עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבדים אינטל 2XXX ו 5XXX

Featured Replies

פורסם

בעל חנות מחשבים ידועה אמר לי שכל המעבדים בסידרה 2XXX ו 5XXX של אינטל זה לא שתי ליבות זה ליבה אמיתית ואחת וירטואלית כמו HT .

זה נכון ?

E5200 זה ליבה אחת אמיתית ? והשניה וירטואלית ?

פורסם

תגיד לי איזה חנות שאני אדע להתרחק. HT אומנם חזר לאחרונה במעבדי ATOM וi7 אבל מה שהוא אמר לך זה שטויות.

פורסם

אני חושב שאני על איזה חנות מדובר (מתחרז עם ג'ימבורי)

E5200 לא שונה מE7XXX או E8XXX

פורסם

הוא אמר "בעלים", ככה שקשה לי להאמין שמדובר ברשת גדולה.

פורסם
  • מחבר

יש לכם טעות חמורה רבותיי

כל הדגמים 2XXX ו 5XXX זה ליבה אחת אמיתית והשניה וירטואלית DUAL CORE ו C2D זה שתי ליבות אמיתיות .

בדקתי את זה גם עם כמה בעלי עסקים.

פורסם

אז המצב של שוק המחשבים בארץ הוא רע מאד אם אלו האנשים שמנהלים חנויות מחשבים.

פורסם

יש לכם טעות חמורה רבותיי

כל הדגמים 2XXX ו 5XXX זה ליבה אחת אמיתית והשניה וירטואלית DUAL CORE ו C2D זה שתי ליבות אמיתיות .

אנחנו נשמח אם תתן לנו הוכחה, כי מה שאתה אומר פשוט לא נכון. המעבדים האלה אפילו לא תומכים בHT...

פורסם

יש לכם טעות חמורה רבותיי

אם כך המצב חמור מאוד אם בעלי עסקים חושבים ככה, אולי זה השיווק תחת המותג DUAL CORE שגורם להם לחשוב כך.

E5XXX למיניהם הם כפולי ליבה חזקים יותר ממרבי כפולי הליבה שקיימים היום (כולל E4XXX, מרבית סדרת E6XXX וE7200)

פורסם

חבל על ההסברים הבחור טרול ידוע

פורסם

נראה לי לאבא שלך הייתה ביצה אחת אמיתית, והשנייה וירטואלית, אחרת קשה להסביר את התופעה שקוראים לה אתה...

:lol:

פורסם

רומן אנשים כמוך מדליקים אותי

הם שואלים עונים ואז מתוכחים על מה שהם שואלים ???

פורסם

הדיון מוצה. ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים