פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים שלום אני מנסה להשתלט מרחוק על מחשב שנמצא ברשת ביתית דרך MSTSC בעזרת הפקודה: mstsc /v:[ip_address] /f המערכות הפעלה הן XP, אין סיסמאות להתחברות במחשב, במחשב המקור והיעד מסומנת האפשרות להפעלת MSTSC במאפיינים. אני מקבל את השגיאה: "הלקוח לא הצליח להתחבר. יתכן שחיבורים מרוחקים אינם זמינים או שהמחשב עמוס מלקבל חיבורים חדשים. יתכן שגם בעיות רשת מונעות את ההתחברות." המחשבים מחוברים לראוטר, מחשב אחד מחובר אלחוטית. יש פינג בין המחשבים. מה לעשות? תודה, ויום טוב. * אני לא מצליח להתחבר דרך TELNET ממחשב אחד לשני, ניסיתי כמה פורטים, לא עזר
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מחבר הגדרתי יוזרים עם סיסמא בשני המחשבים,במחשב היעד נכנסתי עם היוזר היעודייועדין ממחשב המקור אני לא מצליח להתחבר עם אותה שגיאה...מה לעשות?עניין ה-TELNET לא אמור להצביע על בעיה?
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים יש לך פינגים תקינים בין המחשבים? היוזר במחשב היעד שאליו אתה מנסה להתחבר לדעתי גם חייב להיות ADMINשים לב שמסומנת האופציה שבתמונהיכול להיות גם שעליהם להיות באותה קבוצת עבודה .[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מחבר א. תודה על העזרה. ב. יש פינג בין המחשבים ג. אין לי את החלק התחתון של המסך שהראת. יש לי רק את ה"סיוע מרחוק", החלק התחתון ריק... זה רע?
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מחבר אז מה זה אומר? שאני לא יכול להתחבר מרחוק? אני חוזר לTELENT, מה הסיבה שאי אפשר לבצע TELNET בין השניים? בדקתי שה-FIREWALL של WINXP לא פעיל, וגם על המחשבים עצמם אין FIREWALL מסוג כלשהו, גם בנתב אופציית ה-FIREWALL לא פעילה. מה הסיבה? תודה
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מצטער להדחף לדיון , אבל אני יודע שהפקודה הולכת ככה:mstsc -v IPאשמח להסבר נ.ב אתה יכול פשוט לרשום MSTSC ולרשום שמה את ההוראות
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים זה אומר בדיוק מה שכתבתי: גרסאת home של XP מוגבלת בין היתר ל terminal service.למה שתוכל להתחבר ב telnet למחשב אחר אם הוא לא מריץ שרת telnet שמאזין במקביל?
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים מכיוון שאין ב XP HOME את האפשרות של TERMINAL SERVICES (מה שאגב בכל הגרסאות של ויסטה קיים).תצטרך להשתמש בתוכנת צד שלישי כגון ULTRAVNC ,REALVNC, TEAMVIEWER, LOGMEIN.אני אשיתי אוהב מאד את TEAMVIEWER ואתה ULTRAVNC ואפילו הכנסתי לאיזה שהוא פרוייקט של רשת מסויימת בעלת 100 סניפים את הרעיון הזה של ULTRAVNC כחלופה לאיזה שהיא תוכנה שעולה כסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.