עבור לתוכן

מחפש DOK של חברה טובה אבל הכי חשוב שיהיה כפתור לנעילת כתיבה

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש DOK בנפח בינוני, משהו כמו 8 גיגה, אין לי צורך ב-16\32, זה סתם יקר ולא יתן לי כלום.

אבל הכי חשוב זה שיהיה לו כפתור שנועל לגמרי את הכתיבה (גם מתוכנות שעולות בבוט, לא רק הוינדוס וכו', לגמרי שלא יוכלו לכתוב בו).

היה לי את זה בכל מיני DOKים קודמים, אבל משום מה בכל הסאנדיסקים הנוכחיים שלי אין את זה וזה ממש מפריע לי.

תודה רבה!

פורסם

מצטרף לבקשה.

ואם תמצא כונן כזה מקווה שתעדכן

פורסם

כל העיקרון של הכפתור נעילה (לפחות בשבילי) שכשאני עובד עם הDOK על מחשבים אז שלא יהיה אפשרות שתוכנה זדונית\וירוס וכו וכו יוכלו לעבור לDOK אלא רק להוציא מידע.

לא התעמקתי בזיהוי ביומטרי אבל אני משער שזה לאבטחה שאף אחד אחר חוץ מבעל הכונן לא יוכל לגשת לדברים בתוכו, אבל ברגע שפתחתי את הנעילה בשביל לעבוד איתו אז זה בעצם לא עושה מה שאני צריך.

תודה בכל מקרה על הנסיון ;)

פורסם

הכפתור הזה מזמן נעלם בגדול, ממליץ אבל לקנות את אחד הזכרונות SD של סאנדיסק שבאים עם מחר USB מובנה והמתג שאתה רוצה

פורסם

אז בקיצר,

האם כדאי פשוט לקנות SD ולהשתמש במתג הנעילה (LOCK)?

פשוט גם אותי זה מעניין.

פורסם

לא נוח, עדין ובעל אחוז תקלות גבוה יחסית לDOK.

פורסם

גם לא נראה לי שמהיר כמו DOK ממוצע...

כמה חבל שדבר כזה טוב נעלם.

פורסם

דווקא מהירויות הכתיבה של הEXTREME והultra לא מביישות DOKים מהשורה הראשונה בשוק.

פורסם
  • מחבר

ממש מאכזב, שאלתי גם ב-KSP וגם אצלהם לא היתה תשובה.

לי יש כל מיני תוכנות שאני מריץ מה-DOK ואני לא רוצה שההרצה של התוכנה תשנה הגדרות או תשמור שינויים\לוגים\כל דבר אחר שלא העתקתי לשם במקור.

אם הייתי יכול להשתמש ב-NTFS ולעבוד רק ב-XP+ אז לא היה לי בעיה לשחק עם ההרשאות לכתיבה בלבד, אבל אין לי אפשרות לעבוד עם NTFS (בגלל התוכנות שאני מריץ משם), אז אני חייב חסימת כתיבה חיצונית.

אני חייב משהו בגודל של ה-DOK שאפשר לשים על המחזיק מפתחות, אין לי שום רצון להסתובב באופן קבוע עם משהו גדול יותר בכיס.

פורסם

אני חייב משהו בגודל של ה-DOK שאפשר לשים על המחזיק מפתחות, אין לי שום רצון להסתובב באופן קבוע עם משהו גדול יותר בכיס.

יש קוראי כרטיסים שמחוברים למחזיק מפתחות. (אם דיברת על האופציה של כרטיס זיכרון)

פורסם

^^ עדיין לא פיתרון ריאלי מבחינתי לפחות, ומאמין שגם לא מבחינת פותח הדיון...

דרך אגב יש לי עדיין כונן פעיל כזה אבל הוא רק 2GB :)

פורסם
  • מחבר

אבל זה בלי חיבור USB אז בנוסף לזה אני אצטרך גם קורא כרטיסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים