עבור לתוכן

לאחר הגדרת נתב DLINK של בזק משתלט האתר ניהול של בזק על דף הבית:

Featured Replies

פורסם

לאחר הגדרת נתב DLINK של בזק משתלט האתר ניהול של בזק על דף הבית:

http://prov.bezeq.co.il/login.aspx

פתרון: איפוס דפדפן - פרסמתי את המודעה עקב שלא ראיתי אף אחד שרשם משהוא כדי לעזור!

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

הייתה לי בעייה דומה בfirefox3.5, אחרי שגמרתי לכנפג את הראוטר הוא עדיין המשיך להעביר אותי אוטומטית ל-"http://prov.bezeq.co.il/login.aspx" כשניסיתי לגשת לאתרים מסויימים, מאחר ולא מצאתי את המילה bezeq בהגדרת דף הבית או כל הגדרה אחרת של firefox (בחיפוש בabout:config) התברר שזה היה דבר פשוט וטיפשי כקאשינג של האתרים האלו, לנקות זאת היה מאוד פשוט, ללחוץ Ctrl+Shift+Delete ולבחור רק את Cache אלא אם כן אתם רוצים לנקות דברים אחרים (אני מניח שזה נקרא בעברית "קאש"), וללחוץ על "clean now"/"נקה עכשיו".

פורסם

נכון, אבל אני קצת אחדד.

אחרי שאתה עושה איפוס מלא לראוטר מן הסתם נמחקים גם פרטי ההתחברות לספקית(שנמצאים בחייגן המובנה בראוטר של בזק)

במקומם יש שם משתמש וסיסמא של בזק שמפנים לאתר הזה, משם זה נובע.

צריך כמו ש- syberpuppy אמר לוודא שהגדרנו את הראוטר(לכתוב שוב את פרטי ההתחברות לספקית מחדש) וכשזה עדיין מפנה לאתר של בזק לעשות את ה- Cache

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל אני קצת אחדד.

אחרי שאתה עושה איפוס מלא לראוטר מן הסתם נמחקים גם פרטי ההתחברות לספקית(שנמצאים בחייגן המובנה בראוטר של בזק)

במקומם יש שם משתמש וסיסמא של בזק שמפנים לאתר הזה, משם זה נובע.

צריך כמו ש- syberpuppy אמר לוודא שהגדרו את הראוטר(לכתוב שוב את פרטי ההתחברות לספקית מחדש) וכשזה עדיין מפנה לאתר של בזק לעשות את ה- Cache

לא אמרתי איפוס לנתב אמרתי לדפדפן (לדוגמא: FIREFOX)

כמוכן שימו לב שפתחתי את הדיון ב30.7 אחרי כמה זמן חשבתם לרשום משהוא לא חושב שמשהוא יש להוסיף אפשר לנעול את הדיון.

פורסם

יש מישהו שציטט את החייג ל166 שלי נכון ?

איפה הוא שישים רק אותו !

פורסם
  • מחבר

איפה הוא שישים רק אותו !

ועכשיו אפשר בעברית?

וגם אני נגד "י.ח.ש"

פורסם

אני אתן לך דוגמא מחיי היום היום.

כשאני קונה משחק (כאילו זה קורה חחחח), אם הוא לא עובד בצורה תקינה אני מתקשר לתמיכה שלהם.

ואם נסתכל בהקשר שלך - קנית מוצר - נתב DLINK לבן יפה של נזק - מגיע לך תמיכה בסיסית גם אם אתה לא משלם על תמיכה של רשתות - ואם איבדת את המספר של התמיכה שלהם אז תרשום תרשום - 166.

(בינינו אבל רק בינינו....שלא ידעו......זה גם שיחת חינם !)

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר WOW לא ידעתי!

1. רשמתי בהודעה ראשונה לידע אנשים שלא ימתינו 20 דקות על הקו, והתומך של בזק שלא יוכל לעזור

להם וסתם יעשה להם HR לנתב. אולי הזמן שלך לא שווה כלום אם יש לך זמן לרשום הודעות בלאי כאלו.

2. להיתקשר לבזק כל אחד יכול ולעשות פעולות כמו קוף. אם לא שמת לב זה פורום תמיכה!

3. די להיות "י.ח.ש".

4. למה אתה רושם את כל ההודעות האלו, למה שיתקשרו לבזק כבר יש להם כמה פתרונות.

פורסם

לא אמרתי איפוס לנתב אמרתי לדפדפן (לדוגמא: FIREFOX)

כמוכן שימו לב שפתחתי את הדיון ב30.7 אחרי כמה זמן חשבתם לרשום משהוא לא חושב שמשהוא יש להוסיף אפשר לנעול את הדיון.

הסיבה היחידה שהגעתי לפוסט הזה היא כי חיפשתי פתרון בעצמי לבעיה, אז זה טוב שהוא קיים למרות שהוא עתיק, ולמרות שמצאתי בהמון אתרים את הבעיה רק כאן מצאתי תשובה הגיונית, ולא רציתי לאבד את כל המידע של הדפדפן (אני אלך לאיבוד בלעדיו), אז מצאתי בדיוק את הגורם, חידדתי את מה שאמרת, ורשמתי זאת כך שגם פחות מבינים יוכלו לבצעו (גם לי לקח זמן להבין למה אתה מתכוון ב"לאפס את firefox")... גזר הדין שלי: טוב שלא ננעל הדיון.

איפה הוא שישים רק אותו !

עם כל הכבוד ל-166 (ואין כבוד!), לא הייתי בונה על כך שהם יוכלו בקלות לטפל בבעייה, גם אם הייתי מוכן לחכות עד שיענו לי.

פורסם
  • מחבר

1. אין טעם שאני ארשום את כל בפרוצדורה של איפוס דפדפן >אנשים בפורום זה יוכלו אותי בלי מלח.

2. תעשה GOOGLEIT (חיפוש בגוגל).

3. איפוס דפדפן לא מוחק את FAVORITES

4. יש אפשרות להריץ את התוכנה CCLEANER.

פורסם

חברים.

רק לידע כללי...המסך הזה של בזק שמתקבל מקל מאוד על ההגדרה הראשונית של הראוטר לאנשים שלא ממש מבינים במחשבים.

במקום להיכנס לממשק של הראוטר כאשר מחברים אותו מקבלים את הדף הזה והראוטר מבצע רישום במערכת מסויימת.

לאחר מכן צריך לבחור את ספק האינטרנט ולהזין שם משתמש וסיסמה וללחוץ אישור.

אם השם משתמש והסיסמה נכונים אז הלקוח יוכל לגלוש תוך בערך 5 דקות.

עוד דבר טוב הוא שלאחר מכן אפשר לשלוט בראוטר מרחוק כך שאם הלקוח ירצה להגדיר הצפנה או לפתוח פורטים או כל הגדרה אחרת הכל נעשה בשליטה מרחוק..

למי מכם שמעוניין להגדיר את הראוטר בשיטה הישנה והטובה מוזמן לעשות את זה כרגיל.

פורסם
  • מחבר

יוסי לפני שאתה רושם תגובה תקרא את הנושא של הדיון.

פורסם

1. אין טעם שאני ארשום את כל בפרוצדורה של איפוס דפדפן >אנשים בפורום זה יוכלו אותי בלי מלח.

אתה כנראה צודק, אני עדיין בראש של תמיכה טכנית מהעבודה (אם לרשום מדריך אז לעשות זאת בצורה שילד בן 3 יוכל לעשות זאת), אבל אני אישית לא הבנתי מה אתה רוצה שאאפס בדפדפן (ניחשתי שזה את הגדרותיו... וטעיתי).

פורסם
  • מחבר

אתה כנראה צודק, אני עדיין בראש של תמיכה טכנית מהעבודה (אם לרשום מדריך אז לעשות זאת בצורה שילד בן 3 יוכל לעשות זאת), אבל אני אישית לא הבנתי מה אתה רוצה שאאפס בדפדפן (ניחשתי שזה את הגדרותיו... וטעיתי).

אין פלא שבתמיכה לא מבינים כלום (הרבה אנשים כמוך עובדים שם).

עכשיו ברצינות גם אני בזמנו עבדתי בתמיכה (תודה לאל שאני כבר לא שם).

אני לא יודע אם שמת לב למה שרשמת - "אתה כנראה צודק" "אבל אני אישית לא הבנתי מה אתה רוצה שאאפס בדפדפן"

איך אני יבול להיות צודק אם לא הבנת כלום. רשמתי במיוחד בשבילך CCLEANER.

הייתה לי בעייה דומה בfirefox3.5, אחרי שגמרתי לכנפג את הראוטר הוא עדיין המשיך להעביר אותי אוטומטית ל-"http://prov.bezeq.co.il/login.aspx" כשניסיתי לגשת לאתרים מסויימים, מאחר ולא מצאתי את המילה bezeq בהגדרת דף הבית או כל הגדרה אחרת של firefox (בחיפוש בabout:config) התברר שזה היה דבר פשוט וטיפשי כקאשינג של האתרים האלו, לנקות זאת היה מאוד פשוט, ללחוץ Ctrl+Shift+Delete ולבחור רק את Cache אלא אם כן אתם רוצים לנקות דברים אחרים (אני מניח שזה נקרא בעברית "קאש"), וללחוץ על "clean now"/"נקה עכשיו".

ישר אחרי שפתחתי את הדיון פרסמת הודעה. אולי כן הבנת?

פורסם

אין פלא שבתמיכה לא מבינים כלום (הרבה אנשים כמוך עובדים שם).

עכשיו ברצינות גם אני בזמנו עבדתי בתמיכה (תודה לאל שאני כבר לא שם).

אני לא יודע אם שמת לב למה שרשמת - "אתה כנראה צודק" "אבל אני אישית לא הבנתי מה אתה רוצה שאאפס בדפדפן"

איך אני יבול להיות צודק אם לא הבנת כלום. רשמתי במיוחד בשבילך CCLEANER.

ישר אחרי שפתחתי את הדיון פרסמת הודעה. אולי כן הבנת?

אחרי שראיתי את ההודעה שלך לא הבנתי מה אתה רוצה שאאפס בפיירפוקס, כמובן שיכלתי פשוט לאפס הכל, אבל זה לא הגיוני ואני רוצה לשמור על חלק מהגדרותיי, ובנוסף, אתה צריך לזכור שרוב האנשים, אפילו אנשים ש"מסתדרים עם מחשבים" הם לא ברמה שלי או שלך ולא ידעו לעשות זאת (ואלוהים יודע שפיירפוקס לא מקלים עליהם להגיע להגדרות הללו), אז ציינתי שעדיף לרשום בצורה הכי פשוטה כדי שכל אחד יוכל לעשות זאת, זה הרגל מעבודתי בתמיכה (שאני דווקא אוהב לעשות- קרא לי מזוכיסט) והסכמתי איתך ("אתה כנראה צודק") שאולי זה אולי פורום מקצועי מדי לתת הסברים מפורטים כל כך, אבל חיזקתי את מה שאמרתי ("אבל אני אישית לא הבנתי מה אתה רוצה שאאפס בדפדפן") בזה שאפילו לי לקח זמן מה להתאפס על מה צריך לעשות וזה רק כי לא מצאתי בדף הבית כפי שרשמת או בהגדרות (about:config) שום דבר שקשור לכך, אז חיפשתי הלאה, למשתמשים פחות מתקדמים, שיכולים להגיע לפוסט זה מגוגל כמוני, לא יוכלו לעשות כלום עם ההסבר שלך, שלא תבין לא נכון, אני לא מוריד מערך העזרה שלך, היא כנראה חסכה לי כמה דקות והצילה לגמרי משתמשים אחרים, פשוט חשבתי שיש לחזק אותה (להסביר בדיוק מה הבעיה ולתת לה פתרון לאלו שלא ידעו איך לתקנה לבד).

על CCLEANER דיברת אחר כך.

בכל מקרה אני לא אוהב סתם להתווכח לצורך הוויכוח, לדעתי כן תרמתי בתגובתי (וכמובן שההודעה הראשונה שלך תרמה) אז בוא נפסיק עם הוויכוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים