פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים יש לי בבית רשת מחשבים עם שרת מדפסות HP DirectJet 3700עבדתי עם מדפסת HP 840C מכל המחשבים ברשת בלי בעיהקניתי מדפסת משובת עם סורק DeskJET F2280 HP בחיבור ישיר למחשב המדפסת עובדת אבל הדפסה מהרשת לא עובדתההדפסה מופיעה במנהל הדפסות, לפעמים יש בו ? אדום לציין שיש בעיה ולפעמים המסמך נשאר תקוע הרבה זמן ובסוף הופך מ Printing ל Error- כאילו אין אינדיקציה של בעיה אבל אין דף מודפס.בשם של הדריברים של HP מופיע NonNet ואני משער שהכוונה ללא רשתיש למישהו רעיון איך לפתור, לדעתי הבעה הגדרות בשרת הדפסה
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים החלפת ציוד אז אתה גם צריך להגדיר את ההגדרות לציוד החדש.יש לך תקשורת לשרת הדפסה וחיברת אותו כמו שצריך?
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים מחבר יש לי תקשורת לשרת הדפסה, להזכיר אותו לא החלפתי2 המדפסות הן של HP ולכאורע זה צריך לעבוד. לאחר חיבור המדפסת החדשה כמובן שהתקנתי את הדרייברים שלה.
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים מחבר כמובן שלשרת הדפסה יש ממשק אבל אני לא יודע למה ומה צריך לשנותניסיתי את כל התכנות באתר של HP , התקנתי והפעלתי אבל תמיד נשארה אותה התופעה - לא מודפס דף ואין הודעת שגיאה שאפשר ממנה להבין למה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.