עבור לתוכן

חיבור רשת תקן N דרך USB מהיר מספיק? או שעדיף PCI?

Featured Replies

פורסם

יש הבדלים אם מחברים בתוך המחשב או ב-USB? כי יש לי רק חריץ PCI בודד שאולי אזדקק לו בשביל משהו אחר.

חוץ מזה איזה מהשניים עדיף Edimax 7717 או D-Link DWA-140?

פורסם

בעקרון אני מעדיף PCI אבל אם אתה ממש לחוץ לך על USB. ההעדפה ל-PCI היא ממספר סיבות -- פחות עומס על ה-CPU, אפשרות לחיבור אנטנה משופרת וכיוב'. אל תלך על ה-7717 אלא על ה-7718. ה-7717 הוא SINGLE STREAM ומוגבל ל-150MBPS וגם אין לו סרטיפיקציה של DRAFT 2. ה--7718 הוא מתאם N אמיתי של 300MBPS ומאושר כ-DRAFT 2. ה-DLINK וה-7718 מבוססים שניהם על רכיבים של RALINK כך שאין בינהם הבדל מהותי. אני הייתי הולך על הזול יותר. בכל מקרה, תוריד את הדרייבירים העדכניים ביותר מהאתר של RALINK כי אלה של EDIMAX ובמיוחד זה של DLINK הם עלובים למדי.

פורסם

לא עדיף לחכות טיפה לתקינה הרישמית?

פורסם

התקינה הרישמית לא תשפיע על כרטיסי הרשת בכלום -- לכל היותר יצא DRIVER חדש. לנתבים ככל הנראה תצא קושחה חדשה ותו לא. אין כמעט סיכוי שחומרה שנקנתה בשנה האחרונה תהפוך ללא רלוונטית בעקבות התקן הסופי.

פורסם
  • מחבר

הא אין עדיין תקינה רישמית? טוב לא כזה עקרוני.. הכרטיס בכל מקרה הולך לעבוד בתקן G כי זה הראוטר שיש להם לבינתיים, אני רק מעדיף כבר לקנות את המתקדם יותר אם יהיה צורך בשידרוג.

יכול לקנות את ה-DLINK באותו מחיר כמו ה-7718 ונראה לי שאני מעדיף אותו, רק בגלל הצבע - זה פשוט ישב עם הקולנוע הבייתי והכל שם שחור.. הלבן של האדימקס לא יתאים לעיצוב.. :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים