עבור לתוכן

הכרזותיה של ניקון

Featured Replies

• תגובות 44
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:xyxthumbs:

אני קצת מאוכזב מה-D300s, קיוויתי ל-D400 מרשימה הרבה יותר.

oh well..

אגב, התשובה (בינתיים) של קנון היא ככל הנראה 70-200/2.8 חדשה, ו-24-70/2.8 חדשה, שתיהן עם הייצוב ה"היברידי" כביכול.

פורסם

אגב, התשובה (בינתיים) של קנון היא ככל הנראה 70-200/2.8 חדשה, ו-24-70/2.8 חדשה, שתיהן עם הייצוב ה"היברידי" כביכול.

ממש תענוג להיות משתמש קנון / ניקון.

לשלם על "פיצ'ר היברדי חם ומתוחכם" שלמשתמשי אולימפוס ופנטקס יש אותו כמה שנים בכל עדשה...

כמה אנחנו צרכנים של שיווק במקום של צרכנות נבונה.

פורסם

אני קצת מאוכזב מה-D300s, קיוויתי ל-D400 מרשימה הרבה יותר.

oh well..

למה לניקון לטרוח, פיתוח של דגם חדש עולה המון כסף, ה-D300 עדיין מוכרת נהדר וכתבי העת (שברובם מכורים מראש) עדיין מכתירים אותה כמצלמת ה-prosumer הטובה ביותר. בכנות, למרות גילה המתקדם, זאת בהחלט מצלמה טובה מאוד, גם אם התמחור שלה מעט מוגזם.

אני גם מזכיר לך את תוחלת החיים המאוד ארוכה של ה-D200 וה-D100 לפניה, ניקון ידועים בקצב עדכון הדגמים האיטי שלהם.

בנוסף, אם להסתמך על ההיסטוריה, כשה-D400 תצא מתשהו בעתיד הלא רחוק, היא תהיה יוצאת מין הכלל.

פורסם
  • מחבר

או אכזבה היסטרית.

ניקון זעזעו את השוק בתק' החגים של 2007 עם צאת ה D300/D3 - ב 2010 יגיע תורה של חברה אחרת.

פורסם

בתור אחד שיש לו כרגע D80 שמתי עין רצינית על הD300s בתור הגוף הבא שלי, או שמא אתם ממליצים לחכות לD400?

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה/צריך לשדרג? תשדרג עכשיו - לא חסרות אופציות.

לחכות ל D400 זה מיותר ואף גובל בטמטום.

פורסם

אני רוצה לשדרג, בקרוב זה כבר יהפוך לצורך ממשי...

על איזה כיוון היית הולך? אני לא רואה הרבה אופציות מלבד הD300\D300s

פורסם
  • מחבר

D3X?...

אם יש רכב שני בבית, אולי תוכלו לעשות TRADE-IN...

פורסם

בואו תהיו רציניים לרגע, אין לי עכשיו כסף לסט חדש של עדשות ואין לי 12K לגוף של D700... כרגע זה ברור שאני אחכה שה300s תצא לשוק, השאלה היא אם ברגע שהיא תצא עדיף לי לקנות את הD300 האחרונות שישארו בעודפים והמחירים שלהם יירדו או להשקיע עוד טיפה ב300s?

פורסם

מין הסתם זה תלוי אם אתה רוצה וידאו או לא, ואם כן - אם הוידאו שווה לך את תוספת המחיר בין שני הדגמים ::)

פורסם

מה קשור?

שקצת כואב ויקר לשלם על ייצוב בכל עדשה...

ואם לא קיבעון ושמרנות של אנשי הצילום אז מזמן כולם לא היו מוכנים לשוד הזה שקנון / ניקון מבצעים מבלי להתבייש.

פורסם

Drazick, עם כל הכבוד לפנטקס ולדעה הרווחת פה בפני כולם שזאת החברה שנותנת את יחס העלות/תועלת הגבוהה ביותר, אני אסכם את זה בכמה מילים.

ביום שפנטקס תוציא לשוק ליין מצלמות שיתחרה וייתן פייט הוגן לD700/D3 ולמקבילות בקנון (1Ds MIII / 5D MII ) ועדשות שמסוגלות להתחרות באיכות של ה14-24/24-70/70-200/200-400 של שתי החברות הנ"ל ( עם דגש על ניקון ), יהיה לך בסיס לשפוט את כל הצלמים שבחרו בשתי החברות האלו בתור מערכות העבודה שלהם...

אני התחלתי מD80 ועכשיו אני מחפש לאן להתקדם, תודות לעובדה שבחרתי בניקון יש לי מגוון רחב מספיק של אופציות, נכון שהן טיפה יותר יקרות, אבל התמורה שווה לי את זה.

אני עד היום לא מתחרט שהקשבתי לאורן ובחרתי בפוג'י S9500 בתור מצלמת הלימודים שלי ואני לא מתחרט שהקשבתי ללב שלי ולא לשאר חברי הפורום וקניתי את הD80 בתור הDSLR הראשונה שלי.

הדבר שהכי מקומם אותי פה זה שכל חובבי הפנטקס נכנסים לדיונים כאלה ומתחילים להכפיש ולהעלות טיעונים נגד הבחירה בניקון/קנון. פתחתי את הדיון בשביל להתייעץ לאן כדי לי להתקדם ולא איזו מערכת כדאי לי לבחור בתור צלם שרק עכשיו בונה את תיק העבודה שלו... אני אשמח אם הדיון יישאר נאמן לשאלה שבה התחלתי אותו ולא יזוז לכיוונים לא רצויים.

תודה רבה, מצטער אם התגובה נראית טיפה תקיפה, אני במצברוח לא משהו כרגע \=

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים