פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים המחשב לא נותן פוסט זתומרת המסך ללא סיגנל וכלום לא קורה אין אפילו ביפים מהלוח אםהמאוררים מסתובבים האורות דולקים על הלוח רק כלום לא קורההרצתי חיפוש בגוגל מצא הרבה תוצאות עם אותה הבעיה על הדגם הזה של אסוס זה כבר קרה לי פעם שהלכתי לחנות להתקין קירור רק שבאמצע ההתקנה שמנו לב שלא הגיע המתאם אז החזרנו את הקירור סטוק של אינטלאלא שהמחשב לא נלדק ולא נתן פוסט הבן אדם בחנות עבד לע זה שעתיים בסוף סגר את המארז ואמר לי לקחת ל KSP אפיה שקניתי אמרתי לו לנסותך ללחוץ פעם אחרונה על כפתור ההדלקה וכמו קסם המחשב פשוט נדלקהבן אדם אמר שהוא מרגיש כמו טמבל ואין לו מושג מה קורהקיצר מאז זה עבד בלי בעיות אבל אתמול סוףסוף הגיע המתאם 1366 ל TRUE COPPER אז התקנתי לבד ולפי דעתי התקנתי בסדררק שעכשיו אחרי שפתחתי שוב את המארז והכל אותה בעיה הגיעה והמחשב לא נותן פוסטניסיתי לעבוד עם סטיק אחד של זכרון בכל הסלוטים עדיין ללא תוצאהניסיתי בלי כרטיס מסך וכל מיני קומבינציות כלום לא עבד הבעיה הזאת הייתה וצצה בעבר והסתדרה רנדומלית קיצר נלך ל KSP ונממש אחריות קיצר לא מומלץ הדגם הזה של אסוס ואפילו ראיתי שאותה בעיה מופיעה בדגם המחליף של הלוח ה V2 מקווה שהם לא יעשו לי בעיות למה אני אתחרפן עלייהםאגב שהרכיבו לי את המחשב ב KSP הזכרונותל לא שמו טוב באופן סימטרי שמו 3 סטיקים 2 מקדימה ואחד באמצע בזמן שצריך לשים באופן סימטרי רק על הסלוטים הכתומיםוגם שמו לי את הספק כוח הפוך עם המאוורר מופנה כלפי התחתית של המארז בצורה חנוקה אז אני רק מחכה שישאלו אותי אם פתחתי את המארזמישהו יודע כמה זמן יכול לקחת עד שיהיה לי חלק חדש כנראה לוח אםוהאם הלוח של גיגבייט יעבוד עם הזכרונות קרוסייר 1600 שלי? כי ראיתי רשום בגיגבייט שהמתח על הזכרונות הוא 1.5בעוד שכרגע עם הלוח אם אסוס הזכרונות עובדים ב 1.65
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מחבר המתאם 1366 בחלק האחורי של הלוח נוגע בברזל בחלק האחורי של המארז?לא יודע כנראה אבל הבעיה הזאת גם קרתה עם הקירור סטוק שלא היה שום מתאם בחלק האחורי של הלוח
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים המתאם 1366 בחלק האחורי של הלוח נוגע בברזל בחלק האחורי של המארז?לא יודע כנראה אבל הבעיה הזאת גם קרתה עם הקירור סטוק שלא היה שום מתאם בחלק האחורי של הלוחכל חיבורי החשמל מחוברים ללוח? 24 פינים+8 פינים +4 פינים נוספים למעבד?כל הכרטיסים יושבים במקום?ישנם ספייסרים (מין ברגים שיוצרים מרווח בין הלוח למארז) בין הלוח למארז?
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מחבר כן יש ספייסרים והכל מחובר כמו שצריךואפילו ניסיתי להפעיל עם סטיק אחד בלבד של זכרון בכל הסלוטיםובלי כרטיס מסך ועם וכל מיני אופציות וכלום לא נותן פוסט יום חמישי נקח לקי אס פימחשב של 10000 שח
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים כן יש ספייסרים והכל מחובר כמו שצריךואפילו ניסיתי להפעיל עם סטיק אחד בלבד של זכרון בכל הסלוטיםובלי כרטיס מסך ועם וכל מיני אופציות וכלום לא נותן פוסט יום חמישי נקח לקי אס פימחשב של 10000 שח מצטער אחי , ניסיתי , אולי מישהו אחר פה יוכל לעזור לך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.