עבור לתוכן

עזרה | מחפש מדריך לתוכנה וירטואל בוקס בעברית

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב INTEL C2D עם 2 ג'יגה ראם ולוח ג'יגהבייט, מערכת הפעלה XP PRO... אני מעוניין בעיקרון להריץ על וירטואל בוקס את ווינדוס 7 (גרסת Starter) לניסיון, אבל אני לא יודע איך להתקין עליה. אשמח למדריך אפילו באנגלית, אבל כזה ממוקד לא ה-MANUAL שבא עם התוכנה כי הוא לא ברור ומסורבל

תודה מראש, רועי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה בנאדם, זה מאוד עוזר, כל הכבוד - אבל עדיין יש לי בעיה, הוא לא מעלה לי את ההתקנה אפילו שאני מעלה את ה-IMAGE בעמוד ההגדרות של המכונה הוירטואלית

פורסם

אתה צריך ללחוץ כפתור ימני על המכונה להיכנס ל SETTING, ושם לבחור את האופציה CD/DVD-ROM, לבחור האופציה ISO IMAGE FILE וללחוץ על הכפתור הצהוב הקטן. יפתח לך חלון תוסיף לשם קובץ ISO שהוא BOOTABLE, ואז הוא התווסף לך לרשימה תילחץ עליו ולאחר מכן על SELECT. תוודא שהוא זה שניבחר במסך של CD/DVD-ROM ואז תפעיל את המכונה וזה אמור לעבוד.

אגב אתה יכול לעבוד רק עם קבצי ISO. אם זה לא יעבוד סביר להניח שה ISO הזה לא BOOTABLE.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר קלעת בול לבעיה, ה-ISO הזה יצרתי אותו בעצמי לפי הוראות באתר מסוים והוא באמת לא BOOTABLE

פורסם

יש עוד דבר מעניין שלא רשום במדריך הזה.

ישנו קובץ ISO בספריית התוכנה בשם VBoxGuestAdditions.iso אותו אתה יכול (בעזרת mount) להתקין מתוך מע' ההפעלה הוירטואלית.

מדובר בתוסף די חשוב \ מאוד מומלץ בכלליות, שמאפשר נוחות שימוש. למשל שסמן העכבר ישלוט "מבחוץ" (לא צריך "להכנס" ולהנעל בחלון המע' על מנת לשלוט בה), שינוי גודל חלון משנה אוטומטית את הגדרת רזולוצית המערכת בהתאם, האצת וידאו\3D, שיתוף ספריות עם ה-host ועוד.

הפיצ'רים הכלולים:

Mouse pointer integration

Better video support

Time synchronization

Shared folders

Seamless windows

Shared clipboard

Automated Windows logons

מערכות guest נתמכות:

• Microsoft Windows NT 4.0 (any service pack)

• Microsoft Windows 2000 (any service pack)

• Microsoft Windows XP (any service pack)

• Microsoft Windows Server 2003 (any service pack)

• Microsoft Windows Vista (all editions)

• Microsoft Windows 7 Beta

מידע מפורט והוראות התקנה יש ב-User Manual בפרק 4 Guest Additions

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים