עבור לתוכן

לאיזה אוניברסיטה שווה לנסות להתקבל בשביל

Featured Replies

פורסם

חוץ מהטכניון

והבנתי שבאת"א זה חרא :bash:

תודה לעונים

פורסם

למה חרא בת"א? דווקא אחרי הטכניון היא נחשבת הכי טובה.

מדמ"ח טוב באקדמית ת"א-יפו, במכללה למינהל אם אתה רוצה מכללה יש מחלקה נהדרת.

בר אילן גם סבבה.

פורסם
  • מחבר

שמעתי שספציפית מדעי המחשב באת"א לא משהו ::)

ואני מבקש רק המלצות על אוניברסיטאות, לא רוצה מכללות :xyxthumbs:

פורסם

העברית. :xyxthumbs:

פורסם

הטכניון (למה לא?), חיפה, העברית, את"א, בן גוריון ובר אילן. תבדוק למי אתה מתקבל ותרשם. הכי טובים נחשבים אלה של הטכניון, העברית ואת"א כמובן, אבל גם בן גוריון טוב מאוד, וחיפה ובר אילן גם כן לא כל כך רעות.

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אני לא יודע להגיד איך זה בשאר המקומות, אבל מי שהולך ללמוד מדעי המחשב באוניברסית ת"א, שיכין את עצמו לקריעה. החבר'ה האלו אוכלים הרבה חרא קשה. אחוז הנשירה שם חולני למדי. אני רואה עכשיו הרבה חבר'ה שלמדתי איתם קורסים בדרכם החוצה. לפי חברים הבנתי שבטכניון אותו חרא.

פורסם

אני מתעניין במדמ"ח באוניברסיטת חיפה, האם למישהו יש ניסיון עמה? (רמת הלימודים, עניין בלימודים, "איכות" התואר וכו')

פורסם

אתה רציני? שוב פעם אותה שאלה?

לפחות אל תגנוב לבחור את הת'רד, משהו שממילא כבר ענו לך אינספור פעמים.

פורסם

אז זהו, שעדיין לא קיבלתי תשובה, אתה מוזמן לבדוק.

עריכה: כך זה קורה, במקום לענות לשאלתי הפשוטה, מותחים את הת'רד על פני תשעה עמודים בניסיון להטות אותי מלימודים אקדמיים.

פורסם

שמעתי שאוניברסיטת ירושלים פשוט מצויינת ללימודים גבוהים במדעי המחשב.

פורסם

האונ' העברית, אין דבר כזה אונ' ירושלים :)

וכן, במדעים מדויקים כנראה שהעברית היא הטובה ביותר - אבל למרות זאת, גם הפקולטות בטכניון ואת"א מעולות, ובכל מקום יקרעו לך את התחת.

פורסם

זה עניין של יחס. אני חושב שבטכניון ובעברית שונאים את הסטודנטים לתואר ראשון באותה מידה. בתל אביב קצת יותר.

פורסם

דווקא הבנתי שהעיברית פחות שונאת אדם מהטכניון, אבל לא בהרבה

פורסם

אני לא רוצה להדמות לנודניק, שכן אני לא כזה, אך בכל זאת עדיין לא קיבלתי שום אינדיקציה לגבי אוניברסיטת חיפה, כל פרט יועיל.

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים