פורסם 2009 ביולי 2916 שנים שלום לכולםאתמול נאבד לי האנרק,ובו הייתה הכרטיסייה והיה רישיון הנהיגה שליהיה גם קצת כסף אבל זה לא ממש חשוב לי,גם הכרטיסייה לא ממש חשובה כי אפשר לקנות כרטיסייה חדשה,מה שעשיתי כבר.הבעייה היא הרישיון,שמשמש לי גם כתעודת הזהות שלי לכל מיני מקומות שאני הולך ומבקשים תעודת זהותמה אני עושה במקרה כזה?הולך למשרד הרישוי ומה מבקש שם?זה עולה כסף לעשות כזה דבר?תודה
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים כל יום אתה מפתיע אותנו מחדש.לך למשרד הרישוי והם כבר יסבירו לך איך זה הולך.
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים חחחח דווקא היום קראתי בעיתון תראה נראה לי זה בכלכלה (בידיעות אחרונות) על מה לעשות במצב שכזה...
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים שלום לכולםאתמול נאבד לי האנרק,ובו הייתה הכרטיסייה והיה רישיון הנהיגה שליהיה גם קצת כסף אבל זה לא ממש חשוב לי,גם הכרטיסייה לא ממש חשובה כי אפשר לקנות כרטיסייה חדשה,מה שעשיתי כבר.הבעייה היא הרישיון,שמשמש לי גם כתעודת הזהות שלי לכל מיני מקומות שאני הולך ומבקשים תעודת זהותמה אני עושה במקרה כזה?הולך למשרד הרישוי ומה מבקש שם?זה עולה כסף לעשות כזה דבר?תודהתודיע לי כשמחזירים לך את הרישיון ..נשמע מאד לא בטוח לסוע איתך על אותו כביש.
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים ran8,ממה שקראת אם אתה זוכר תוכל להגיד לי מה לעשות? אתה טרול, נכון? ידעתי... תהנה...
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים ran8' date='ממה שקראת אם אתה זוכר תוכל להגיד לי מה לעשות?[/quote']סורי אבל קראתי רק תכותרת..... ;D
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים די לרדת עליו, יש לו מספיק צרות עכשיו.ננעל. חן, אם תרצה לשאול משהו נוסף שאין בכתבה המצויינת שהובאה בפנייך, אנא הודע לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.