עבור לתוכן

סובל ממהירויות הורדה מזעזעות בHTTP בנטויז'ן כבר חודש! -יכול להיות שפרצו לי לרשת?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

ברשותי אינטרנט של נטויז'ן [כבלים], במהירות 2.5...

עד היום, במשך הרבה שנים, שהייתי לקוח של הספקית, ואע"פ החסימה המכוונת לP2P בשעות מסויימות, הייתי מרוצה.

בחודש האחרון שמתי לב לתופעה מדאיגה...בכל יום [כולל בלילות] במהלך סוף השבוע, אני סובל ממהירויות הורדה מזעזעות!

הקטע המצחיק הוא שבדקתי את זה, ומהירות ההורדה היא איטית בכל האתרים, גם מחו"ל, גם עמוסים, גם ריקים וגם אתרים מהארץ..וניסיתי ה-כ-ל.

בכל האתרים מהירות ההורדה מתחילה כרגיל [200-250] ומיד צונחת ל-150..כעבור כדקה היא תתיצב על 50-70 KBS... וזה קבוע כך...

אני לא מסוגל להוריד כלום!!!

האם מישהו עוד סובל מהתופעה????

עריכה

אני משתמש ברשת אלחוטית בבית. בהתייחס למצב הנתון, יכול להיות שמישהו מהשכנים התחבר אליי לרשת וגונב ממני רוחב פס!

איך אני בודק איזה כתובות IP מחוברות לרשת שלי ואיך אני מנפנף אותו באופן קבוע מהרשת??

פורסם

וואלה אני עם נטויז'ן על 2.5 ולא סובל משום בעיה. תתקשר אליהם ותנסה לברר את העניין לעומק... אל תוותר לאף אחד ותבקש מנהל אם צריך!

פורסם
  • מחבר

ברגעים אלו ממש אתה מוריד? אין לך בעיות?

אני משתמש ברשת אלחוטית בבית. בהתייחס למצב הנתון, יכול להיות שמישהו מהשכנים התחבר אליי לרשת וגונב ממני רוחב פס!

איך אני בודק איזה כתובות IP מחוברות לרשת שלי ואיך אני מנפנף אותו באופן קבוע מהרשת??[br]פורסם בתאריך: 29.07.2009 בשעה 23:17:29

סוף טוב הכל טוב

חסמתי את הרשת שלי רק לכתובות MAC מסויימות [כתובות המאק של המחשבים בבית]

ועכשיו האינטרנט טס :xyxthumbs:

פורסם

שמח שהסתדרת! מצטער שלא עניתי מקודם, לא הייתי פה... :o

פורסם
  • מחבר

וואו, פשוט שכחתי מה זה להוריד על 300KBS...התרגלתי ל60-70 כמו איזה מעפן.

פורסם

מה, אין לך פשוט אפשרות לשים סיסמה?

פורסם
  • מחבר

יש סיסמא. ואם פרצו אותה פעם אחת, אז יפרצו אותה גם פעם שניה.

חוצמזה,הרשת נועדה ל-3 המחשבים בבית. למה לתת בכלל אופציה למישהו אחר להתחבר? [אפילו לפלאפון עם WIFI]

פורסם

אתה מבין שהmac filter הזה לא שווה כלום מול סיסמא רנדומלית אורכה בWPA2?

פורסם
  • מחבר

טוב,

איך אני משנה סיסמא?

[זה לא דרך הגדרות הROUTER...]

פורסם

בדיוק באותו מקום שהגדרת mac filter - בממשק של הנתב שלך.

פורסם
  • מחבר

זה מה שאמרתי הרגע...אין לי אפשרות לשנות סיסמא דרך הגדרות הנתב!

יש לי אפשרות רק לשנות את הסיסמאת כניסה לתפריט הגדרות הראוטר, אבל לא יותר מזה!

פורסם

יש לך אפשרות בנתב עצמו מי מחובר לנתב שלך , זה צריך קצת משחק בהגדרות כל נתב זה נמצא במקום אחר , כמו כן לכל כרטיס רשת יש מספר זיהוי שהוא כמו "תעודת זהות" ( mac addres ) תגביל את הראטור שיתן גישה לכתובת של המחשבים שאתה משתמש בבית .

אם אין מחשבים אחרים שמחוברים לנתב שלך דרך wi fi פשוט נתק את אפשרות ש wlan ותחסוך גם בקרינה מיותרת .

עריכה :

אה לא שמתי לב שהדיון כבר גלש לעמוד השני , בכל מקרה אני רואה שהסתדרתה

פורסם
  • מחבר

ראוטר של LEVEL ONE

האמת שאין לי שמץ מה הדגם המדויק...

אבל הוא משתמש בממשק של EDIMAX

פורסם

ל level one יש מאה אלף דגמים.

דגם של שלו לא היה מזיק כדי לכוון אותך נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים