פורסם 2009 ביולי 2916 שנים אתמול בלילה באתי למחשב וראיתי שהוא מגיב נורא איטי..אז אחרי שניסתי לבדוק אם יש תוכנה ברקע מפריעה (ctrl + alt + del ) וגיליתי ששומדבר לא אמור להפריע - לחצתי על כפתור הכיבוי של המחשב כדי להדליק אותו מחדש.מאז הוא לא נדלק!! :\הוא נישאר תקוע על מסך דוס שחור וכותב:verifying BMI Pool Data ........Boot from CD:A disk read error occurredPress Ctrl+Alt+Del to restartושומדבר לא עוזררר!! :\פליז תעזור לייהיום בערב הגיע אליי איזה טכנאי מעפן שחושב שהוא יודע משהו ושעה שיחק לי עם כל מיניי דברים במחשב, (סליחה זה לקח חצי שעה וחרטתן עוד לקח לי על זה 150 שקל!!)כדי להגיד לי שהארד-דיסק דפוק ולו אין מה לעשות עם זה וכניראה שגם יהיה מאוד קשה להציל את זהבבקשה!!תעזרו לי!!יש משהו שאני כולה לעשות?!..
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים נא לשנות את כותרת הדיון ולהוריד ממנה את ה"דחוף", ע"פ החוקים.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים טכנאי מקצועי (פחות או יותר) אמר לך בפרוש שהארד דיסק מת.מה את רוצה שנעשה, שנאחל לו החלמה מהירה?
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מחבר אני חושבת שהוא ניסה את זה וזה לא עבד..כמה נירא לכם עולה לשחזר מידע?בוא נגיד שאני רוצה לשחזר כ -70 גי'גה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.