פורסם 2009 ביולי 2916 שנים שלום לכולם! אני מקווה שתוכלו לעזור לי ...יש לי צורב DVD של NEC (אם צריך אני ירשום את הדגם)כשניסיתי לצרוב דיסקים של DVD זה היה רושם לי בעיה כלשהי (משהו עם POWER CALIBRATION), קראתי קצת בפורומים והצלחתי לסדר את הבעיה ואז נתקלתי בבעיה הבאה: כשאני צורב הצריבה לא מצליחה ומתקבלת השגיאה NO SEEK COMPLETE. הורדתי דריברים עדכניים ללוח אם, דריבים לצורב (שלא הצלחתי להתקין משום מה) וכלום...אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני כמה חודשים החלפתי ספק כח והארד דיסק למחשב (שמעתי שיש מצב זה משהו עם הספק כח).מישהו יודע מה הבעיה??? תודה רבה לעוזר!
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים תעשה חיפוש למילים "NEC" ו"בעיה" בפורום הזה, תמצא מספר דברים לנסות אבל 99% שהלך לך הצורב.
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מחבר יש מצב שהצורב התיישן כזה וצריך לנקות אותו מאבק ובכלל לנקות לו את העינית...מה שנראה לי בטוח זה שזו בעיית חומרה \=
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מחבר עשית את החיפוש שהצעתי? כן.. זה לא מצא בעיות דומות לשלי בינתיים.. זה איזה 6 דפים, לוקח זמן לעבור עליהם אתה יודע
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים ניסיתי לומר לך שזהו צורב מאוד בעייתי, לא משנה איזה הודעת שגיאה הוא כותב. בכלליות יש מספר דברים שאתה יכול לנסות:1. להכניס דיסק ניקוי (יעילות נמוכה עד אפסית).2. לעדכן קושחה (מה היתה הבעיה שמנעה ממך לעדכן?3.לנסות את הצורב במחשב אחר.4. לקנות צורב חדש (99% שזה מה שתצטרך לעשות).
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מחבר השגיאה בעידכון היא: Target NEC ND-4550A is not found correctly הוא לא מוצא אותו משום מה בכל מקרה אני ייקח אותו לבדיקה אצל טכנאי למרות שהבעיה שנראית לי נובעת מהתיישנות ונראה לי שדיסקים רגילים הוא כן צורב (לא DVD)...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.