פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים שלום לכם =]אני כרגע בארה"ב ומפה אמשיך למקסיקואני מחפש אמצעי אכסון לכל התמונות והסרטוני וידאו שאני עושה במהלך הטיול.לא משנה לי אם זה דיסקאוןקי או כונן ממש.אני רוצה את זה כגיבוי ומשהו שיהיה במזוודה רוב הזמן, אז לא כזה משנה לי.אני לא חושב שאני צריך יותר מ-20 ג'יגהמחיר, אני לא מכיר מחירים, תביאו לי משהו ממוצע. לא יקר ולא זולתודה רבה לכם =]
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים מחבר 50 דולר נחשב לזול?לא עדיף כבר לקנות איזה משהו של טרה בייט באיזה 100$ וזהו?ושאלה שניה - איזה חברות באמת מומלצות בכוננים האלה?
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים אתה בטיול וצריך שרידות גבוההיש סיכוי טוב לזה שקשיח נייד יהרס לעומת DOKכשאתה בעצמך אומר שאתה לא צריך יותר מ20 גיגה אז יש הולך לטרה חיצוני?50 זה זול בשביל 32 גיגה נייד
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים אם השרידות חשובה ואפילו שהדרישה הייתה 20GB אז אפשר לקנות שני DOK-ים של 16GB. יותר שרידות ולדעתי אפילו יותר זול מ-DOK של 32GB. אפילו שני ה-DOK-ים 16GB הכי זולים (אך עדיין עם שם ולא ג'נריים) שתמצא יתאימו למשימה.
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים מחבר תוכל לתת לי בבקשה שמות ודגמים של דוקים מומלצים של 16GB?משהו זול ואמין? אני אחפש באמאזון ובאיביי...תודה =]
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים אני יודע שבאיביי יש הרבה זיופים.בכל אופן כפי שאמרתי- ה-DOK הכי זול שתמצא שאינו מזויף יעשה את העבודה. הרי גם ככה אתה קונה 2 בשביל שרידות.
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים מחבר אוקיי אז אשמח לדעתכם בנושאבמידה ואחבר את הכונן פלאש לקפה אינטרנטיכול להיות שאני אקבל המון וירוסים.אז חשבתי על 2 אופציות תגידו לי אתם מה עדיף1. לקנות את ה Sandisk cruzer ולהתקין עליו איזה אנטי וירוס2. לקנות פשוט איזה 2 כרטיסי SDHC של 4-8 ג'יגה למצלמה, עוד איזה קורא כרטיסים באיזה 2 דולרוזהו, ככה אם אני מחבר את הכרטיס למחשב נגוע בוירוסכל עוד אני לא עושה העתקה של קבצים אל תוך הכרטיס זכרון - אני לא אדבק בוירוסים (נכון?)ואם אני רוצה נניח להעלות תמונות לפייסבוק מהכרטיס זכרון, אני אעביר את התמונות למחשב בקפה אינטרנט ואמחוק אותן ישרככה אני לא אדבק בוירוסיםמה דעתכם? דיסקאון קי או כרטיס זכרון?יש לכם המלצה לכרטיס SDHC מסויים?
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים 1. מה ההבדל בין Sandisk cruzer לכל כונן רגיל? גם הוא יכול להידבק בוירוסים וגם על האחרים אפשר להתקין אנטי וירוס2. SDHC הוא כונן מבחינתך כמו כל כונן, גם הוא יכול להיות נגוע בוירוס
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים פשוט וזולhttp://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211332מישהו יודע אם הם עושים משלוחים לארץ?אני מחפש מלא זמן כבר DOK 32GB במחיר כזה.
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים מחבר 1. מה ההבדל בין Sandisk cruzer לכל כונן רגיל? גם הוא יכול להידבק בוירוסים וגם על האחרים אפשר להתקין אנטי וירוס2. SDHC הוא כונן מבחינתך כמו כל כונן, גם הוא יכול להיות נגוע בוירוס1. אז מה כל כך מיוחד במערכת U3 הזאת?2. אם אני לא מעתיק קבצים מהמחשב הנגוע לכונן שלי - אני לא יכול להדבק, נכון?!?!או שאני טועה?
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים עם כל הכבוד U3 זה חתיכת זבל... יש תוכנות שהוסבו לעבוד עם כוננים ניידים, הייתי מביא לך הסבר טוב שכתבתי אבל יש צנזורהאתה עדיין יכול להידבק
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים מחבר עם כל הכבוד U3 זה חתיכת זבל... יש תוכנות שהוסבו לעבוד עם כוננים ניידים, הייתי מביא לך הסבר טוב שכתבתי אבל יש צנזורהאתה עדיין יכול להידבקאוקיי אחי תודה (אם תוכל לפרט לי בפרטי אני אודה לך)או במייל onissan5@gmail.comבכל אופן, שורה תחתונהמה עדיף? דיסק און קי ואז בכל מקום אני אצטרך לעשות העברה בין הכרטיס זכרון של המצלמה לדיסקאוןקיאו פשוט לקנות עוד איזה 1-2 כרטיסי זכרון בגודל של איזה 8 ג'יגה וזהו.?(ואם כן, אז איזה מומלצים?)תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.