פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים האם באפשרותי לחבר ליציאת הESATA הארדיסק פנימי רגיל רק על ידי חיבור מחבר הSATA(עם כבל ESATA כמובן..)
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים מחבר חשבתי אולי יש מתאם ESATA לSATA + החשמל שמספק הESATA..(הESATA משולב USB ככה שהוא מספק 5V וזה מספיק לפי מה שאני יודע)
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים הESATA אמור לתת מספיק חשמל לדיסק 2.5", כגון דיסק של נייד. דיסקים פנימיים של שולחניים, אם לזה התכוונת, דורשים הרבה יותר חשמל וגם חיבור 12V.
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים מחבר הבנתי... לא נורא... ורציתי לדעת, איך עובדת העובדה שהESATA משולב בUSB באותו חיבור?
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים ESATA משולב USB? עוד לא שמעתי על דבר כזה. אולי התכוונת לשאול אם יש מתאם מ-USB לחיבור חשמל לדיסק 3.5?אולי אתה מתכוון לתקן ה-eSATA החדש שנקרא גם Powered eSATA. הכבל כביכול נראה זהה אבל הוא מספק גם חשמל. זה לא משנה אם יש לך דבר שכזה כי למחשב הנייד שלך אין חיבור כזה אלא eSATA רגיל, רק מידע ולא חשמל.בקיצור, קנה שנאי או משהו בסגנון שיחזיק את הדיסק הקשיח, יש ערכות כאלו עם הרבה חיבורים ואפשרויות.עריכה לפי התגובה של דנדן:אההה.. נו בסדר, יש חיבור משולב אבל זה לא אומר שאפשר להשתמש במאפיינים של שני החיבורים. במילים אחרות, אין כאן שום פיתרון של חשמל וזה לא קשור לכלום. (ל-3.5, יכול לספק מספיק רק ל-2.5)
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים ^^^יש יציאת ESATA משולבת עם USB, ראיתי את זה בDELL 1537.סטינגר תבדוק, נראה לי המגעים לכל חיבור נמצאים בצד השני של הפלסטיק.בנוגע לחיבור HD, רק 2.5" עובד עם 5V3.5" עובד עם 12V ו5V
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים יש חיה כזאת פורט משולב ESAT ו USB בניידים, יש לי אחד כזה ב E6400 והוא גם נותן מתח.
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים בגדול ESATA לא נותן מתח, גרסה מתקדמת שלו כן נותנת מתח אבל צריך כונן מתאיםבמקרה שלך stingeR אם אתה רוצה לחבר כונן 2.5 תשתמש בחיבור USB בשביל המתח ובמתאם ESATA לSATA בשביל לחבר את הכונן
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר האמתי ש2.5 לא הכי יעזור לי.. הכוונה שלי כאן היא לחבר לESATA הארדיסק רגיל מהיר יחסית(נניח 500AAKS) וכאשר אני בבית לעבוד על הנייד דרך מערכת הפעלה שמותקנת על ההארדיסק החיצוני מכיוון שהפנימי הרגיל יחסית איטי ולכן גם המחשב יחסית איטי למה שאני רגיל...רק שאני מחוץ לבית אני אעבוד על המערכת הפעלה שמותקנת על הדיסק של הנייד...
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים בקיצור, קנה שנאי או משהו בסגנון שיחזיק את הדיסק הקשיח, יש ערכות כאלו עם הרבה חיבורים ואפשרויות.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים Bingo!!http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_498&products_id=13588&PHPSESSID=f2a69c08abb2fe0d0f208542aaeccdb8
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.