פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים יש לי שתי כוננים פיזיים שאחד היה מחולק ל-c ו-d והשני סתם היה נקרא hעשיתי פורמט רק ל-c שבו היתה מערכת ההפעלה, וכשנכנסתי למחשב שלי כונן H השתנה ל-e ואין לי גישה אליו**כל הגיבויים שלי מהמערכת הקודמת יושבים על הכונן הזה!!איך אני יכול לשחזר את מה שיש עליו??...מדובר על כ-100 ג'יגה.תודה רבה מראש!
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים לפי מה שאתה אומר מחקתה את H בטעות או מה כי אם מחקתה אותו היום ניתן לשחזר מידע אבל זה עולה הרבה כסף תוכנות מיחדות שרצות לפעמים ימים שלימים על ההרדיס לא שווה המשך יום מקסים
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים מחבר לא מחקתי אותו, זה בטוח!ביצעתי פורמט אך ורק על כונן Cכונן D קיים אבל הוא לא נותן לי להיכנס אליו ורוצה שאני יבצע פורמט, כשאני עונה בשלילה הוא לא ניכנס...הכונן מזוהה כ-RAW כנ"ל לגביי E שהיה בעבר Hאיזו תוכנה ממולצת לשיחזור?
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים תנסה להיכנס אליו דרך קליק על מחשב שלי ניהול שם ניהול דיסקים ואם אתה רואה אותו שם קליק ימני עליו פתח ?המשך יום מקסים
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים מחבר התקנתי sp2 ואח"כ sp3 ואז הכל הסתדר...כנראה שהוינדוס הפשוט( לא sp1) לא תמך במשהו...תודה רבה בכל מקרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.