עבור לתוכן

מארז עד 300 ש"ח .

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה , קניתי מחשב חדש לא מזמן , המארז שיש לי כרגע הוא של HUNTKEY פשוט , עם מאורר 120 מקדימה ומאחורה .

מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך + קירור למעבד , כנראה שאני אקנה HD4870 שיצאו החדשים .

אז יש בתכונן לקנות גם מארז חדש שיכיל את הכרטיס + יקרר הרבה יותר טוב את המערכת .

חשבתי על ה ANTEC 300 , אני אקנה אותו באייבורי ככה שהוא יוצא 270 ש"ח , בגלל הנחנה , משתלם ?

תודה , ושבת שלום .

פורסם
  • מחבר

אשמח לתגובות , תודה ושבוע טוב .

פורסם
  • מחבר

UP , אשמח עם תוכלו לעזור לי .

פורסם

לדעתי האישית מארז טוב מאוד, בטח בהתחשב במחירו.

לדעתי הכרטיס יכנס אליו בלי בעיה מיוחדת, אבל יתכן שיהיה קצת צפוף, צריך לנסות ולתכנן מראש את סידור הרכיבים (בעיקר הארד-דיסק/ים).

הרבה ממליצים על ה-CM 690 ו-590 אין לי ניסיון אישי איתם, ואני חושב שהם גם אולי קצת יותר יקרים, אבל עוד שתי אפשרויות בשבילך לבדוק אם תרצה.

ככה או ככה, לא חושב שתצטער על קניית ה-Antec 300.

פורסם
  • מחבר

לדעתי האישית מארז טוב מאוד, בטח בהתחשב במחירו.

לדעתי הכרטיס יכנס אליו בלי בעיה מיוחדת, אבל יתכן שיהיה קצת צפוף, צריך לנסות ולתכנן מראש את סידור הרכיבים (בעיקר הארד-דיסק/ים).

הרבה ממליצים על ה-CM 690 ו-590 אין לי ניסיון אישי איתם, ואני חושב שהם גם אולי קצת יותר יקרים, אבל עוד שתי אפשרויות בשבילך לבדוק אם תרצה.

ככה או ככה, לא חושב שתצטער על קניית ה-Antec 300.

אוקי , תודה רבה .

אשמח לתגובות נוספות :) .

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

לתקציב שלך נראה לי שהAntec 300 יהיה מארז סבבה, רק קח בחשבון שקשה לסדר בו כבלים. הייתי ממליץ לך על הCM 590/690 אבל לצערי בארץ המחיר שלהם עובר את רף ה300 ש"ח.

פורסם

לדעתי לא כל כך קשה לסדר כבלים ב-Antec. אולי בהשווה למארזים של CM יש בזה משהו, לא עבדתי איתם אז אין לי יכולת להשוות, אבל גם בלעדיה אני יכול להגיד שלדעתי ה-Antec בסדר גמור גם בתחום הזה. כמובן שזה גם תלוי בכמות וסוג הרכיבים שמוכנסים לתוכו, אבל בהחלט אפשר להגיע לתוצאות יעילות של סידור כבלים.

פורסם

לתקציב שלך נראה לי שהAntec 300 יהיה מארז סבבה, רק קח בחשבון שקשה לסדר בו כבלים. הייתי ממליץ לך על הCM 590/690 אבל לצערי בארץ המחיר שלהם עובר את רף ה300 ש"ח.

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=403

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים