עבור לתוכן

שאלה על מעבדי 940BE לעומת 9550Q

Featured Replies

פורסם

מי מבצע את העבודה מבחינת OC ?

ומבחינת FPS??

חיפשתי בנצ'מארקים אבל התוצאות היו משונות מי יודע מניסיון מי מהשנים טוב יותר? או שהם דיי דומים?

תודה לעוזרים..

פורסם

די דומים.

בחלק מהאפליקציות/משחקים ה-940 טוב יותר ולהיפך.

כתמורה לכסף אם אתה שואל את דעתי הייתי הולך על ה-940 אם ההתלבטות היא בין שניהם בלבד.

אבל ע"מ לקבל תשובה מקצועית יותר מיקירי הפורום תצטרך קצת יותר לפרט על שאר החלקים, צרכים וכו'.

פורסם
  • מחבר

כן אני מודע לינפורמציה הזאת צריך יותר מידע מורחב בהשוואה בין השניים

פורסם

בהנחה שאתה קונה מעבד למשחקים, זה תלוי בכרטיס מסך וברזולוציית המשחק..

אם יש לך כרטיס מסך חזק ואתה משחק ברזולוציות גבוהות אז E6300/PX2 550 יעשו את העבודה בידיוק כמו המעבדים האחרים שציינת.

פורסם
  • מחבר

אה בסדר כי רציתי לראות אם יש הבדל משמעותי בOC ובביצועים(ידעתי שהם דומים בביצועים אבל רציתי יותר מידע כאילו וכניראה שאין הבדל משמעותי)

פורסם

דיי ידוע שעם אתה לוקח מעבד PX2 550 ולוח 770 וOC ל3.4-3.6GHZ המעבד הופך למעבד 4 ליבות כעיקרון זה המעבד הכי טוב שאתה יכול לקחת כי אני לא מכיר מעבדים של INTEL שמ2 ליבות הופך ל4 ליבות :xyxthumbs:

פורסם

תגיד מה לעזאזל עבר לך במוח כשכתבת את התגובה הזאת?

אין קשר בין GHZ לבין הליבות. היות וAMD למעשה מייצרת את כפולי הליבות

ומשלושי הליבות שלה ממעבדי 4 ליבות שאחת או יותר מן הליבות שלהן התקלקלה

אזי שאם AMD זיהתה ליבה כתקולה על אף שאינה כזאת, בעזרת לוחות אם מסוימים

אפשר להפעיל את הליבה (ללא קשר לGHZ) לוחות אם אלו מחוייבים בSB750 ויש שטוענים כי

גם אם לוח האם בעל SB710 ניתן להפעיל את הליבות הכבויות. בכל מקרה AMג לא לוקחת סיכונים אם

יש ספק אף לו הקטן ביותר לליבה תקולה, אין ספק כלומר היא תקולה. לכן חלק מהמעבדים מקבילים ליבה

תקינה אבל זה תלוי במזל בלבד, כלומר אין שום דרך לדעת אם אפשר לפתוח לו את הליבות עד שלא הצלחת

לבצע זאת בו.

פורסם

מעבדי כפולי ליבה נמכרים היום יותר ממרובעי ולפעמים גם AMD מוכרת מרובעים או משולשים תקינים ככפולים בשביל לענות על הביקוש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים