיפה נפלו עלי כל הצרות האלו? :nixweiss:

פורסם

ה OK שאתה לוחץ הוא בשביל להפעיל את המודם מחדש ולא לשמור את ההגדרות... את שמירת ההגדרות ביצעת בשלב שלפני כן... אבל אתה יכול ללחוץ פשוט על APPLY בלי להפעיל את הנתב מחדש....

הבעיה הזאת ידועה עם הנתב מהדגם הזה ומה שאני עושה (פעם במליון שנה שאני צריך להגדיר משהו בנתב כי הוא פשוא עובד חודשים בלי בעית) זה לעדכן את ההגדרות ואז נכנס ל SYSTEM TOOLS של הנתב ודרכו מבצע REBOOT\RESET (כבר לא זוכר איך זה נקרא מרוב שלא עשיתי את זה).

אם המחשב מתחבר בלי הגדרות הצפנה אז כנראה שהן לא נשמרות אז תשמור אותן ורק אח"כ תפעיל מחדש את הכשיר כמו שהסברתי לך.

איך המחשבים מחוברים כי לא ממש הבנתי באיזה זה עובד ואיזה לא.(באלחוטי בחוטי...)

פורסם
  • מחבר

הצלחתי להפעיל את הWIFI עם הגנה והכל, זאת הייתה בעיה במחשב עצמו.

לראוטר מחוברים שני מחשבים נייחים (XP ו7) בכבל רשת ומחשב נייד אחד (ויסטה) בWIFI

בין הXP לויסטה יש רשת שיתוף ואפשר להעביר קבצים, אבל ב7 אין שום זכר לרשת שיתוף קבצים

פורסם

מכיוון שב 7 יש שני מצבים שונים שאתה יכול לעבוד בהם.

הראשון והבסיסי הוא שיתוף קבצים מאובטח עם סיסמא והשני שיתוף קבצים רגיל כמו שהיה עד עכשיו בחלונות ויסטה XP וכו'

אני לא זוכר בדיוק איך זה הלך ב 7 אבל שניה אחת (בודק.. . . . .) אמממ

בכל מקרה זה הולך איפה שהוא במרכז הרשת והשיתוף יש משהו מתקדם ואז יש אפשרות להגדיר את השיתוף כמו שהיה ב XP או לפחות זה היה די דומה.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון אולי מעבר מhomegroup ל workgroup? כי ניסיתי לעשות את זה ולא הצלחתי.

חרשתי את ההגדרות ולא מצאתי שום אזכור לXP או למשהו דומה, אשמח אם תוכל להגיד לי את המיקום המדויק

פורסם

תנסה לבצע קודם בדיקת PING בין שני המחשבים מכיוון שלפעמים בנתבים יש הגדרה להפריד בין המחשבים שמחוברים בחיבור חוטי לבין אלו שמחוברים בחיבור אלחוטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים