עבור לתוכן

בנייד שלי יש eSATA האם באפשרותי לחבר אליו hd פנימי?

Featured Replies

פורסם

האם באפשרותי לחבר ליציאת הESATA הארדיסק פנימי רגיל רק על ידי חיבור מחבר הSATA(עם כבל ESATA כמובן..)

פורסם

ואיך בכוונתך לספק לדיסק הזה חשמל?

פורסם
  • מחבר

חשבתי אולי יש מתאם ESATA לSATA + החשמל שמספק הESATA..(הESATA משולב USB ככה שהוא מספק 5V וזה מספיק לפי מה שאני יודע)

פורסם

הESATA אמור לתת מספיק חשמל לדיסק 2.5", כגון דיסק של נייד. דיסקים פנימיים של שולחניים, אם לזה התכוונת, דורשים הרבה יותר חשמל וגם חיבור 12V.

פורסם
  • מחבר

הבנתי... לא נורא...

ורציתי לדעת, איך עובדת העובדה שהESATA משולב בUSB באותו חיבור? :P

פורסם

ESATA משולב USB? עוד לא שמעתי על דבר כזה. אולי התכוונת לשאול אם יש מתאם מ-USB לחיבור חשמל לדיסק 3.5?

אולי אתה מתכוון לתקן ה-eSATA החדש שנקרא גם Powered eSATA. הכבל כביכול נראה זהה אבל הוא מספק גם חשמל. זה לא משנה אם יש לך דבר שכזה כי למחשב הנייד שלך אין חיבור כזה אלא eSATA רגיל, רק מידע ולא חשמל.

בקיצור, קנה שנאי או משהו בסגנון שיחזיק את הדיסק הקשיח, יש ערכות כאלו עם הרבה חיבורים ואפשרויות.

עריכה לפי התגובה של דנדן:

אההה.. נו בסדר, יש חיבור משולב אבל זה לא אומר שאפשר להשתמש במאפיינים של שני החיבורים. במילים אחרות, אין כאן שום פיתרון של חשמל וזה לא קשור לכלום. (ל-3.5, יכול לספק מספיק רק ל-2.5)

פורסם

^^^

יש יציאת ESATA משולבת עם USB, ראיתי את זה בDELL 1537.

סטינגר תבדוק, נראה לי המגעים לכל חיבור נמצאים בצד השני של הפלסטיק.

בנוגע לחיבור HD, רק 2.5" עובד עם 5V

3.5" עובד עם 12V ו5V

פורסם

יש חיה כזאת פורט משולב ESAT ו USB בניידים, יש לי אחד כזה ב E6400 והוא גם נותן מתח.

פורסם

בגדול ESATA לא נותן מתח, גרסה מתקדמת שלו כן נותנת מתח אבל צריך כונן מתאים

במקרה שלך stingeR אם אתה רוצה לחבר כונן 2.5 תשתמש בחיבור USB בשביל המתח ובמתאם ESATA לSATA בשביל לחבר את הכונן

פורסם
  • מחבר

האמתי ש2.5 לא הכי יעזור לי.. הכוונה שלי כאן היא לחבר לESATA הארדיסק רגיל מהיר יחסית(נניח 500AAKS) וכאשר אני בבית לעבוד על הנייד דרך מערכת הפעלה שמותקנת על ההארדיסק החיצוני מכיוון שהפנימי הרגיל יחסית איטי ולכן גם המחשב יחסית איטי למה שאני רגיל...

רק שאני מחוץ לבית אני אעבוד על המערכת הפעלה שמותקנת על הדיסק של הנייד...

פורסם

בקיצור, קנה שנאי או משהו בסגנון שיחזיק את הדיסק הקשיח, יש ערכות כאלו עם הרבה חיבורים ואפשרויות.

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים לתת דוגמאות כי חיפשתי בזאפ ולא מצאתי.. :(

פורסם

חפש USB TO SATA

זו הערכה.

פורסם

יקר....

עדיף לקנות בIVORY/KSP

אני את שלי הזמנתי מWALLASHOPS אם אני לא טועה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים