פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים בעל חנות מחשבים ידועה אמר לי שכל המעבדים בסידרה 2XXX ו 5XXX של אינטל זה לא שתי ליבות זה ליבה אמיתית ואחת וירטואלית כמו HT .זה נכון ?E5200 זה ליבה אחת אמיתית ? והשניה וירטואלית ?
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים תגיד לי איזה חנות שאני אדע להתרחק. HT אומנם חזר לאחרונה במעבדי ATOM וi7 אבל מה שהוא אמר לך זה שטויות.
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים אני חושב שאני על איזה חנות מדובר (מתחרז עם ג'ימבורי)E5200 לא שונה מE7XXX או E8XXX
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים מחבר יש לכם טעות חמורה רבותייכל הדגמים 2XXX ו 5XXX זה ליבה אחת אמיתית והשניה וירטואלית DUAL CORE ו C2D זה שתי ליבות אמיתיות .בדקתי את זה גם עם כמה בעלי עסקים.
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים אז המצב של שוק המחשבים בארץ הוא רע מאד אם אלו האנשים שמנהלים חנויות מחשבים.
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים יש לכם טעות חמורה רבותייכל הדגמים 2XXX ו 5XXX זה ליבה אחת אמיתית והשניה וירטואלית DUAL CORE ו C2D זה שתי ליבות אמיתיות .בדקתי את זה גם עם כמה בעלי עסקים.אנחנו נשמח אם תתן לנו הוכחה, כי מה שאתה אומר פשוט לא נכון. המעבדים האלה אפילו לא תומכים בHT...
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים יש לכם טעות חמורה רבותייכל הדגמים 2XXX ו 5XXX זה ליבה אחת אמיתית והשניה וירטואלית DUAL CORE ו C2D זה שתי ליבות אמיתיות .בדקתי את זה גם עם כמה בעלי עסקים.אם כך המצב חמור מאוד אם בעלי עסקים חושבים ככה, אולי זה השיווק תחת המותג DUAL CORE שגורם להם לחשוב כך.E5XXX למיניהם הם כפולי ליבה חזקים יותר ממרבי כפולי הליבה שקיימים היום (כולל E4XXX, מרבית סדרת E6XXX וE7200)
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים כל הדגמים 2XXX ו 5XXX זה ליבה אחת אמיתית והשניה וירטואלית DUAL CORE ו C2D זה שתי ליבות אמיתיות . נראה לי לאבא שלך הייתה ביצה אחת אמיתית, והשנייה וירטואלית, אחרת קשה להסביר את התופעה שקוראים לה אתה...
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים רומן אנשים כמוך מדליקים אותי הם שואלים עונים ואז מתוכחים על מה שהם שואלים ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.