פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים אני צריך אותו דיי דחוף לגיבויים מתלבט בין שלושת הדגמים :WDMy Passport Essential 500GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2.03 שנים אחריות480 ש"חSeagateFreeAgent Go 500GB 2.5'' External Portable HDD USB 2.05שנים אחריות545 ש"חSamsungS2 Portable 500GB 2.5'' External Hard Drive USB 2.03 שנים אחריות570 ש"חבנתיים אני חושב ללכת עם ה Seagate בגלל האחריות.. אבל לא מצאת מבחני ביצועים אז אני ישמח לשמוע עם מישהו יודע מה יותר טוב או לקבל איזה קישור ..תודה על העזרה
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורוםשים לב, לא תהיה אזהרה שנייה, אם לא תערוך את הכותרת אז הדיון ינעל. קרא את החוקים ותערוך את הכותרת בהתאם.
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מחבר קראתי את החוקים ולא הבנתי מה הייתה הבעיה בכותרת הראשונה..אבל שניתי בכל מקרה מקווה שעכשיו בסדר..
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים גם לי הייתה התלבטות בין Seagate ל WD , בין הדגמים של 320GB , בסוף החלטתי ללכת על ה Seagate בגלל האחריות.
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים עדיין לא קיבלתי אותו , אבל אני לא רואה שום סיבה שאני לא הייה מבסוט ממנו.למרות שה WD קצת מהיר יותר זה זניח לעומת תוספת של שנתיים באחריות , בסופו של דבר אתה משתמש בו לגיבוי , אז עם זה יכח עוד 10 שניות זה לא ישנה כל כך. ומכיוון שזהו רכיב מכני , אני מעדיף עוד שנתיים של אחריות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.