עבור לתוכן

אחד ? לא. שניים ? לא. שלושה ! שלושה תינוקות נשכחו ברכב.

Featured Replies

פורסם

יש אנשים שפשוט צריך לעשות להם משהו ... אכזרי במיוחד.

שיזכרו לתמיד שתינוק זה הדבר הכי יקר בחיים.

איך קיבינימט אפשר לשכוח שלושה !!! תינוקות באוטו ועוד אחרי כל המקרים לאחרונה ?! ?! ?!

:kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch:

כמה מטומטמת אפשר להיות ?

פורסם

:screwy: :screwy: :screwy:

לצערי זה עצוב. :-\

פורסם

לפחות היא עכשיו יכולה להשתמש בפירסומות שלה לביביסיטר ולהגיד את האמת :" אני נותנת לתינוק שלך את אותו יחס כמו לתינוק שלי "

"מחקירה ראשונית עולה כי אישה, תושבת כפר סבא בת 35, השאירה את התינוקות ברכב לזמן ממושך. האישה עוכבה לתחנה והיא נחקרת בחשד להזנחת חסר ישע. מהמשטרה נמסר כי האישה אינה משתפת פעולה עם החוקרים. ככל הנראה אחד התינוקות הוא בנה של האישה ועל השניים הנוספים עשתה בייביסיטר. "

פורסם

אף אחד לא שכח שום דבר, היתה פה כוונה.

פורסם

אין סיכוי שהיא עשתה את זה בטעות... כשהיא נעלה את האוטו עם המפתח (לפי התמונה זה מפתח) לפחות תינוק אחד נראה בחלון האחורי. תוסיפו לזה את העובדה שהיא לא משתפת פעולה עם החוקרים...

שלושת התינוקות האלו ניצולו בנס!

פורסם
  • מחבר
לצערי זה עצוב.

זה לא עצוב. זה פשוט לקרוא ולא להאמין !!

אני פשוט לא מסוגל להבין ועוד יותר, לקבל, את העובדה הזאת שאנשים פשוט ... שוכחים.

קיבינימט !! תינוק זה לא איזה מפתח מזורגג או ארנק שאפשר לשכוח. יש מצבים שמעצבנים אותי במיוחד !!!!!!!!!!!!!!!

איך בן אדם יוצא מרכב וחושב - " אני אשאיר אותו רק לרגע ... " או יותר גרוע, " שוכח " ?!

בבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

ואחרי כל התגובות החכמות, המבוססות כמובן על ידיעה אישית של מה שקרה, מסתברות העובדות שגם פורסמו בחדשות:

הגברת יצאה מהרכב מצד דלת הנהג וסגרה אותה בלי לשים לב שהמפתח נפל לה מהיד על הכסא בתוך הרכב. לא ברור למה לקח לה יותר מדקה להגיע לדלת האחורית, אבל מסתבר שיש מנגון אוטומטי במערכת האזעקה של הרכב שנועל את הדלתות אם עוברת דקה לאחר סגירתן ולא בוצעה נעילה מרכזית. היא שמעה את הנעילה של הדלתות, הבינה מה קרה ומיהרה להתקשר למוקד העירוני של עירית כפר סבא לבקש עזרה. שם נבהלו, הזעיקו משטרה ומכבי אש ומד"א. השוטר פרץ את הרכב באופן העדין והחכם ביותר ששוטר מסוגל לו - פיצץ את החלון האחורי (זה במקום להזעיק את שלמה, שבתוך 5 דקות היה מגיע ופותח הדלתות בלי נזק). מרסיסי הזכוכית שהשוטר העיף היתה לאחד הילדים שריטה והם נבהלו מאד מהרעש החזק שנשמע בעת פיצוץ השמשה. בכך מסתכם המצב הקל של הילדים המוזכר בכתבה. הגברת נלקחה אל המשטרה, שם כמובן המשיכו השוטרים בגילוי חוכמה ותבונה כמקובל וכמידת יכולתם הזעומה. הם האשימו אותה בהזנחת חסר ישע, וגם מיהרו לשחרר ידיעה לתקשורת על גבורתם הרבה בהצלת הילדים. גם חוסר הסכמתה להודות בהאשמות הללו והתעקשותה על גרסה אחרת לאירועים הוגדרה כ"לא משתפת פעולה". לקח הרבה זמן וצעקות ואיומים של אחד מהורי הילדים עליהם שמרה, עד שהשוטרים הנבונים והאינטליגנטים הסכימו סוף סוף להתקשר למוקד העיריה ולשמוע את הקלטת השיחה. מההקלטה היה ברור שהאירוע היה כפי שהיא מספרת ולא כפי שהשוטרים מדמיינים. רק אז אחרי כמה שעות הסכימו לשחרר אותה.

זה הכל.

גילוי נאות: הכותב גר באיזור האירוע וחבר של שלמה (אוטוקול) אזעקות ואבזרים שיודע לפתוח דלת בלי לעשות נזק.

פורסם

אתה רציני ?

אמת ?

יפה לך חתול :xyxthumbs:

תשקורת !?

פורסם

כן, גם אני שמעתי בחדשות את מה שקרה באמת ונזכרתי בדיון

רק מראה איך בקלות כותרת יכולה להפוך מישהו שלא עשה כלום לפושע על ידי עיוות קל של העובדות

פורסם

אתה רציני ?

אמת ?

יפה לך חתול :xyxthumbs:

תשקורת !?

אני רציני (להבדיל ממך) ומה שכתבתי הוא מה שהתברר כאמת ( בטמבלויזיה גם השמיעו את ההקלטה מהשיחה עם העיריה).

לתקשורת אין אלא את מה שמספרים לה או מה שרואה ומבין מלקט הגללים שלה. קודם פירסמו מה שהמשטרה מיהרה לפרסם, אחר כך פירסמו מה שהתברר אחר כך. מה שמוכיח שלא התקשורת אשמה אלא מי שמזין אותה. (ואתה יכול לבחור כרצונך, האות זי"ן בחיריק או בקמץ עם יו"ד סגולה).

פורסם

מה שמוכיח שלא התקשורת אשמה אלא מי שמזין אותה. (ואתה יכול לבחור כרצונך, האות זי"ן בחיריק או בקמץ עם יו"ד סגולה).

בפעם האחרונה שבדקתי, עיתונאי צריך לדאוג לפרסם את האמת ולא להיות שופר של גוף זה או אחר.

אולי אם כל פעם שהייתה מתרחשת פארסה כזאת היו שוללים לעיתונאי שאחראי על הבזיון את תעודת העיתונאי שלו, התקשורת בישראל הייתה נראית אחרת (ובעיקר בלי אילנה דיין... אחחח איזה תענוג).

פורסם

אף אחד לא שכח שום דבר, היתה פה כוונה.

צודק...

3 ילדים זה לא דבר ששוכחים באוטו... חחח

מילא מפתח או משהו, אבל 3 ילדים. איך אפשר לשכוח ועוד אוטו זה קטן, הדברים האלה קורים רק באוטובוסים ששם עוד אפשר להבין...

פורסם

ואחרי כל התגובות החכמות, המבוססות כמובן על ידיעה אישית של מה שקרה, מסתברות העובדות שגם פורסמו בחדשות:

הגברת יצאה מהרכב מצד דלת הנהג וסגרה אותה בלי לשים לב שהמפתח נפל לה מהיד על הכסא בתוך הרכב. לא ברור למה לקח לה יותר מדקה להגיע לדלת האחורית, אבל מסתבר שיש מנגון אוטומטי במערכת האזעקה של הרכב שנועל את הדלתות אם עוברת דקה לאחר סגירתן ולא בוצעה נעילה מרכזית. היא שמעה את הנעילה של הדלתות, הבינה מה קרה ומיהרה להתקשר למוקד העירוני של עירית כפר סבא לבקש עזרה. שם נבהלו, הזעיקו משטרה ומכבי אש ומד"א. השוטר פרץ את הרכב באופן העדין והחכם ביותר ששוטר מסוגל לו - פיצץ את החלון האחורי (זה במקום להזעיק את שלמה, שבתוך 5 דקות היה מגיע ופותח הדלתות בלי נזק). מרסיסי הזכוכית שהשוטר העיף היתה לאחד הילדים שריטה והם נבהלו מאד מהרעש החזק שנשמע בעת פיצוץ השמשה. בכך מסתכם המצב הקל של הילדים המוזכר בכתבה. הגברת נלקחה אל המשטרה, שם כמובן המשיכו השוטרים בגילוי חוכמה ותבונה כמקובל וכמידת יכולתם הזעומה. הם האשימו אותה בהזנחת חסר ישע, וגם מיהרו לשחרר ידיעה לתקשורת על גבורתם הרבה בהצלת הילדים. גם חוסר הסכמתה להודות בהאשמות הללו והתעקשותה על גרסה אחרת לאירועים הוגדרה כ"לא משתפת פעולה". לקח הרבה זמן וצעקות ואיומים של אחד מהורי הילדים עליהם שמרה, עד שהשוטרים הנבונים והאינטליגנטים הסכימו סוף סוף להתקשר למוקד העיריה ולשמוע את הקלטת השיחה. מההקלטה היה ברור שהאירוע היה כפי שהיא מספרת ולא כפי שהשוטרים מדמיינים. רק אז אחרי כמה שעות הסכימו לשחרר אותה.

זה הכל.

גילוי נאות: הכותב גר באיזור האירוע וחבר של שלמה (אוטוקול) אזעקות ואבזרים שיודע לפתוח דלת בלי לעשות נזק.

שמע, בקשר לניפוח ולתפירת תיק הן של העיתונאי והן של המשטרה אין כאן חדש, אצלנו להיפך ממדינות אחרות אתה אשם עד שתוכיח חפותך משום מה... אכן טיפשות

אבל בנוגע למעשים של השוטר במקום, גם אני הייתי מפוצץ חלון, לא את האחורי ששם הילדים אלא את הקדמי של הנהג. הנקודה היא שכאשר הוא מדיע למקום הוא רואה 3 תינוקות נעולים בתוך רכב, המטרה העיקרית שלו היא להוציא את הילדים כל עוד הילדים לא בטוחים להתחיל להתברבר עם עצמך כמה זמן הם שם, כמה זמן הם יכולים לשרוד שם, להביא מנעולן, לא להביא מנעולן, לפתוח יוטיוב ולמצוא איך פורצים את המנעול זה אכן סיכון חיי אדם. עיקרון הפעולה שלו נכון, רק חבל שהוא יצא דאדס אידיוט ולא חשב על לשבור את החלון הקדמי כדי שרסיסים לא יעופו על הילדים :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים