פורסם 2009 ביולי 3116 שנים שלום כמו שרשום בכותרתהספק כוח לא נדלק למרותשביצעתי את הקצר בין שני הרגלים אחד הירוק (בקרה) והשני השחור (אדמה)הסתכלתי על הפיוז והוא ניראה בסדר גמור רואים את החוט שעובר בתוכו.*לקחתי ספק אחר עובד לי כשאני מקצראבל הוא דגם שונה בלי תוספת של ארבעה פינים מרובעים כפי שישנו בספקים לעיל.*בדקתי בספק התקין גם מתחים כשהוא מחובר סתם ככה ללא הקצר.יש כמה רגלים שפעילות ומציאות מתחהכבל הירוק מוציא 7 וולטועוד אחד לא זוכר את שמו אולי אדום מוציא 5 וולט.מה עליי לעשות ישנם הצעות לבדיקות נוספות ?תודה מראש
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים מחבר נו , איזה מצחיק אתהאני מנסה דרך אחרת לבדוק כי אולי זה ספק שונה שניי כבלים מתחברים ללוח גם ה-24 פינים ו עוד 4 פינים נפרדים במקום אחר...אני חושב שהשיטה של הקצר לא עובדת כאן בספקיםן מסוג כזה.ואם אפשר לתקן אותו אז למה לאועוד משהו הפיוז שלו עטוף בבידוד מתכווץ.
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים נו , איזה מצחיק אתה אני מנסה דרך אחרת לבדוק כי אולי זה ספק שונה שניי כבלים מתחברים ללוח גם ה-24 פינים ו עוד 4 פינים נפרדים במקום אחר... אני חושב שהשיטה של הקצר לא עובדת כאן בספקיםן מסוג כזה. ואם אפשר לתקן אותו אז למה לא ועוד משהו הפיוז שלו עטוף בבידוד מתכווץ. מצטער אבל אני לא יכול :biglaugh: זה היה מצחיק ... עכשיו תשמע אין כזה דבר החיבור של ה24 פין וה 20 פין זה תקן בנלאומי ואין כזה דבר שונה ... עכשיו תסביר לי למה
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים מחבר אתה צודק אני מדבר על תוספת לתקן הבינלאומי יש עוד כבל עם ארבעה פינים שמתחבר ללוח במקום אחררלפני דעתי הספק קצת שונה ולא ידלק כמו רוב הספקים שאין להם את התוספת הזאת..
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים אתה צודק אני מדבר על תוספת לתקן הבינלאומי יש עוד כבל עם ארבעה פינים שמתחבר ללוח במקום אחררלפני דעתי הספק קצת שונה ולא ידלק כמו רוב הספקים שאין להם את התוספת הזאת..מה שתגיד .. :-X
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים ספק עם חיבור 20 פין או 24 פין הוא כמו כל ספק נורמלי, בתקן ATX החוט הירוק הוא PS_ON שאומר לספק שהוא מחובר למחשב, ברגע שאתה מקצר אותו עם כל חוט COM (שחור) אתה מרמה את הספק לחשוב שהוא מחובר למחשב והוא אמור להידלק לבד (או במידה ויש בעזרת המתג שלו) במידה וזה לא קורה, יש בעיה בספק
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים מחבר ספק עם חיבור 20 פין או 24 פין הוא כמו כל ספק נורמלי, בתקן ATX החוט הירוק הוא PS_ON שאומר לספק שהוא מחובר למחשב, ברגע שאתה מקצר אותו עם כל חוט COM (שחור) אתה מרמה את הספק לחשוב שהוא מחובר למחשב והוא אמור להידלק לבד (או במידה ויש בעזרת המתג שלו) במידה וזה לא קורה, יש בעיה בספק היי , הבנתי יש מישהו שיוכל לעזור לי יותר לעומק חוץ מהפיוז ?
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים אם קיצור של ירוק ושחור לא מפעילים את הספק הוא לא תקין, כל התעסקות איתו בלי ידע מוקדם יכול להוביל לים שלם של צרות
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים אם קיצור של ירוק ושחור לא מפעילים את הספק הוא לא תקין, כל התעסקות איתו בלי ידע מוקדם יכול להוביל לים שלם של צרות ונתמצט את מילותיו של יעקוב שליט"א ילד תפסיק לשחק בקקה ולך תקנה ספק פשוט ב100 שקל או שתמצא משהו פחות מסוכן לשחק בו מלנסות לפרק ולתקן ספק ללא ידע טוב באלק'!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.