פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים שלום לכולםלפני יומיים התחילה לי בעיה עם המחשב, כשאני מדליק אותו המסך לא מופעל, כלומר הוא נשאר במצב power saving. ניסיתי לחבר ולנתק את המסך וזה לא עזר, מה שכן המסך קולט מתי שהוא לא מחובר למחשב ומתי שהוא כן מחובר (מציג לי הודעה).כשפתחתי את המחשב ראיתי שמאוורר של הכרטיס מסך מסתובב לאט מאוד ונתקע כל כמה שניות.כמה אנשים כבר אמרו לי שרוב הסיכויים שנשרף לי הcpu של הכרטיס מסך.האם לפי דעתכם זאת באמת הבעיה?ואם כן מאיפה אפשר להשיג כרטיס חדש?מחשב:לוח אם: asus p4p800 seמעבד: intel pentium 4 3ghzזיכרון: 512 ramכרטיס מסך: geforce 5900מסך: ibm l170הערה: כמו שאתם יכולים לראות המחשב מאוד ישן (בן 6).
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר הישמתי לב למשהו חדש כשאני מחבר את הכבל רשת למחשב לא נדלקות שם הנורות (המאווררים עדיין פועלים והנורה שעל הלוח אם פועלת). האם לפי דעתכם זה סימן שהלוח אם הלך?
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים תנסה להוציא את הכרטיס מסך מלוח האם ותנקה את החריץ ואת כרטיס המסך מאבקבדרך כלל זה אוזר
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים תנסה לארגן כרטיס מסך, תחבר ללוח האם ותיבדוק אם המסך נדלק. אם נדלק אז בעיה בכרטיס מסך, אם לא אז אני בטוח ב 99% שהבעיה היא בלוח האם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.