פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים את האמת, כמה שזה ישמע מצחיק, או הזוי, בניתי מזגן שפועל עד היוםבניתי אותו בתקופת האוברקלוקינג שהייתה לי בעברבנוסף לידע האלקטרוני שרכשתיהמזגן מבוסס על 2 פלטות פלטייה peltierמה שידוע כ TECיש אינספור הסברים מה זה בגוגלמה שעשיתי= לפלטה יש 2 צדדים, צד חם - שצריך לקרר אותו באמצעות קירור אויר/מים. במקרה שלי קירור אויר שכולל heatsink מכובד ומאורר חזק שפועל על 12 וולטבצד השני - הקר, גם שם לוקחים היטסינק מכובד ושמים מאורר שבעצם יקרר את האויר שבתוך החדר, את החלק החם אתה תשים מחוץ לחלון, והחלק הקור בתוך החדרככה עשיתי אצלי בחדר, אני לא יודע מה המצב אצלךעל מנת לנייד אותו, ניתן אולי לשים את ההיטסינק של החלק החם בתוך מיכל מים שתכין, ובלה בלה תבין לבדהפרוייקט יכול להשתלם ביותר גם להמשך הדרך, זה מקרר מעולה, אומנם לא השקעתי בוויסוט טמפרטורהההספק בערך ל2 פלטות 100 וואט הוא יוצא בסביבות ה250 עם הכל כולל הכל- אובדן הספק, מאוררים .....חסכני, קריר, פשוט יחסיתאם אין לך ראש לך, תחשוב שלא כתבתיהסבר טוב על העקרון: http://www.americool.com/aafaq.htmהמחשה:http://cgi.ebay.com/Supercool-Thermoelectric-Peltier-Cooler-Heater-NEW_W0QQitemZ320399879424QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a99522d00&_trksid=p3286.c0.m14http://cgi.ebay.com/PELTIER-COOLER-TECA-AHP-1200X-THERMOELECTRIC-COOLING_W0QQitemZ290334714875QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item43994c2bfb&_trksid=p3286.c0.m14נשמע פשוט, ונחמד להכנה , אבל שני TEC של 100W הספיקו לקרר את החדר שלך לטמפרטורה הרצוייה(כמו שאמרו 25 מעלות) ?כמה מטרים החדר שלך ?
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים נשמע פשוט, ונחמד להכנה , אבל שני TEC של 100W הספיקו לקרר את החדר שלך לטמפרטורה הרצוייה(כמו שאמרו 25 מעלות) ?כמה מטרים החדר שלך ? הכוונה הייתה למזגן אישי ולא ליחידת קירור שתקרר את החדרכלומר האפקט שנוצר הינו מן מאורר שמוציא אויר קר על מנת לקרר חדר שלם צריך לדעתי לפחות 1000 וואט של פלטייותמשהו כמו 5 פלטיות של 200 וואטמה שמגדיל את צריכת החשמל, את גודל הגוף קירור, ואמצעים נוספים כמו ספק חזק מאוד..
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים אין אפשרות. זאת דירת מעונות והם לא מוכנים לתת לי להתקין ולהשאיר אותו שם גם אם אני מוכן לקחת את כל העלות עליי. זונות.פתרון אלטרנטיבי, אני לא יודע באיזה אניברסיטה/מעונות אתה אבל אצלנו יש פה חדרי לימוד ממוזגים ונטושים בכל חוראז במקום לבזבז הרבה כסף שאני מנחש שאין לך, תלך ללמוד שם...אצלי פחות מ40מ מהדירה יש חדר לימוד ואני מבלה בו את רוב היום ובלילה גם עם הטרמוסטט שלך תקוע מאוור זה המקיסמום שאתה צריך.
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים מחבר אצלי גם בלילה זאת לא אפשרות ועם כל הכבוד בחדר לימוד אין את שולחן הלימוד שמותאם לי ובמקרה הטוב יש כסא מזכירה נמוך, במקרה הגרוע כסאות פלסטיק.עם כמות ועומק הפציעות שלי אני לא אוכל לשבת יותר מדי זמן ללא כאבים משמעותיים שיפריעו לי ללמוד (עוד לא חשבתי על פתרון להרצאות ולתרגולים עצמם) ואת הכיסא שלי אני לא יכול לגרור אחרי לכל מקוםMATTEO, תביא לינק למחיר של פלטייר בארץ של 1000W מוכן להרכבה במחיר שפוי.רק ספק למערכת כזאת עולה כמו מזגן...
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים אישית אני מעדיף את השולחן/כסא שיש לנו על פני ללמוד בחום, אבל כל אחד והדרישות שלו ...דרך אגב לא חובה לקנות ספק של 1000W סתם יקר אפשר להסתפק ב2 של 500W יצא יותר זול וגם לא צריך ספק הכי טוב (אין פה רכיבים רגישים במיוחד) אפשר לסגור את הסיפור ב 200שח, לא ?
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים אתה צריך 1000W? כי בבחיפוש לא ראיתי אף פלטה שלהם שמתקרבת לזה (ואם יש אז המחיר יהיה גבוה) לאומת זאת ראיתי כמה פלטות סטנדרט של 400W, אז למה שספק גנרי זול של 500W לא יחזיקלגבי המחיר זה מה שמצאתי בזאפ ..
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים אצלי גם בלילה זאת לא אפשרות ועם כל הכבוד בחדר לימוד אין את שולחן הלימוד שמותאם לי ובמקרה הטוב יש כסא מזכירה נמוך, במקרה הגרוע כסאות פלסטיק.עם כמות ועומק הפציעות שלי אני לא אוכל לשבת יותר מדי זמן ללא כאבים משמעותיים שיפריעו לי ללמוד (עוד לא חשבתי על פתרון להרצאות ולתרגולים עצמם) ואת הכיסא שלי אני לא יכול לגרור אחרי לכל מקוםרק ספק למערכת כזאת עולה כמו מזגן...שטויות במיץמצאתי שנאי טורואידי (על מנת לחסוך מקום ותו לא) בעל 350 וואט ב40 דולרכלומר 3 כאלו ב120 דולר + כל שאר המכלול יכול להגיע לבערך 300 דולרלא ביג דיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.