פורסם 2009 ביולי 2916 שנים שלוםהתקנתי כונן אופטי חדש, בחיבור sata (שעד היום לא היה לי בו שימוש)הכונן לא מזוהה, ואפילו לא מגיב ללחיצת כפתור חיצוני.החיבורים בסדר. במנהל ההתקנים לא הועילה הסרה והתקנה של הsata.בביוס לכאורה מסומן כפעיל (RAID ולא IDE)האם יש למישו יש עצה איפה לעדכן את הביוס, או רעיון אחר שטרם חשבתי עליו?דגם לוח אםMotherboard ID 08/25/2006-P4M800Pro-823-6A7L6G05C-00הביוס מדגם 8VM800PMD775 F5 של גיגהבייט
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים אם הנורה לא נדלקת אז כנראה שהכונן כלל לא מקבל חשמל. ואם זה המצב אז הביוס בכלל לא קשור לבעיה = מועבר לפורום תמיכה טכנית, שיהיה בהצלחה. נ.ב.- על הדרך, תערוך את הכותרת לעניינית- אתה לא באמת יודע שאתה צריך עדכון ביוס אז תרשום משהו בסגנון "צורב SATA לא פועל ולא מגיב ללחיצת הכפתור".
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים בנוסף לכבל הנתונים, חיברת גם את כבל החשמל? (צריכים להיות מחוברים לכונן 2 כבלים).
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מחבר כמובן, שניהם מחוברים.יכול להיות שישנה בעיה בבקר SATA ועדיין מנהל ההתקנים יאמר שהוא תקין?
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים תכבה את המחשב.נתק את כבל הנתונים מהכונן.הדלק חזרה את המחשב (כשלכונן מחובר רק כבל החשמל).האם עכשיו הוא מגיב ללחיצת כפתור חיצוני?
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים יש 3 אפשרויות:א. צורב לא מקבל חשמל - בעייה כללית בספק הכוח (לא סביר עקב העובדה שהמחשב מתפקד טוב חוץ מזה).ב. צורב לא מקבל חשמל - בעיה בצמה מסויימת בספק הכוח - נסה לחבר אותו לספק תוך שימוש בצמה אחרת.ג. צורב תקול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.